aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 41 of 533Next

Thor 4 zaczna się kręcić w styczniu. Na pokładzie Christian Bale jako Gorr the God Butcher

Strażnicy 3  w 2023. Black Panther 2 w maju 2022, nie będzie nowego aktora w roli T'Challi, co można było przewidzieć.

Jon Watts zaczyna tworzyć właśnie Fantastic 4!!!!

Kiedy niby?! 😀

Cytat z Szaman data Grudzień 11, 2020, 02:01

Kiedy niby?! 😀

Może w jakimś równoległym uniwersum. 😉

Tymczasem pożar na sąsiednim osiedlu.

Tytuł trzeciego Ant-Mana sugeruje że może w końcu doczekam się tego, na co liczyłem już przy okazji sequela, czyli porządnej eksploracji Quantum Realm. Oby 🙂

Teoria głosi, że to stamtąd wydostanie się nowa Fantastyczna Czwórka, nie zdziwię się jeśli się to potwierdzi i zapowie ich scena po napisach.

Swoją drogą porównajcie nastroje, dzisiaj Disney ma manifestację siły, w ciągu ostatniego tygodnia Warner wygłupił się pseudo konwentem i stał się wrogiem branży.

Fuck AT&T.

To już koniec imprezy?

Czekam jeszcze chwilę. Może zapowiedzą datę wejścia na polski rynek. 😛

Trochę zabrakło mi tylko takiej castingowej bomby od MCU, szczególnie w temacie Doktorka. Ale i tak mega udane wydarzenie, atmosfera dawnego San Diego. Trzymajcie się 🙂

Poprawka do wczorajszych rewelacji, jednak ci Strażnicy galaktyki 3 to chyba Holiday Special na Disney Plus, parodiujący wiadomy program.

Cytat z Mierzwiak data Grudzień 11, 2020, 02:10

Tytuł trzeciego Ant-Mana sugeruje że może w końcu doczekam się tego, na co liczyłem już przy okazji sequela, czyli porządnej eksploracji Quantum Realm. Oby 🙂

Teoria głosi, że to stamtąd wydostanie się nowa Fantastyczna Czwórka, nie zdziwię się jeśli się to potwierdzi i zapowie ich scena po napisach.

To by się łączyło z obecnością Kanga w Ant-manie. Nie zdziwi mnie też jego obecność w Lokim, w końcu posąg z trailera wygląda podobnie do Majorsa 😛 mielibyśmy więc luźno powiązaną historie w 3 produkcjach jak mamy z multiwersum - DS, Wanda, Spider-man.

Wspaniałe są te newsy

Zmarł Kim Ki-Duk, zdobywca Złotego Lwa za film Pieta.

PreviousPage 41 of 533Next