aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 418 of 533Next

Fuuuuj.

Zagadka na dziś:

Kto się bardziej pogubił - Dwayne Johnson, John Cena czy Jason Momoa?

Johnson, bo przez moment naprawdę był twarzą wystawnego Hollywood. Obojętnie jak tam wypadał i co o nim sądziliśmy, z tej trójki był najwyżej. Momoa miał jeden złoty strzał, a Cena to mam wrażenie głównie głupie komedyjki.

Ale to powyżej jest najgorszym wstydem dla Evansa. Rock ma ograniczenia, Simmons mimo Oscara to taki solidny hydraulik, a Evans mógłby więcej.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Wspominam Cenę bo mam wrażenie, że swego czasu mocno lansowano go na tego wrestlera, który chce zostać poważnym aktorem, takiego nowego Dwayne'a Johnsona ale bez błędów tamtego, i co z tego wyszło? Nic, tak jak piszesz facet gra w głupich komedyjkach i tylko romans z DC i Jamesem Gunnem pozwolił mu zabłysnąć.

Przypomniało mi się, że jest jeszcze Dave Bautista, ale tutaj chyba wciąż zbyt świeże są jego występy w MCU i u Villeneuve'a by mówić o jakiejś tragedii, ale też dopiero co miał My Spy: The Eternal City i box office'ową katastrofę The Killer's Game. Jeszcze trochę i pewnie na dobre utknie w streamingowym piekiełku. Gunn, poratujesz?

Co to kurna jest?

Dawno na żaden zwiastun tak nie czekałem.

Co oni wszyscy nagle zwiastuny zaczęli wypuszczać?

Joker 🙂

Niby tak.. choć w sumie często jest tak, że wypuszczają kilka dni przed premierą/w tygodniu premiery.

Jest coś przyjemnie pulpowego w tym plakacie, kojarzy się z Wampirami Johna Carpentera, albo takim B-klasowym horrorem z Carradinem i Campbellem pod głupawym tytułem Zmierzch: Wampiry w odwrocie.

Obydwa kojarzą mi się z miasteczkiem na amerykańskim południu i spiekotą. Zobaczymy czy mam słuszne skojarzenia.

Cytat z Szaman data wrzesień 23, 2024, 14:23

Nowy zwiastun Gladiatora 2

https://youtu.be/Ts0N8swyWFI?feature=shared

Okropnie wali przeciętnym CGI. Film o gladiatorach aż prosi się o piach i brud. Tutaj obu elementów brakuje.

Scena która trafiła na miniaturkę jest niezamierzenie śmieszna, a miała być przerażająca. Jest tutaj więcej takich scenek: dialog i akcent dobijającego się do drzwi brzmią bardziej jak z kolejnej części Barbershop, ten Jordan z karabinem też raczej nie budzi powagi. Slow motion zupełnie mu nie służy.

Wszystko niby takie poważne, a antyklimatyczne, zupełnie mi się nie podobało. Brudu tego miejsca też nie poczułem.

Znakomite 😛

No ale co w tym zwiastunie jest znakomitego?

Jestem gdzieś w połowie między Wami, na pewno chętnie obejrzę chociażby ze względu na czas i miejsce akcji.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Zwiastun fajny. Choć na temat sceny z miniatury mam odczucia podobne jak Szaman.

W stylu Shyamalama (i w jego produkcji).

PreviousPage 418 of 533Next