aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 340 of 533Next

Widziałem ten fragment w kinie ponad miesiąc temu - niestety wygląda jak kabaret.

No słabo słabo, zawiedziony jestem mega, ale próbuję sobie wytłumaczyć, że może po prostu najsłabszy fragment wybrali na teaser. Jakieś to wymuszone. Aktor grający Pawlaka naśladujący jego chód trochę to sztucznie wygląda. I też jak to ktoś napisał w komentarzach: stroje niby ładne, ale wszystko takie "czyste".

Bardziej to przypomina Kopydłowo niż Samych Swoich.

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

Teraz dopiero o tym usłyszałem i brzmi cholernie ciekawie. Właściwie nie pamiętam kiedy równie mocno zainteresował mnie polski film równie mocno.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Kuba data listopad 8, 2023, 22:20

Teraz dopiero o tym usłyszałem i brzmi cholernie ciekawie. Właściwie nie pamiętam kiedy równie mocno zainteresował mnie polski film równie mocno.

Równie mocno.

Piękna wiadomość z rana!

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

W końcu!

No, to obsada The Marvels ma jeden dzień by wywindować box office 😛

Koncert Beyonce też będzie w polskich kinach.

Zendaya i Timothy znowu na piaskach?

Cytat z Szaman data listopad 9, 2023, 19:43

https://twitter.com/worldofreel/status/1722685997396238839

Wszyscy dobrze wiemy, kto powinien zagrać Kleopatrę.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Tylko nie ona.

Znowu się zaczyna. Nigdy nie zobaczymy tego wspaniałego dzieła 🙂

Cytat z Szaman data listopad 9, 2023, 19:43

https://twitter.com/worldofreel/status/1722685997396238839

Tylko na co im taki casting po smrodku wokół czarnoskórej Kleopatrze w pseudodokumencie Netfliksa?

Nikogo on nie będzie interesować opinia ludzi w tym temacie 😛

No i zaczyna się. Czy powinienem żałować reżysera? Czy włożono w to jakieś serce i ktoś odczuwa teraz ból po stracie? Czy też może wszyscy są zadowoleni z wypłaty i wrócą do swoich spraw?

W sumie ciekawe, że Gunn był producentem i współscenarzystą, a mimo to film poszedł na gilotynę niczym w rewolucji francuskiej. Wyobrażacie sobie aby cokolwiek sygnowanego nazwiskiem Nolan potraktowano w ten sposób w dawnym Warnerze?

Cytat z Szaman data listopad 9, 2023, 22:28

Wyobrażacie sobie aby cokolwiek sygnowanego nazwiskiem Nolan potraktowano w ten sposób w dawnym Warnerze?

Wyobrażam sobie, że Nolan nigdy nie sygnowałby swoim nazwiskiem adaptacji kreskówki ze swoim kumplem w roli głównej 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman
PreviousPage 340 of 533Next