Newsy filmowe
Cytat z Mierzwiak data 23 września, 2024, 16:00Fuuuuj.
https://twitter.com/GladiatorMovie/status/1838200611944452523
Fuuuuj.
A new legacy of rebellion will begin. Paul Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington, Connie Nielsen, Joseph Quinn, and Fred Hechinger star in #GladiatorII - Only in theatres November 22. pic.twitter.com/u0Ul1Hs0IR
— Gladiator Movie (@GladiatorMovie) September 23, 2024
Cytat z Mierzwiak data 23 września, 2024, 16:34Zagadka na dziś:
Kto się bardziej pogubił - Dwayne Johnson, John Cena czy Jason Momoa?
https://youtu.be/7l3hfD74X-4?si=WNus6_vTCJCDr8RN
Zagadka na dziś:
Kto się bardziej pogubił - Dwayne Johnson, John Cena czy Jason Momoa?
Cytat z Szaman data 23 września, 2024, 16:50Johnson, bo przez moment naprawdę był twarzą wystawnego Hollywood. Obojętnie jak tam wypadał i co o nim sądziliśmy, z tej trójki był najwyżej. Momoa miał jeden złoty strzał, a Cena to mam wrażenie głównie głupie komedyjki.
Ale to powyżej jest najgorszym wstydem dla Evansa. Rock ma ograniczenia, Simmons mimo Oscara to taki solidny hydraulik, a Evans mógłby więcej.
Johnson, bo przez moment naprawdę był twarzą wystawnego Hollywood. Obojętnie jak tam wypadał i co o nim sądziliśmy, z tej trójki był najwyżej. Momoa miał jeden złoty strzał, a Cena to mam wrażenie głównie głupie komedyjki.
Ale to powyżej jest najgorszym wstydem dla Evansa. Rock ma ograniczenia, Simmons mimo Oscara to taki solidny hydraulik, a Evans mógłby więcej.
Cytat z Mierzwiak data 23 września, 2024, 17:04Wspominam Cenę bo mam wrażenie, że swego czasu mocno lansowano go na tego wrestlera, który chce zostać poważnym aktorem, takiego nowego Dwayne'a Johnsona ale bez błędów tamtego, i co z tego wyszło? Nic, tak jak piszesz facet gra w głupich komedyjkach i tylko romans z DC i Jamesem Gunnem pozwolił mu zabłysnąć.
Przypomniało mi się, że jest jeszcze Dave Bautista, ale tutaj chyba wciąż zbyt świeże są jego występy w MCU i u Villeneuve'a by mówić o jakiejś tragedii, ale też dopiero co miał My Spy: The Eternal City i box office'ową katastrofę The Killer's Game. Jeszcze trochę i pewnie na dobre utknie w streamingowym piekiełku. Gunn, poratujesz?
Wspominam Cenę bo mam wrażenie, że swego czasu mocno lansowano go na tego wrestlera, który chce zostać poważnym aktorem, takiego nowego Dwayne'a Johnsona ale bez błędów tamtego, i co z tego wyszło? Nic, tak jak piszesz facet gra w głupich komedyjkach i tylko romans z DC i Jamesem Gunnem pozwolił mu zabłysnąć.
Przypomniało mi się, że jest jeszcze Dave Bautista, ale tutaj chyba wciąż zbyt świeże są jego występy w MCU i u Villeneuve'a by mówić o jakiejś tragedii, ale też dopiero co miał My Spy: The Eternal City i box office'ową katastrofę The Killer's Game. Jeszcze trochę i pewnie na dobre utknie w streamingowym piekiełku. Gunn, poratujesz?
Cytat z Kuba data 23 września, 2024, 20:25https://twitter.com/wbpictures/status/1838292311853404191?t=YHYx4Ko8hhtpMNBNCLom2A&s=19
Dawno na żaden zwiastun tak nie czekałem.
Sinners are coming. #SinnersMovie pic.twitter.com/l4zUBpyK6V
— Warner Bros. Pictures (@wbpictures) September 23, 2024
Dawno na żaden zwiastun tak nie czekałem.
