Newsy filmowe
Cytat z Szaman data 14 września, 2020, 15:04Nigdy nie przypuszczałbym, że Mulan odbije się Disneyowi aż taką czkawką. Ciekawe jest też, że żaden z portali branżowych nie wyśledził tych kontrowersji wcześniej. Dało się jednak zauważyć, że był moment, że atmosfera wokół filmu była mlekiem i miodem płynąca, a potem wszystko ucichło. Czyżby w branży wiedzieli o tykającej bombie?
https://naekranie.pl/aktualnosci/mulan-amerykanscy-prawodawcy-wzywaja-dyrektora-disneya-do-wyjasnien-1600075310/amp?__twitter_impression=true
Nigdy nie przypuszczałbym, że Mulan odbije się Disneyowi aż taką czkawką. Ciekawe jest też, że żaden z portali branżowych nie wyśledził tych kontrowersji wcześniej. Dało się jednak zauważyć, że był moment, że atmosfera wokół filmu była mlekiem i miodem płynąca, a potem wszystko ucichło. Czyżby w branży wiedzieli o tykającej bombie?
Cytat z Mierzwiak data 14 września, 2020, 16:40Hollywood wchodzi Chinom w tyłek już od ponad dekady, więc nie do końca rozumiem czemu akurat teraz zaczęło to komuś przeszkadzać, tak samo jak tego czemu sprawa skupia się na konkretnych rejonach kraju, skoro problemem jest kraj jako taki.
Hollywood wchodzi Chinom w tyłek już od ponad dekady, więc nie do końca rozumiem czemu akurat teraz zaczęło to komuś przeszkadzać, tak samo jak tego czemu sprawa skupia się na konkretnych rejonach kraju, skoro problemem jest kraj jako taki.
Cytat z Szaman data 14 września, 2020, 19:19Wczoraj widziałem go w Captive State, tam był drewniakiem, może lepiej jest w innych filmach.
Wczoraj widziałem go w Captive State, tam był drewniakiem, może lepiej jest w innych filmach.
Cytat z Szaman data 14 września, 2020, 20:23The Father i podobno oscarowa rola Hopkinsa
https://www.youtube.com/watch?v=4TZb7YfK-JI
The Father i podobno oscarowa rola Hopkinsa
Cytat z Marek Pilarski data 14 września, 2020, 20:46Ciekawy zabieg zastosowali.
Ciekawy zabieg zastosowali.
Cytat z Szaman data 14 września, 2020, 20:48Zwłaszcza dla tych którzy nie znali wcześniej fabuły. Spodziewałem się nie wiadomo czego po Anthonym, a to w sumie takie jego typowe, hopkinsowe sztuczki. Za to można liczyć, że akurat tutaj będą na wysokim poziomie.
Zwłaszcza dla tych którzy nie znali wcześniej fabuły. Spodziewałem się nie wiadomo czego po Anthonym, a to w sumie takie jego typowe, hopkinsowe sztuczki. Za to można liczyć, że akurat tutaj będą na wysokim poziomie.
Cytat z robgordon data 14 września, 2020, 21:40Faktycznie zapowiada się bardzo dobra rola. Choć trochę widzę podobieństwo do... Dwóch papieży. A dobrze, że zrozumiałem, że chodzi o to, że gdy przestaje poznawać własną córkę, to faktycznie widzi kogo innego (inną aktorkę)?
Faktycznie zapowiada się bardzo dobra rola. Choć trochę widzę podobieństwo do... Dwóch papieży. A dobrze, że zrozumiałem, że chodzi o to, że gdy przestaje poznawać własną córkę, to faktycznie widzi kogo innego (inną aktorkę)?
Cytat z Marek Pilarski data 14 września, 2020, 22:30Na to wychodzi.
Na to wychodzi.
Cytat z Szaman data 15 września, 2020, 08:22Jason Momoa włącza się w walkę Raya Fishera. A to już spory ból głowy z racji Diuny i Aquamana 2.
https://naekranie.pl/aktualnosci/ray-fisher-uderza-w-warner-bros-jason-momoa-potwierdza-oskarzenia-aktora-1600148864/amp?__twitter_impression=true
Jason Momoa włącza się w walkę Raya Fishera. A to już spory ból głowy z racji Diuny i Aquamana 2.
Cytat z Szaman data 15 września, 2020, 20:16Madonna wyreżyseruje... własną biografię. Scenarzystkami ona sama i Diablo Cody
https://variety.com/2020/film/news/madonna-to-direct-her-biopic-co-written-by-diablo-cody-for-universal-1234770633/
Madonna wyreżyseruje... własną biografię. Scenarzystkami ona sama i Diablo Cody
Cytat z Marek Pilarski data 15 września, 2020, 21:19Wracamy do typowania tytułów biografii muzyków? Nie pamiętam, czy temu filmowi wytypowaliśmy tytuł jeszcze jak byliśmy na blogu... "Like a Virgin"? 😛
Wracamy do typowania tytułów biografii muzyków? Nie pamiętam, czy temu filmowi wytypowaliśmy tytuł jeszcze jak byliśmy na blogu... "Like a Virgin"? 😛
Cytat z Mierzwiak data 15 września, 2020, 22:27Cytat z Marek Pilarski data Wrzesień 15, 2020, 21:19"Like a Virgin"?
Tylko "Express Yourself" 🙂
Cytat z Marek Pilarski data Wrzesień 15, 2020, 21:19"Like a Virgin"?
Tylko "Express Yourself" 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 15 września, 2020, 23:03Ewentualnie "Bitch I'm Madonna". 🙂
Ewentualnie "Bitch I'm Madonna". 🙂
Cytat z robgordon data 16 września, 2020, 15:02"Material Girl", "Lucky Star" albo mój faworyt "Who's that Girl?".
Albo (hehe) "Frozen" 😉
"Material Girl", "Lucky Star" albo mój faworyt "Who's that Girl?".
Albo (hehe) "Frozen" 😉
Cytat z robgordon data 16 września, 2020, 15:05Oczywiście "Who's that Girl?" musiałby być z jakimś dopiskiem, żeby odróżnić się od filmu z Griffinem Dunnem.
Oczywiście "Who's that Girl?" musiałby być z jakimś dopiskiem, żeby odróżnić się od filmu z Griffinem Dunnem.
Cytat z Szaman data 16 września, 2020, 20:04Panowie od niszowych SF The Endless i Resolution mają tym razem na pokładzie gwiazdy, pana Greya i pana Falcona
https://www.youtube.com/watch?v=fl_kzTQvPVw&feature=emb_logo
Panowie od niszowych SF The Endless i Resolution mają tym razem na pokładzie gwiazdy, pana Greya i pana Falcona