aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 383 of 533Next

Wojny streamingowe wchodzą w kolejną fazę? 😳

Nawet szybciej niż się spodziewałem. No ale to jest masakra, nie trzeba było być geniuszem żeby wiedzieć, że odbiorcy woleliby filmowy Spotify niż opłacać 10 abonamentów.

Cytat z Szaman data maj 9, 2024, 05:16

Nawet szybciej niż się spodziewałem. No ale to jest masakra, nie trzeba było być geniuszem żeby wiedzieć, że odbiorcy woleliby filmowy Spotify niż opłacać 10 abonamentów.

Ewidentnie nie czytałeś o co chodzi 🙂 To tylko oferta cenowa dająca jednocześnie dostęp do tych serwisów, a nie nowy serwis. Nic się nie zmienia.

Nom, dałem się złapać w pułapkę 🙂 Rano to rzeczywiście głównie skacze po nagłowkach i wrzucam tutaj co ciekawsze na później 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Kiedyś Paul Giamatti miał grać w Bubba Ho-Tep 2 (to co Bruce jako Elvis Presley walczy z mumią w domu starców) i brzmiało to o wiele lepiej niż serialowy Hostel 🙂

https://www.filmweb.pl/news/Plotka.+Eli+Roth+szykuje+serialow%C4%85+wersj%C4%99+cyklu+%22Hostel%22.+Paul+Giamatti+b%C4%99dzie+gwiazd%C4%85-155460

Ja czytając wpis Szamana pomyślałem właśnie o tym, że to wspólna oferta cenowa. Wg mnie, w zależności od ceny oczywiście, może to być niezły argument w walce na noże z N.

Cytat z Szaman data maj 9, 2024, 06:07

https://twitter.com/THR/status/1788400795689635911?t=qgqbsaE9p4he_hFL-kTLMA&s=19

Tak swoją drogą to Glen chyba nie może obecnie uwierzyć w to co się dzieje z jego karierą. Po latach grania ogonów i udziale w drugo- lub trzecioligowych produkcjach nagle stał się jedną z najbardziej pożądanych męskich gwiazd Hollywood. Wystarczył drugi plan w Top Gun, film Linklatera, udział w najgłośniejszej komedii romantycznej sezonu i Twisters  (nawet jeśli ten ostatni hitem będzie umiarkowanym). Winien jest swojemu agentowi naprawdę sporą podwyżkę.

PS. Nie wydaje się Wam, że Glen wskoczył na puste miejsce po Arni Hammerze?

Co jakiś czas producenci upatrują sobie nazwisko które wciskają ludziom do gardła. Swego czasu to był Sam Worthington, dzisiaj to Glen Powell. Równie dobrze za rok słuch może o nim zaginąć i utknie w jakichś szmirach od Netfliksa.

Armie Hammer? Hmm, nie wiem jak, bo żadnego miejsca po sobie on moim zdaniem nie zostawił. Patrzę na jego filmografię i nie wyłania mi się z niej absolutnie żaden obraz; miał szczęście z The Social Network i Call Me By Your Name, reszta mizerna albo mniej lub bardziej słusznie po prostu zapomniana.

Mi się wydaje, że wskoczył w jakąś pustkę po schemacie typowego gwiazdora lat 90/00 i jest to mały element większego restartu branży.

Bridget Jones was seen filming

Chyba Renée Zellweger 😛

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon

Jest data premiery

RDJ wyprodukuje i prawdopodobnie wystąpi w jednym z niedokończonych projektów Steve'a McQueena. O jego realizację stara się od lat syn Steve'a, Chad.

Pomyślcie o tych wszystkich zebraniach w salach konferencyjnych, rozmowach na zoomie, badaniach z udziałem grup focusowych i nieprzespanych nocach grafika które ostatecznie zaowocowały tym plakatem:

Dawno nie widziałem plakatu który tak bardzo nie mówiłby niczego o filmie, jak też nie wnosił niczego do oficjalnego opisu. Chyba, że czegoś nie dostrzegam. A mogłaby mieć np. żółte oczy (chociaż domyślam się, że nic tutaj z prawdziwej przemiany nie zobaczymy).

E tam, idealny plakat, producent krzyknął: niech Amy Adams wygląda na nim jak nightbitch, mission complete.

Najciekawsze będzie wizyta do kasjera i poproszenie o bilet na ten film (oby trafił do nas i dystrybutor będzie miał jaja żeby dać tytuł Nocna suka).

Szaman has reacted to this post.
Szaman
PreviousPage 383 of 533Next