aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 414 of 533Next

Jakoś pachnie mi Gentlemanem z rewolwerem, ale pewnie u Finchera będzie to co innego. Ostatnio były plotki, że Ben Affleck i Brad Pitt przymierzają się do jego nowego filmu, ale miał to być remake Nieznajomych z pociągu.

Ograniczę swój komentarz do tego, że Fincherowi przydałoby się tak z 5 lat przerwy i powrót do kin.

Świetny zwiastun Nightbitch!

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Jack Black i Jason Momoa w ekranizacji Minecrafta

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Straszne. Po prostu straszne. I tak będą krążyć przez dwie godziny po niebieskiej hali z Blackiem ściągniętym prosto z kanapy? Tak wiem, była jedna scena  w jakimś pomieszczeniu, ale i tak, o rany, Ant-Man 3 wygląda przy tym jak film oddychający alpejskim powietrzem.

Mierzwiak

Pamiętacie jak dzięki serialom Arcane i The Last of Us oraz kinowemu Super Mario Bros. wszyscy ogłosili nową erę w historii ekranizacji gier?

No cóż, Borderlands i teraz Minecraft pokazują, że tęskno im za przeszłością.

Szaman

Ważne pytanie z komentarzy:

Why does Jason Momoa looks like he's cosplaying Dora the Explorer?

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

Od soboty ruszają przedpremierowe pokazy Substancji w polskich kinach.

Mierzwiak

Hindusi nie gęsi i swojego Teda mają 🙂

Mam wrażenie, że ten Wojowniczy Miś Ninja występował w trzech rozmiarach, ale może to przez zdolność multiplikacji 🙂

Mierzwiak

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Chyba Abbott nie będzie siwiał podczas przemiany i to jakiś przeciwnik/poprzednik? Chyba, że w ogóle nie będzie motywu jego przemiany, tylko obrona rodziny.

Ktoś czuje nostalgię do tej serii?

Edward Berger jest rozchwytywany. Niedawno czytałem, że niby jest faworytem do wyreżyserowania następnego Bonda.

To już kilka razy się przewijało. Może lubi serię Ocean, może nie potrzeba mu aż tyle stresu i reflektorów na jego osobę co przy Bondzie. A też zarobi i zadomowi się w Hollywood.

Nowy Wilkołak

Materiał wydaje się lepszy niż zwiastun. Zarówno pojawiający się napis w stylu Obcego, jak i odgłosy są rozpraszające i zupełnie niepotrzebne. Ale wierzę w Whannella i przede wszystkim w Abbotta.

Jeden z potencjalnych oscarowych graczy

Jeden z potencjalnych malinowych graczy

Dokładniej ogórkowo-malinowych 😉

Szaman
PreviousPage 414 of 533Next