aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 42 of 533Next
Cytat z Szaman data Grudzień 11, 2020, 00:30

O rany, w życiu nie spodziewałem się takiego transferu! A Kleopatra? A Wonder Woman 3? I patrzcie, żadnej plotki na ten temat wcześniej!

To też niezwykła droga, od Monster z Theron do etatu przy hollywodzkich superprodukcjach.

Patty jakiś czas temu wspominała, że nie wie jeszcze czy nakręci trzecią część WW. Wyglądało na to, że się kryguje, ale może już wiedziała. 

Zmarł Tommy Lister. Kojarzy mi się z rolami ogromnych zbirów na dalszym planie, jeśli pamięć mnie nie myli w Mrocznym Rycerzu był tym który odmówił wysadzenia barki.

Ciągle nie wierze, że Tony Leung zagra Mandaryna i bede mega rozczarowany jesli to będzie jednostrzałowiec.

Ana De Armas u braci Russo

Any nigdy dość.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Free Guy i Śmierć na Nilu dostały nowe daty premiery: 21.05. i 17.09. Wczoraj o nich nawet nie wspomniano. To już nawet nie są przybrane dzieci, a raczej śmieci. Choć w sumie o filmach kinowych ogólnie mało mówili, nawet tych Marvelowych. O Black Widow Feige tylko wspomnieli, o Shang-Chi powiedział, że niedawno skończyły się zdjęcia w Australii i że ten aktor dobrze się spisał, a o Eternals też tylko wspomniał. Chyba nikomu nie chce się teraz mówić o kinach, ale przynajmniej niczego nie przenieśli całkowicie na Disney+.

No, powód jest nieco bardziej prozaiczny - to był panel skupiony stricte na Disney+. Cały i pewnie nawet gdyby nie pandemia to mówiliby mniej więcej o tym samym.

Brak trailera Shang-Chi jest dziwny co prawda, zwłaszcza, że potrzeba przekonać nie tylko zachodniego widza, ale również podchodzących do tematu z rezerwą Azjatów, ale reszta..o BW widzieliśmy wszystko. Do Eternals zostało 10 miesięcy i pomiędzy panel Disenya w sierpniu, Comic Con, CinemaCon i Comic Con w NY, mnóstwo czasu.

Cytat z Kuba data Grudzień 11, 2020, 21:11

No, powód jest nieco bardziej prozaiczny - to był panel skupiony stricte na Disney+. Cały i pewnie nawet gdyby nie pandemia to mówiliby mniej więcej o tym samym.

Brak trailera Shang-Chi jest dziwny co prawda, zwłaszcza, że potrzeba przekonać nie tylko zachodniego widza, ale również podchodzących do tematu z rezerwą Azjatów, ale reszta..o BW widzieliśmy wszystko. Do Eternals zostało 10 miesięcy i pomiędzy panel Disenya w sierpniu, Comic Con, CinemaCon i Comic Con w NY, mnóstwo czasu.

A ja uważam zdecydowanie odwrotnie. Ze zwiastunem Shang-Chi czekają na inną okazję. Tutaj zginąłby w powodzi całej masy newsów, których Azjatów mało obchodzą. Idealny moment na rozpoczęcie promocji filmu to okolice Nowego Roku w Chinach.

Nowy zwiastun The Midnight Sky. Jeszcze więcej akcji rodem z Grawitacji. 😉

Są już też pierwsze rezencje:

https://www.rottentomatoes.com/m/the_midnight_sky

Zmarł Piotr Machalica

Pierwszy pełny zwiastun filmu roku:

Lochy i smoki mają swoją gwiazdę

Cytat z Szaman data Grudzień 14, 2020, 07:25

Zmarł Piotr Machalica

https://twitter.com/RMF24pl/status/1338360155872911362?s=19

Mógł jeszcze zagrać naprawdę kilka świetnych ról 🙁

Przy okazji taka refleksja. Niedawno trafiliśmy gdzieś w TV na "Sztukę kochania". Nie wiem jak dobrze pamiętacie ten film, ale Machalica gra tam seksuologa i impotenta, w którego życie wpada jak tajfun Joanna Trzepiecińska. Machalica grając w tym filmie miał... 34 lata. I wydaje mi się, że grał kogoś właśnie w tym wieku. Dziś, w takim filmie, główny bohater byłby pewnie po 50-tce.

Nowa twarz w obsadzie Czarnego Adama

Mortal Kombat 16 kwietnia

Reboot Resident Evil z premierą 9 września 2021

https://comicbook.com/gaming/news/resident-evil-movie-reboot-release-date-revealed/

Podali szczegółową rozpiskę filmów i seriali MCU. W 2021 mamy 4 filmy, z tego tylko jeden to kontynuacja, a aż dwa przedstawią zupełnie nowe postacie. Z kolei seriali będzie 6 i większości otrzymamy historie postaci, które dobrze już znamy. Ale dużo ciekawiej jest w 2022. Tutaj zaplanowano 5 filmów i są to same kontynuacje. Z kolei seriali będzie również 5 i są to wyłącznie nowe historie (choć zakładam, że pojawią się w niektórych z nich postacie, które już znamy, jak np. w Secret Invasion czy She-Hulk).

Znaleźli swoją Whitney. Nie widzę u niej podobieństwa, może gdy zrobią jej fryzurę z tamtych czasów? No ale biografia to nie konkurs sobowtórów, ważniejsze co pokaże pod względem aktorstwa.

W sumie go rozumiem. Ile już razy przerywano zdjęcia? Mam wrażenie, że to taki typowy przykład gdy nakręcają aferkę wokół kogoś, a tak naprawdę mimowolnie ocieplają mu wizerunek.

Jak tylko zobaczyłem słowa "In audio released from the UK set of Mission Impossible 7, Tom Cruise says..." mimowolnie spodziewałem się jakiejś dramy na miarę nagrania Bale'a z planu Terminatora, a to tylko Tomek po raz kolejny udowadnia jakim jest porządnym gościem 🙂

No a skoro już przypomniałem to zalinkuję kultowy remix:

Szaman has reacted to this post.
Szaman
PreviousPage 42 of 533Next