aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 395 of 533Next

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Komedia świąteczna z Tequilla Manem i pozostającymi w cieniu wspaniałej skały, rozpoznawalnymi aktorami 🙂

Ten Zemeckis to wyjdzie takie obyczajowe Paranormal Activity z bonusem w postaci woskowych twarzy. Nie wróżę sukcesu. Na plus mogę powiedzieć, że nasz Robert po 70-tce nadal nie boi się korzystać ze swojego statusu i eksperymentować z obrazem.

A Red One jest tak durny, że aż mnie zaintrygował 🙂

Ale "tylko w kinach"? To nie zaczynało jako film na streaming? W każdym razie jakiś taki niesympatyczny, zimny zwiastun, z fabułą jak z tych superprodukcji z których śmieją się w satyrach na Hollywood. Pachnie bezduszną chałturą.

Ciekawie zapowiadająca się polska komedia. Fajnie sfotografowana.

Cytat z Szaman data czerwiec 25, 2024, 19:21

Ale "tylko w kinach"? To nie zaczynało jako film na streaming? W każdym razie jakiś taki niesympatyczny, zimny zwiastun, z fabułą jak z tych superprodukcji z których śmieją się w satyrach na Hollywood. Pachnie bezduszną chałturą.

Też jakoś kojarzyłem to z Netfliksem.

Kojarzyłeś z Netfliksem bo tam już Dwayne zaliczył film z tytułem zaczynającym się od Red 🙂

Jest taka opcja. Myślę też że znam tytuł ewentualnego (choć chyba mało spodziewanego) sequela: Red Too

Ależ realistyczna grafika w tych nowych The Sims!

Żarty żartami, ale pomysł fajny, w artykule wspominają też o epizodach sprzed powstania domu, będa Indianie i dinozaury 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

A tutaj zwiastun

Wygląda spoko, poza tym odmłodzeniem.

Ależ mnie to zaintrygowało. Jestem w kinie.

Zemeckis lubi to.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Oby wrócił do formy, na samo wspomnienie tego nieszczęsnego Hellraisera robi mi się słabo.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Jednego dnia pojawiły się zwiastuny 2 filmów z Markiem Wahlbergiem. Nie wrzucam, bo jeden to typowa komedia akcji Netflixa, a drugi to bardzo słabo zapowiadający się thriller w reżyserii Mela Gibsona.

Wstyd, Gibsonowi poprzestawiało się już w głowie od tego chałturzenia na Pulsie. I oczywiście w tle przygrywa spowolniony cover, bo jak inaczej.

PreviousPage 395 of 533Next