aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 37 of 533Next

Ben Affleck w nowym filmie George'a Clooneya

Na początku zobaczyłem zdjęcie i myślałem, że Clooney dołączył do Flasha 😛

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Ktoś z Was może Wie o której spodziewać się jakichś newsów z panelu Disneya dla inwestorów? Raczej w nocy?

The Walt Disney Company will webcast its Investor Day 2020 on December 10, 2020. The event, focused on the Company’s direct-to-consumer streaming services, is scheduled to begin at approximately 4:30 p.m. ET / 1:30 p.m. PT.  The Investor Day is expected to last approximately four hours.

Pewnie zaczną wyciekać rzeczy natychmiast

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Dzięki 🙂

Charles Murphy twierdzi swoją droga, że możemy dostać ogłoszenie serialu o Ghost Riderze. Jeśli to sie sprawdzi to chyba jesteśmy na jak najlepszej drodze do Midnight Sons w Doctorze 3

John Seale wraca z emerytury i będzie operatorem nowego filmu Millera.

Niezły zwiastun, chociaż nie powiem żebym w to wszystko do końca uwierzył jako widz 🙂

Cytat z Szaman data Grudzień 10, 2020, 10:45

Ktoś z Was może Wie o której spodziewać się jakichś newsów z panelu Disneya dla inwestorów? Raczej w nocy?

Nie ma za co 😛

Szaman
Cytat z Szaman data Grudzień 10, 2020, 17:11

Niezły zwiastun, chociaż nie powiem żebym w to wszystko do końca uwierzył jako widz 🙂

https://youtu.be/n8j6P8QtAYw

IMO tragiczny. Ale ja generalnie nie umiem zbytnio przekonać się do filmu który w trailerze oferuej mi tylko nawalanke - zwłaszcza jak ta nie wydaje się mieć szczególnej choreografii. Odenkirk to wielki aktor, ale tu wydaje się nieprzekonujący.

Cytat z Marek Pilarski data Grudzień 10, 2020, 17:14
Cytat z Szaman data Grudzień 10, 2020, 10:45

Nie ma za co 😛

Jak wybierzesz prędkość x1.5 albo x2, to nie brzmi wcale tak źle, a twoje uszy cierpią krócej. 😛

Szaman

Bob na tej miniaturce trailera jest jeszcze bardziej podobny do postaci, której podkładał głos w Incredibles 2, niż zwykle.

Szaman
Cytat z Szaman data Grudzień 10, 2020, 17:11

https://youtu.be/n8j6P8QtAYw

Nawet więcej niż niezły. Choć też uważam, że tak nie do końca da się we wszystko uwierzyć.

Chris Evans pośród gwiazdozbioru McKaya

Link do transmisji z Disneya od Grace. Ale z tego co napisała, newsy filmowo-serialowe dopiero od 23:30.

https://twitter.com/GraceRandolph/status/1337145839672758272

Właśnie miałem wrzucić. Oglądasz? 😉

86,6 mln subskrybentów Disney+. Dobrze słyszałem?

Stan na 2 grudnia.

Samej transmisji mi się nie chce, ale będę śledził newsy dopóki nie usnę 🙂

Podobno powiedzieli nawet 86,8 mln. H-Max ma 12 mln.

To wystarczy, że będziesz śledził Grace na Twitterze. 😉

Nie wiem czemu, ale dopiero dzisiaj po raz pierwszy odpaliłem stronę Disney+ na roboczym kompie, i jest tam możliwość subskrypcji, cena w koronach szwedzkich, chyba przez VPN, ale nie próbowałem nic więcej, jutro obczaję więcej. 😛

Ludzie z Na Ekranie są zalogowani jakoś na holenderskich blachach 🙂

PreviousPage 37 of 533Next