aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 394 of 533Next

Nikogo kto nie ma klapek na oczach taki news nie zaskoczy.

PS. Tutaj o podobnym szambie w google, jak nie trudno się domyślić ten rak toczy już wszystkie korporacje:

These ex-Googlers, as they’re called, said that they were discouraged from hiring white, male employees

(...)

David Kiferbaum, a Google business manager who worked at the company from 2015 to 2023, said he experienced pressure to recruit minorities after Damore was fired. He said he began hearing things like “We’re really looking for diverse candidates for this role,” which he took to mean “a non-white, a non-hetero” applicant.

https://www.thefp.com/p/ex-google-employees-woke-gemini-culture-broken

To możemy już wyciągnąć z szafy Franco i Spaceya? Pierwszego lubiłem, a drugi to jeden z największych talentów ostatnich 40 lat, choć już zardzewiały. Na siłę próbują mu podać brzytwę, bo potrzebują czarnych idoli, taka prawda.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak
Cytat z Szaman data czerwiec 14, 2024, 17:32

https://twitter.com/DEADLINE/status/1801653392567320859

Właśnie obejrzałem bo przypomniało mi się, że zalegał mi na liście do obejrzenia na Sky. To sympatyczny, dobry film z paroma poważniejszymi motywami, który absolutnie nie potrzebuje odświeżenia. (A który film potrzebuje?) Nie znajduję powodu dla tego rimejku, czy chodzi tu o spóźnione popłynięcie na fali pt. "Gdy ostatnio Miles Teller był w wojsku w BO wpadło prawie $1,5 mld"? No chyba że chcą po prostu poklepywać się po pleckach zapewniając, że ich remake nie będzie tak zacofany i nikt nikogo tam nie będzie wyzywać od queer i faggot.

Kurcze, myślałem, że będę zbierał szczękę z podłogi, a jest jak dla mnie po prostu ok.

Cytat z Szaman data czerwiec 24, 2024, 16:07

Kurcze, myślałem, że będę zbierał szczękę z podłogi, a jest jak dla mnie po prostu ok.

Jak dla mnie, to sztos. 🙂

Jestem z Szamanem.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Tymczasem:

Wymądrzałem się w innym dziale na temat Twisters, ale dowodem mojego być może słabego wyczucia, niech będzie to, że nie mam pojęcia kiedy Zakręcony piątek doczekał się statusu uprawniającego go do nostalgicznego sequela.

Napisałbym "Wtedy, gdy odkopujący skamieliny producenci wpadli na bardzo potrzebującą gotówki Lohan", ale przecież wyszła za gościa z niezłym stanem konta.

Horror z Hugh Grantem

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

No to jeszcze jeden od A24, z mamuśką z Andora:

Cytat z Szaman data czerwiec 25, 2024, 14:08

Horror z Hugh Grantem

https://youtu.be/O9i2vmFhSSY?feature=shared

Spodobało się Grantowi granie czarnych charakterów. To już kolejny w krótkim okresie czasu

We have to stop this quake 😀

Kurcze, liczyłem na jakąś zapomnianą gwiazdę do kompletu, a kojarzyłem tylko jednego aktora (serialowy Chris Bruno). Jeszcze muszą się wiele nauczyć od SyFy Channel.

A Heretic ma dobry klimat, fajnego Hugh i idzie na listę oczekiwanych. Mam nadzieję, że nie męczył tych dziewczyn na planie 🙂 Ps. Cholera, zobaczyłem kto jest reżyserem i scenarzystą...

PreviousPage 394 of 533Next