aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 400 of 533Next

W ten weekend Twisters przedpremierowo w polskich kinach.

Poczeka, najpierw obadam długie nogi Cage'a.

Andrew Garfield i Florence Pugh

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

Będą potrzebne chusteczki.

No jest wyciskacz łez, nie da się ukryć. Ale jakoś tak nie wybija się ponad standard.

Zwracam uwagę na dobór słów: "This is the last time you’re going to see me." W filmach animowanych aktora nie widać, więc pewnie usłyszymy ją jako Dory w kolejnych dwunastu sequelach Finding Nemo. Ewentualnie zainkasuje niezły czek sprzedając swój głos Disneyowi a resztą zajmie się "AI."

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Pobożne życzenia. Nie wiem jaki cud musiałby się wydarzyć żeby nagle ludzie "odkryli" 3-godzinny western i ruszyli do kin na jego kontynuację. Jestem przekonany że dwójka, o ile w ogóle trafi do kin, flopnie jeszcze bardziej.

Ego Costnera przegrało ze zdrowym rozsądkiem, to powinien być miniserial dla którejś platformy. (Zakładając że któraś chciałaby w niego zainwestować)

Oni go już za tydzień puszczają do internetu, liczą pewnie na widzów oglądających Yellowstone w domu.

robgordon has reacted to this post.
robgordon
Cytat z Szaman data lipiec 10, 2024, 19:46

https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1811099970184855895

Czyli jednak...

A co im pozostało, ich ostatnią nadzieją był długi weekend z Dniem Niepodległości.

Straszna śmierć

Mierzwiakrobgordon
Cytat z Szaman data lipiec 11, 2024, 07:47

Straszna śmierć

https://twitter.com/RMF24pl/status/1811287750257049648?t=LNuxDmx-eET_lkkrIfXxXw&s=19

Pechowy serial

Ekstra, oby trafił do kin u nas.

Szaman, robgordon and Kuba have reacted to this post.
SzamanrobgordonKuba

Immersja pisze że teraz na NH, a 27.09 w kinach.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Immersja potwierdza!

Redaktorzy którzy widzieli twierdzą też zgodnie ze rzecz wybitna. Ja dam znać na NH 😉

Mierzwiakrobgordon

Znakomite. Nawet 5 sekund Quaida jest tutaj znakomite. Tylko muzyka męcząca, ale biorę poprawkę na moje pierwsze, siwe włosy 🙂

Rany, a dopiero mignęła mi na Twitterze relacja, że jacyś młodzi fani Lśnienia zorganizowali jej urodziny.

Mierzwiakrobgordon

Tak, zmarła 4 dni po swoich urodzinach, we śnie. Komplikacje związane z cukrzycą.

PreviousPage 400 of 533Next