aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 382 of 533Next

Możliwe, że to desperacja. Mam nadzieję, że chociaż na streaming trafi, bo na kina raczej nie ma co liczyć.

Skończy się tak, że Copoola wrzuci całość na YT 😛

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Ja pier...

Byłem przekonany, że na końcu to okaże się powrotem tego duetu od Date Movie i Disaster Movie. Byłem prawie pewien, że to nie może być Jamie Foxx, ale jednak ma długi na mieście. Jeszcze gorzej, że znałem w tym zwiastunie nie tylko jego. Rurka nawet nie przyjechał na plan.

Podobają mi się zdjęcia przy których strona wizualna losowej polskiej telenoweli to oscarowa robota na miarę Rogera Deakinsa.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Nawet sympatyczne 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Twisters w nowym zwiastunie.

Nadal nic specjalnego, raczej odpuszczę kino, chyba, że złapie mnie mały głód 🙂 Wszystko jest takie jakieś niby brudne, a jednak sterylne, ani trochę nie czuję się przemoczony po tym zwiastunie. To działało z klimacikiem lat 90-tych, renesansem kina katastroficznego i tamtejszymi efektami specjalnymi.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

https://twitter.com/WarnerBrosUK/status/1788221912562508179

Ojej. To teraz chyba co najmniej przez miesiąc Strong będzie nachodził prawdziwego Springsteena i udawał jego menadżera 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Tickets on Sale Traila

Cytat z Szaman data maj 8, 2024, 16:27

Nadal nic specjalnego, raczej odpuszczę kino, chyba, że złapie mnie mały głód 🙂 Wszystko jest takie jakieś niby brudne, a jednak sterylne, ani trochę nie czuję się przemoczony po tym zwiastunie. To działało z klimacikiem lat 90-tych, renesansem kina katastroficznego i tamtejszymi efektami specjalnymi.

Nie no, u mnie zdecydowanie będzie oglądane w kinie. 🙂

Nowy międzynarodowy zwiastun Warnera różni się dość mocno od tego od Universala z Ameryki

PreviousPage 382 of 533Next