aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 40 of 533Next

Zgodnie z plotkami Pinokio oficjalnie na Disney Plus

Pokazują coś z Cruelli, ale tylko dla inwestorów. Brak info, czy Disney+, czy kina, czy hybryda.

Zaczarowana 2 z Amy Adams, Zakonnica w przebraniu 3 z Whoopi Goldberg na Disney Plus.

Po przerwie Disney Animation, Pixar i... Marvel. 🙂

Cytat z Marek Pilarski data Grudzień 11, 2020, 01:10

Po przerwie Disney Animation, Pixar i... Marvel. 🙂

Dobra, cofam to co napisałem 😀

Myślicie że będzie jakaś bomba? Może oficjalnie potwierdzą Tobeya i Andrew? Co w sumie nie byłoby bombą skoro mówi się o tym od jakiegoś czasu, ale też nic innego nie przychodzi mi do głowy.

Zaskoczcie mnie!

Chyba nie, bo Spider-Man 3 to jednak film Sony.

Stawiam, że ogłoszą reżysera Blade'a i datę premiery Strażników Galaktyki 3, oraz nietypowe nazwiska ze Strange'a 2, pewnie Cruise'a jako Iron Mana.

Postuluje żeby jednak tutaj zamieszczać newsy i pierwsze komentarze do filmów Marvela, aby już tak nie skakać po tematach. Jutro machnie się zbiorcze podsumowanie w temacie danego filmu. Znaczy dzisiaj 🙂

Marek Pilarski and Mierzwiak have reacted to this post.
Marek PilarskiMierzwiak

Encanto, to chyba jedyna planowana w najbliższym czasie animacja Disneya, która trafi do kina. Chyba, bo się spóźniłem i nie słyszałem.

Cytat z Marek Pilarski data Grudzień 11, 2020, 01:15

Chyba nie, bo Spider-Man 3 to jednak film Sony.

No tak, zawsze to ja przypominam ludziom że to filmy Sony, kiedyś musiał być ten pierwszy raz gdy sam o tym zapomniałem 🙂

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Ładnie wygląda Luca Pixara. Trochę jak Call me by your name, tyle że bez wątku gejowskiego, i animowane. 😉

Premiera kinowa (póki co) w czerwcu 2021.

Piękny opis 😀

Nowe Pixary:
Turning Red - wiosna 2022 od reżyserki krótkometrażowego Bao.

Lightyear - lato 2022, historia postaci, która zainspirowała zabawkę z Toy Story. Głos podłoży Chris Evans!

Tego się nie spodziewaliście, nie? I jeszcze wykopali niewygodnego Tima Allena

Chyba linkowałem o niej w temacie

Ms. Marvel pojawi się w Captain Marvel 2.

PreviousPage 40 of 533Next