aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 367 of 533Next

Wygląda na to, że zmienia kurs swojej kariery, co jest zrozumiałe.. Nie będzie wiecznie biegał i skakał po wieżowcach. 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Chore. Nie wierzę w więcej niż $400M w BO.

Porąbało ich, to pewne.

Nie dziwię się, przecież każdy, od sprzątaczki, przez dostawcę jedzenia i oświetleniowca chce zarabiać coraz więcej i więcej, co jest zupełnie normalne. Tylko te oficjalne pensje największych gwiazd stoją w miejscu, bo nadal mamy psychologiczną barierę 30 mln$ 🙂 Nie chciałbym dożyć czasów w których filmy kosztują 45 mln$, bo 20 to gaża gwiazdy, a reszta to minimum ekipy i maksimum AI. Nie wierzę, że oczy w biurach na najwyższych piętrach nie zaświeciły się po ostatnich prezentacjach.

A tak przy okazji, było w końcu gdzieś jak stworzono nieszczęsne epizody we Flashu? Bo ja bym strzelał właśnie w AI, pewnie liczyli, że to będzie zachwyt i niesamowity przełom, a dostali to co dostali. Nie wierzę, że to były próby podobne do ożywiania Petera Cushinga, czy odmładzania Carrie Fisher.

Cytat z Szaman data luty 23, 2024, 22:56

A tak przy okazji, było w końcu gdzieś jak stworzono nieszczęsne epizody we Flashu? Bo ja bym strzelał właśnie w AI, pewnie liczyli, że to będzie zachwyt i niesamowity przełom, a dostali to co dostali. Nie wierzę, że to były próby podobne do ożywiania Petera Cushinga, czy odmładzania Carrie Fisher.

Nie spotkałem się nigdzie z jednoznaczną odpowiedzią, myślę że było to połączenie różnych technik, na czele z popularnym deep fake.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Więc kolejna szansa na Oscara. 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Spoko. Epicko i raczej taki w starym stylu. I zakładam, że łącznie z 5 godzin.

https://twitter.com/GraceRandolph/status/1762177159639044186?s=20

Wy też się wzruszyliście? 😛

Dakota Fanning w debiucie reżyserskim córki M. Nighta Shyamalana

Widać jak panienkę wychowano 🙂 Niezły zwiastun, może trochę za bardzo efekciarski chociaż chciałby być wycofany, taki dziwny paradoks.

Niedaleko jabłko itd. Ma klimat.

Pierwsze zdjęcia z Kruka. Spodziewałem się czegoś innego. Niestety skończy jak Joker Leto w porównaniu z Jokerem Ledgera, Charakteryzacje są oparte na podobnych pomysłach. Jeśli powstanie Kruk 2 to będzie już wyglądał jak Joker Phoenixa 🙂

https://www.vanityfair.com/hollywood/first-look-the-crow-flies-again-with-bill-skarsgard-and-fka-twigs?utm_source=twitter&utm_brand=vf&utm_medium=social&mbid=social_twitter&utm_social-type=owned

robgordon has reacted to this post.
robgordon
PreviousPage 367 of 533Next