aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 366 of 533Next

Co?

Poprzednią próbę takiego kina nazwano od Eleonor Rigby 🙂

Next Goal Wins na Disney Plus 28 lutego.

czy widzieliście już fragment Putina Papryka Vegi, który wrzucił na swój instagram? Nie daje linka bo jeszcze ktoś kliknie i nie będzie mógł w nocy spać. To jest dwa razy gorsze niż najgorsze sceny z jego wcześniejszych filmów.

Śmieciowy termin.

Jamie Lee Curtis ma tutaj trzy sekundy i jest w nich beznadziejna. Tak to się robi po "zasłużonym" Oscarze! Wygląda jak co najwyżej średnia, tegoroczna podróbka "Lochów i smoków". Nie chce mi się zbytnio nad tym pastwić, bo rozumiem, że Cate Blanchett polubiła się z Elim Rothem i raz chciała zagrać w czymś mniej wyczerpującym psychicznie.

W serii gier trochę się orientuję, ale trailer nie przekonał mnie ani trochę, że ktoś tu chciał nakręcić coś innego niż podróbkę Strażników galaktyki i Legionu samobójców.

Cytat z Szaman data luty 21, 2024, 18:53

Jamie Lee Curtis ma tutaj trzy sekundy i jest w nich beznadziejna. Tak to się robi po "zasłużonym" Oscarze! Wygląda jak co najwyżej średnia, tegoroczna podróbka "Lochów i smoków". Nie chce mi się zbytnio nad tym pastwić, bo rozumiem, że Cate Blanchett polubiła się z Elim Rothem i raz chciała zagrać w czymś mniej wyczerpującym psychicznie.

W Borderlands wystąpiła zanim dostała Oskara, więc za wcześnie na krytykę z tego powodu;)

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Nie wiemy czy scena ze zwiastuna z nią nie pochodzi z dokrętek już po dostaniu Oscara 😉

Bill Skarsgard wykopuje sobie drogę ku zemście. Producentem Sam Raimi.

Jaki głupiutki grindhouse. Obejrzę na pewno 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Dakota po MW postanowiła zagrać w czymś zdecydowanie mniej wybuchowym (przy okazji dla niepoznaki zmieniając kolor włosów). Film ma już kilka recenzji, zdecydowanie lepszych niż film od SONY. Pierwowzorem jest sztuka teatralna.

Czyżby Tomek zaczął marzyć o Oskarze?

PreviousPage 366 of 533Next