aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 392 of 533Next
Cytat z Szaman data czerwiec 13, 2024, 05:07

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1800997387051184484?t=ytkvNyji_PI01qyarAh2KQ&s=19

Oryginał jest ceniony i dość porąbany. I chyba akurat wpisuje się w obszar zainteresowań Pattinsona. Ciekawy projekt.

Cytat z Szaman data czerwiec 13, 2024, 08:27

I jeszcze jeden news o Rebecce

https://twitter.com/FilmozercyCOM/status/1801148730290143518?t=OEPZjqG3tKBMEJWx_8aYeA&s=19

Nieco niepostrzeżenie wyklarował się nam ścisły top 3 aktorek z pokolenia milenialsów (pod względem jakości i prestiżu produkcji, ale i popularności oraz aktorsko): Rebecca, Emily Blunt i Emma Stone. Jestem za.

To ten gościu, co grał w Hillbilly Elegy, co nie? Ostatnio gdzieś czytałem, że postać, którą tam grał jest potencjalnie jednym z kandydatów na kandydata na wiceprezydenta Trumpa. 😛

Już słabo tych bidoków pamiętam 🙂

Taka ciekawostka: Jak gościu zostanie wiceprezydentem USA przy Trupmie, to Amy Adams będzie miała na koncie rolę nie tylko żony wiceprezydenta USA, ale i matki. 😛

Emilka i inne

Pierwszy Smile był dobrym horrorem złożonym z bardzo oklepanych motywów. Tutaj pomysł "co byłoby gdyby Miley Cyrus była prześladowana przez demona" wydaje się bardziej świeży, ale nie ma w tym zwiastunie niczego ciekawego. Pozostaje tylko liczyć, że najważniejsze asy są trzymane w rękawie, np jakieś mocarne otwarcie filmu z Kylem Gallnerem.

Why so serious? 🙂

Polski Eisenberg

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Zwiastun w porządku, dojrzałem w paru momentach Lublin, ale nie będę wyliczał, bo jeszcze się zbłaźnię 🙂 Ale ostatnia scena to instalacje artystyczne na Starym Mieście. Ta blacha obok której biegną to nigdy nie rozpoczęta budowa galerii handlowej tuż obok ratusza, w samym sercu miasta. Bar ze striptizem też mamy niedaleko ratusza, szeryfa też od lat tego samego 🙂

A tutaj z polskimi napisami żeby można było zrozumieć co mówi Eisenberg 🙂

Dobry zwiastun. Moja chęć obejrzenia wzrosła. Lublin fajny, jest też stolica.

Przyznam, że nijak nie mogę skojarzyć tej ściany w 0:43, na której pojawia się nazwisko Eisenberga. A to też Lublin, bo są tam w tle lubelskie tablice rejestracyjne 🙂

PreviousPage 392 of 533Next