Cytat z Marek Pilarski data 23 września, 2024, 20:53Co oni wszyscy nagle zwiastuny zaczęli wypuszczać?
Co oni wszyscy nagle zwiastuny zaczęli wypuszczać?
Cytat z Marek Pilarski data 24 września, 2024, 08:03Niby tak.. choć w sumie często jest tak, że wypuszczają kilka dni przed premierą/w tygodniu premiery.
Niby tak.. choć w sumie często jest tak, że wypuszczają kilka dni przed premierą/w tygodniu premiery.
Cytat z Szaman data 24 września, 2024, 08:12https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1838396198991937969?t=YNohtKrNMSobTD5mw6T3lg&s=19
First poster for Ryan Coogler’s vampire movie ‘SINNERS’
Starring Michael B. Jordan and Michael B. Jordan. pic.twitter.com/vshZMEfljb
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) September 24, 2024
Cytat z Szaman data 24 września, 2024, 08:25Jest coś przyjemnie pulpowego w tym plakacie, kojarzy się z Wampirami Johna Carpentera, albo takim B-klasowym horrorem z Carradinem i Campbellem pod głupawym tytułem Zmierzch: Wampiry w odwrocie.
Obydwa kojarzą mi się z miasteczkiem na amerykańskim południu i spiekotą. Zobaczymy czy mam słuszne skojarzenia.
Jest coś przyjemnie pulpowego w tym plakacie, kojarzy się z Wampirami Johna Carpentera, albo takim B-klasowym horrorem z Carradinem i Campbellem pod głupawym tytułem Zmierzch: Wampiry w odwrocie.
Obydwa kojarzą mi się z miasteczkiem na amerykańskim południu i spiekotą. Zobaczymy czy mam słuszne skojarzenia.
Cytat z Szaman data 24 września, 2024, 10:36https://twitter.com/cowkinie/status/1838298805256753324?t=pjZoNeD4jdoXSYNVlUidmg&s=19
Nagrodzone Srebrnym Lwem w Wenecji THE BRUTALIST Brady’ego Corbeta w polskich kinach od 31 stycznia. Dystrybucja: UIP. pic.twitter.com/G5rhdz4pe6
— co w kinie (@cowkinie) September 23, 2024
Cytat z robgordon data 24 września, 2024, 10:55Cytat z Szaman data wrzesień 23, 2024, 14:23Nowy zwiastun Gladiatora 2
https://youtu.be/Ts0N8swyWFI?feature=shared
Okropnie wali przeciętnym CGI. Film o gladiatorach aż prosi się o piach i brud. Tutaj obu elementów brakuje.
Cytat z Szaman data wrzesień 23, 2024, 14:23Nowy zwiastun Gladiatora 2
Okropnie wali przeciętnym CGI. Film o gladiatorach aż prosi się o piach i brud. Tutaj obu elementów brakuje.
Cytat z Szaman data 24 września, 2024, 14:26Scena która trafiła na miniaturkę jest niezamierzenie śmieszna, a miała być przerażająca. Jest tutaj więcej takich scenek: dialog i akcent dobijającego się do drzwi brzmią bardziej jak z kolejnej części Barbershop, ten Jordan z karabinem też raczej nie budzi powagi. Slow motion zupełnie mu nie służy.
Wszystko niby takie poważne, a antyklimatyczne, zupełnie mi się nie podobało. Brudu tego miejsca też nie poczułem.
Scena która trafiła na miniaturkę jest niezamierzenie śmieszna, a miała być przerażająca. Jest tutaj więcej takich scenek: dialog i akcent dobijającego się do drzwi brzmią bardziej jak z kolejnej części Barbershop, ten Jordan z karabinem też raczej nie budzi powagi. Slow motion zupełnie mu nie służy.
Wszystko niby takie poważne, a antyklimatyczne, zupełnie mi się nie podobało. Brudu tego miejsca też nie poczułem.
Cytat z Mierzwiak data 24 września, 2024, 15:13Jestem gdzieś w połowie między Wami, na pewno chętnie obejrzę chociażby ze względu na czas i miejsce akcji.
Jestem gdzieś w połowie między Wami, na pewno chętnie obejrzę chociażby ze względu na czas i miejsce akcji.