aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 413 of 533Next

Są tu jacyś masochiści? No dobra, słabe pytanie od kogoś kto obejrzał dwie wersje reżyserskie Rebel Moon 🙂

Jak słusznie zauważył Kinofilia, w przypadku Królestwa wersja reżyserska jest dużo lepsza. To pewnie nie taki przypadek?

Nie wiem co tu musiałoby się wydarzyć, żeby to się stało lepszym filmem, chyba tylko wymiana scenariusza, Scotta, Phoenixa i Kirby 🙂

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Lambert Wilson dołączył do obsady

Eryk Kulm, zresztą zgodnie z oczekiwaniami, się mocno rozkręca. To chyba obecnie najbardziej „gorąca” męska gwiazda naszego kina. Taki nasz Szalamet.

Podobnie jak przy nowym Predatorze, ogłoszenia obsadowe są bardzo tajemnicze 🙂

Miałem zwiastun dzisiaj. Całkiem nieźle to wygląda.

robgordon

Też miałem. Anna chyba zaraz ginie? Bo dziwnie znika z drugiej połowy trailera.

Może tak być, choć nie zwróciłem uwagi.

Zapamiętajcie datę 28 lutego 2025 - być może padnie wtedy rekord otwarcia w polskich kinach.

To będzie hit! Ekipa Friza zapowiada rewolucję w polskim kinie.

A oni nadal są na szczycie?

Szczerze to musiałem sprawdzić, jakoś na ulicach nie widać szaleństwa jak kilka lat temu. Widzę że ok. 1-2mln mają filmiki Friza teraz.

Dalej czegoś brakuje. Moim zdaniem widać ile znaczyła dla całej koncepcji mocarna kreacja Sosie Bacon. Tutaj, z gorszą aktorką nie ma już tak mocnego uderzenia. Ciekawe czy widzowie pójdą na fali sympatii do poprzednika, bo kampanię oceniam jako dość przeciętną.

Amy Adams chyba zmienia się w psa. A właściwie nocną sukę.

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

Ale dziwactwo, może coś z tego będzie. Podziwiam Amy za odwagę.

robgordon
Cytat z Szaman data wrzesień 3, 2024, 19:26

Ale dziwactwo, może coś z tego będzie. Podziwiam Amy za odwagę.

Przydałby się jej sukces. Po całkiem dobrej drugiej dekadzie wieku, ostatnio raczej u niej cieniutko.

Przez to, że dostanie tam jakąś nagrodę na TIFF, którą w ostatnich latach dostawali aktorzy/aktorki, którzy później w sezonie zdobywali Oscara, to nagle wyszła na prowadzenie u pań. Ale po tym zwiastunie jakoś tego nie widzę. Nie wykluczałbym jednak nominacji do Globów w kategorii komediowej.

Bydzie łoglondane

PreviousPage 413 of 533Next