aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 401 of 533Next

Oj, szkoda.

Jay ostatnio cytował wątek o niej:

Przeczytałem "NICOLAS WINDING REFN set to direct THE AVENGERS".

No cóż, byłby to pierwszy ciekawy wybór reżyserski w MCU od...kąd istnieje? 😛

Aż tak surowy bym nie był. Nawet Kenneth Branagh był dość ciekawym wyborem. Shane Black też jest w mojej kategorii ciekawych wyborów, zwłaszcza ten z okolic 2011 roku. Albo mam małe wymagania 🙂

Nienajwiększe, ale ujdą 🙂

Cytat z Szaman data lipiec 11, 2024, 20:52

Aż tak surowy bym nie był. Nawet Kenneth Branagh był dość ciekawym wyborem. Shane Black też jest w mojej kategorii ciekawych wyborów, zwłaszcza ten z okolic 2011 roku. Albo mam małe wymagania 🙂

Kenneth Branagh z tamtego okresu rzeczywiście. Teraz...wiadomo.

Chloe Zhao pozostaje co by nie było ciekawym i nietypowym wyborem, głównie dlatego, że gdy Feige brał reżyserów indie to i tak byli to nieco inni twórcy. Na przykład reżyserzy "Moon Knight" mający doświadczenie głównie z sci-fi.

Mohamed Diab miał szansę być "ciekawym" reżyserem, ale "Clash" to chyba był wypadek przy pracy 😛

Cytat z Szaman data lipiec 12, 2024, 11:39

https://twitter.com/cowkinie/status/1811711720949195238

Exciting!

"Heathcliff, it's me, I'm Cathy, I've come home, I'm so cold, Let me in your window"
Emerald Fennell nakręci nową wersję Wichrowych Wzgórz. Księgowy Kate Bush może pewnie zacierać ręce 🙂

I po sprawie.

W dodatku wygląda na to, że już ostatecznie.

O, jednak postanowili walczyć, myślałem, że to pralnia pieniędzy 🙂

Po długiej walce z rakiem.

Szaman, Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
SzamanMierzwiakrobgordon

Powiem Wam, że nigdy nie polubiłem jej jako aktorki (Czarodziejki unikałem, BH 90210 unikałem, dla mnie jest sztandarowa rola to Szczury Kevina Smitha), nawet nie przepadam za tak publiczną walką z rakiem, budzi we mnie mieszane uczucia. Biorę poprawkę, że jestem szarym człowiekiem, a ona od 35 lat żyła w blasku reflektorów, zupełnie inne podejście do życia. Podobno miała też ciężki charakterek, idealnie pasujący do jej dawnego narzeczonego, Judda Nelsona.

Jednak jest w tej śmierci coś bardzo smutnego.

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Brałbym na miejscu Costnera

Jedyna sensowna opcja, nie wiem co musiałby teraz sprzedać/zastawić żeby doszło do skutku trzecia i czwarta część.

PreviousPage 401 of 533Next