Newsy filmowe
Cytat z Szaman data 10 listopada, 2023, 15:28https://twitter.com/FilmozercyCOM/status/1722984275446784075?t=44arAEfPwbkmBpSTvKvPvA&s=19
Elon Musk doczeka się własnego filmu. Wyreżyseruje go Darren Aronofsky!https://t.co/l7WwPYcek5
— Filmozercy.com (@FilmozercyCOM) November 10, 2023
Cytat z Szaman data 10 listopada, 2023, 19:25Taka myśl, co właściwie przeciętny Kowalski wie o Musku? Wierzę, że Darren dokopał się do czegoś ciekawszego, ale w powszechnej świadomości to koleś który miał kapitał na początek, znajomości, talent biznesowy i dużo szczęścia. Teraz zapładnia modelki dzięki in vitro. Koniec filmu.
Druga myśl- skoro Musk był gotowy storpedować Aquamana 2 i Warnera z powodu przelotnej miłości, to jak będzie próbował wpływać na swoją biografię?
Taka myśl, co właściwie przeciętny Kowalski wie o Musku? Wierzę, że Darren dokopał się do czegoś ciekawszego, ale w powszechnej świadomości to koleś który miał kapitał na początek, znajomości, talent biznesowy i dużo szczęścia. Teraz zapładnia modelki dzięki in vitro. Koniec filmu.
Druga myśl- skoro Musk był gotowy storpedować Aquamana 2 i Warnera z powodu przelotnej miłości, to jak będzie próbował wpływać na swoją biografię?
Cytat z Szaman data 10 listopada, 2023, 19:36A i moim zdaniem na Muska nadaje się Jeremy Allen White z serialu The Bear, mogłaby to być dla niego trampolina do pierwszej ligi.
A i moim zdaniem na Muska nadaje się Jeremy Allen White z serialu The Bear, mogłaby to być dla niego trampolina do pierwszej ligi.
Cytat z Szaman data 10 listopada, 2023, 19:56Nowy Ogrodnik. Nie ma na YT, więc wrzucam tak
https://www.filmweb.pl/news/%22Piep*zy%C4%87+Mickiewicza%22.+Dawid+Ogrodnik+na+plakacie+i+w+teaserze+filmu.+Premiera+12+stycznia-152793
Nowy Ogrodnik. Nie ma na YT, więc wrzucam tak
Cytat z Szaman data 10 listopada, 2023, 19:57Dlaczego 150 wariacja na temat Młodych gniewnych ma montaż, sceny bijatyk i muzykę jak film o Bournie? 🙂
Dlaczego 150 wariacja na temat Młodych gniewnych ma montaż, sceny bijatyk i muzykę jak film o Bournie? 🙂
Cytat z robgordon data 10 listopada, 2023, 20:13Dlaczego uczniowie LO wyglądają jak absolwenci szkół wyższych, już nawet nie pytam.
Najlepsze w zwiastunie jest to gromkie "Pieprzyć Mickiewicza!" na koniec, a zaraz po tym plansza, że film finansowany jest ze środków Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego 😉
Dlaczego uczniowie LO wyglądają jak absolwenci szkół wyższych, już nawet nie pytam.
Najlepsze w zwiastunie jest to gromkie "Pieprzyć Mickiewicza!" na koniec, a zaraz po tym plansza, że film finansowany jest ze środków Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego 😉
Cytat z Ernest Kubica data 10 listopada, 2023, 20:34Że co? To wygląda przecież na polską wersję niemieckiego megahitu Fuck you, Gohte
https://www.youtube.com/watch?v=Gya42LVSU4k
Że co? To wygląda przecież na polską wersję niemieckiego megahitu Fuck you, Gohte
Cytat z Marek Pilarski data 10 listopada, 2023, 21:07Pewnie jest na licencji czy coś. Były już też chyba "remaki" w innych krajach. W sumie już o tym zapomniałem, ale bardziej dziwię się, że polska wersja powstała tak późno, niż to, że w ogóle powstała.
Pewnie jest na licencji czy coś. Były już też chyba "remaki" w innych krajach. W sumie już o tym zapomniałem, ale bardziej dziwię się, że polska wersja powstała tak późno, niż to, że w ogóle powstała.
Cytat z Marek Pilarski data 10 listopada, 2023, 21:10Co do oryginału - w Niemczech powstały w sumie trzy części. W 2013 roku pierwsza część zgromadziła 7,4 mln widzów, dwa lata później druga część 7,7 mln, a część trzecia w 2017 zgromadziła 6,1 mln.
