aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 38 of 533Next

Raya and the Last Dragon równocześnie w kinach i na Disney+ w marcu. Powód: pandemia.

Czyli jednak konkurencja nie taka przebrzydła...

PS. A nie, to jednak ten tryb premium jak przy Mulan.

aha, Premier Access, tak jak Mulan.

Ubiegłeś mnie jak edytowałem 🙂

Disney+ w Europie Wschodniej w 2021.

Pytanie czy traktują nas jako środek czy jako wschód 🙂

Jakby nas traktowali jakoś Europę Środkową, to byśmy już chyba mieli. 😛

Szaman has reacted to this post.
Szaman

W sumie to łatwo mnie skusić tymi serialami od Disneya i Marvela, a oni będą chyba robić rzeczy dynamiczniejsze niż Netflix, według sprawdzonych przez Feige'a wzorców. Jestem za, a co będę sobie ograniczał kontent który lubię, to nie jest cała paczka Jeżyków 🙂

Nowa zakładka: STAR, z możliwością dostępu do treści dla dorosłych, np. Deadpool, Logan, Kingsman, Die Hard, etc.

Dziwna nazwa, trochę kojarzy się z platformą Starz, trochę z Gwiezdnymi Wojnami 🙂

Niezbyt kreatywna, ale co będą się wysilać 😛

Kolejny news. Czyli spodziewano się, że Disney wchłonie Hulu, a tymczasem chce minimalizować inne loga na platformie. Jednocześnie otwiera na platformie podstronę z największymi przebojami Foxa z lat 80-tych. Wszystko rozumiem 🙂

Cytat z Szaman data Grudzień 10, 2020, 22:50

Ludzie z Na Ekranie są zalogowani jakoś na holenderskich blachach 🙂

Wychodzi na to, że w Szwecji kosztuje 69 koron, czyli ok. 30 zł. Myślę, że jak do nas dojdzie Disney+, to trza będzie zapłacić jakieś 35 zł.

Przerwa na siusiu. 😛

Stawiam, że jednak bardziej rzucą wyzwanie HBO Go (25 zł) i Netflixowi. Czyli 24,99 albo 29,99, w wariancie atomowym 19,99 tak jak chyba zaczynało u nas Go.

xD

Cytat z Szaman data Grudzień 10, 2020, 23:09

Dziwna nazwa, trochę kojarzy się z platformą Starz, trochę z Gwiezdnymi Wojnami 🙂

Disney++ byłaby dziwniejsza 🙂

Poproszę serialową kontynuację Solo!

Szaman has reacted to this post.
Szaman
Cytat z Marek Pilarski data Grudzień 10, 2020, 23:27

Przerwa na siusiu. 😛

Powodzenia! Tylko odepnij mikrofon aby nie było jak w Nagiej broni 🙂

Cytat z Szaman data Grudzień 10, 2020, 23:28

Stawiam, że jednak bardziej rzucą wyzwanie HBO Go (25 zł) i Netflixowi. Czyli 24,99 albo 29,99, w wariancie atomowym 19,99 tak jak chyba zaczynało u nas Go.

Możliwe, choć po dodaniu STAR w Europie ma zdrożeć do 9 euro, czyli na nasze 40 zł. A jak wprowadzą u nas, to myślę, że od razu ze STAR, więc trza się liczyć, że może od razu być nieco drożej.

PreviousPage 38 of 533Next