aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 5 of 533Next

Nietypowe jak na ostatnie czasy przesunięcie. Krudowie 2 przechodzą z 23 grudnia na 25 listopada

Zwiastun Magnezji, jak na polskie warunki, faktycznie bardzo zaskakujący:

Właśnie wczoraj na forum Insidekino czytałem, że przyspieszyli o miesiąc niemiecką premierę Krudów 2. Pisali tak, że pewnie przeczuwają, że Disney przesunie Soul, choć chodzą pogłoski, że animacja przejdzie na Disney+, gdzie według jakichś tam źródeł, Mulan miała zarobić $260 mln...

Źródłem jest bodajże artykuł na Yahoo, ale niezbyt mu ufam bo oni chyba już dawno nie mieli swojego złotego strzału. A tutaj nagle dotarliby do tak gorącej informacji?

Zdjęcia ze Śmierci na Nilu

https://twitter.com/20thcentury/status/1306624584989327360

Nie spodziewałem się, że Nate Parker dostanie kolejną szansę w branży.

Lee Isaac Chung, reżyser Minari, jednego z najlepiej ocenionych filmów na tegorocznym Sundance, poprawi scenariusz i wyreżyseruje wersję lice-action japońskiego megahitu Your Name.

Lee Isaac Chung To Direct Toho, Paramount And Bad Robot’s Live-Action Reimagining Of ‘Your Name’

Znaki na niebie? ;P

https://twitter.com/GraceRandolph/status/1307017926478884865?s=20

Something In The Way, mmmmm 🙂 Przyznam, że tak już rozwodnili ten powrót Cavilla różnymi plotkami i spekulacjami, że oficjalne ogłoszenie nie spotka się z moją wielką ekscytacją. Zwłaszcza, że będzie to powrót w jakimś mniejszym wymiarze aby zgrać to z Wiedźminem, a nie Man of Steel 2 z ciekawym reżyserem.

Jestem ciekaw tego Your Name.

Widziałeś animację?

W Disneyu chyba jeszcze wahają się z tymi datami premier, liczyłem na jakąś piątkową bombę. Ale zwykle takowe są odpalane wieczorem naszego czasu.

Cytat z Marek Pilarski data Wrzesień 18, 2020, 22:57

Widziałeś animację?

Nie, nie mogłem jej namierzyć. Choć może też nie bardzo się starałem, zwłaszcza, gdy usłyszałem, że będzie aktorska wersja. Ale zobaczyłbym.

Zwiastun kolejnego filmu o inwazji potworów. Niby nic nowego, ale jednak film zdaje się ma jakiś trudno uchwytny wdzięk i lekkość:

Natomiast Pixie z Olivią Cook zapowiada się na coś w stylu Guya Richiego:

Jakiś ponoć rzetelny i dobrze poinformowany dziennikarz twierdzi, że kolejnym Bondem zostanie Tom Hardy. Który nie ma zbyt wielu potwierdzonych projektów na najbliższe lata, więc może w tej plotce jest ziarno prawdy. Byłby to zapewne Bond plus minus w stylu Craiga. Jak dla mnie spoko. Choć wiadomo, że najlepszy byłby Wiedźmin 😉

Znowu "dziadka" wybiorą, i znowu za kilka lat będzie śpiewka "za stary!". Czego oni się przed tym Cavillem tak bronią? Przynajmniej sześć lat młodszy.

Odpowiedź brzmi zapewne: Superman i Wiedźmin. Myślę, że Cavill po prostu nie ma obecnie miejsca w planach na trzecią franczyzę.

A kiedy on ostatnio grał i kiedy znowu ma zagrać Supcia?

Może im się Kryptonim Wujek nie podobał, a może boją się zakoli Henryka 🙂 Ta niby rzetelna dziennikarka prowadzi jakiś portal o Star Treku i pierwszy raz o niej słyszę. Na 100 procent nie wezmą aktora urodzonego wcześniej niż po 1980 roku, zimowanie Craiga odebrało Bonda aktorom urodzonym w latach 70-tych. Kiedyś chyba wypisywałem na Filmwebie, że to pierwsza dekada od lat 20-tych która nie wydała na świat Bonda.

PreviousPage 5 of 533Next