Co do oryginału - w Niemczech powstały w sumie trzy części. W 2013 roku pierwsza część zgromadziła 7,4 mln widzów, dwa lata później druga część 7,7 mln, a część trzecia w 2017 zgromadziła 6,1 mln.
Cytat z Ernest Kubica data 10 listopada, 2023, 21:12W Polsce chyba będzie można obciąć dwa zera
W Polsce chyba będzie można obciąć dwa zera
Cytat z Marek Pilarski data 10 listopada, 2023, 21:18Właśnie zobaczyłem zwiastun. Myślę, że tak. W ogóle widzę, że ten film powstał przy wsparciu Ministerstwa Kultury i PISF. xD
Właśnie zobaczyłem zwiastun. Myślę, że tak. W ogóle widzę, że ten film powstał przy wsparciu Ministerstwa Kultury i PISF. xD
Cytat z Kuba data 11 listopada, 2023, 18:54Cytat z Mierzwiak data listopad 10, 2023, 15:41Kto o to prosił?
A mnie to nawet interesuje, raz, że na podstawie książki Walter Isaacksona (efektem jednej z jego pozycji był Steve Jobs) a dwa, że nie sądze by ktoś taki jak Aronofsky wziął na warsztat taką historię bez konkretnej wizji i powodu. Już pomijając fakt, że w jego przypadku 'biografia' brzmi równie absurdalnie co u Nolana, gdzie efekt był wiadomy 🙂 więc chętnie zobaczę co tam z tego wymyśli.
Cytat z Mierzwiak data listopad 10, 2023, 15:41Kto o to prosił?
A mnie to nawet interesuje, raz, że na podstawie książki Walter Isaacksona (efektem jednej z jego pozycji był Steve Jobs) a dwa, że nie sądze by ktoś taki jak Aronofsky wziął na warsztat taką historię bez konkretnej wizji i powodu. Już pomijając fakt, że w jego przypadku 'biografia' brzmi równie absurdalnie co u Nolana, gdzie efekt był wiadomy 🙂 więc chętnie zobaczę co tam z tego wymyśli.
Cytat z Mierzwiak data 11 listopada, 2023, 18:57Nie oglądałem jeszcze Grubasa, ale ostatnim wartościowym filmem Darrena jest dla mnie Black Swan więc to że akurat wybrał sobie taki a nie inny projekt nie jest dla mnie żadnym gwarantem wizji 😛
Nie oglądałem jeszcze Grubasa, ale ostatnim wartościowym filmem Darrena jest dla mnie Black Swan więc to że akurat wybrał sobie taki a nie inny projekt nie jest dla mnie żadnym gwarantem wizji 😛
Cytat z Szaman data 11 listopada, 2023, 19:04Dla mnie po Black Swan, aż do czasu Wieloryba miał ogromną zniżkę formy. A i sam Wieloryb to i tak nadal nie jest Aronofsky z lat 1998-2010. Więc ciężko mi o entuzjazm.
Dla mnie po Black Swan, aż do czasu Wieloryba miał ogromną zniżkę formy. A i sam Wieloryb to i tak nadal nie jest Aronofsky z lat 1998-2010. Więc ciężko mi o entuzjazm.
Cytat z Kuba data 11 listopada, 2023, 20:14Też bym nie powiedział, że jakoś czekam specjalnie. Po prostu połączenie Aronofsky i Elon Musk siłą rzeczy sugeruje, że jest za tym pomysł. Nawet jeśli fatalny, to nie będzie to przynajmniej nudny, banalny film.
Też bym nie powiedział, że jakoś czekam specjalnie. Po prostu połączenie Aronofsky i Elon Musk siłą rzeczy sugeruje, że jest za tym pomysł. Nawet jeśli fatalny, to nie będzie to przynajmniej nudny, banalny film.
Cytat z Szaman data 11 listopada, 2023, 23:48Jednak nie odpuszczą...
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1723470928665845989
Jednak nie odpuszczą...
‘JOHN WICK 5’ is being written, according to Lionsgate’s main film exec
(Source: https://t.co/hn8tcLWRVI) pic.twitter.com/giNeJo88uj
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) November 11, 2023
Cytat z Mierzwiak data 12 listopada, 2023, 00:56Cytat z Szaman data listopad 11, 2023, 23:48Jednak nie odpuszczą...
Ja już na pewno tak.
Cytat z Szaman data listopad 11, 2023, 23:48Jednak nie odpuszczą...
Ja już na pewno tak.