aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 421 of 533Next

Oj, akurat gdy zacząłem się szykować na powtórkę Potterów 🙁

Moim zdaniem najlepsza aktorka w historii.

Jakiś czas temu natrafiłem na ten krótki filmik na X. 🙂

Here Zemeckisa zbiera podobno (bardzo) dobre opinie po pokazach testowych. Wiadomo jak należy do nich podchodzić, ale przyznam że ciekaw jestem wyniku tego, jakby nie było, eksperymentu.

Nightbitch na AFF we Wrocławiu. Mister, wybierasz się?

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski
Cytat z robgordon data wrzesień 28, 2024, 09:34

Here Zemeckisa zbiera podobno (bardzo) dobre opinie po pokazach testowych. Wiadomo jak należy do nich podchodzić, ale przyznam że ciekaw jestem wyniku tego, jakby nie było, eksperymentu.

Stary lis Zemeckis wjeżdża na białym koniu i pokonuje wszystkie Anory, Emilie Perezy, Sing Singi i Brutalisty. Jest to scenariusz który jestem w stanie sobie wyobrazić.

Jednak jeśli rzeczywiście odmładzał aktorów za pomocą AI to odbiór tej kwestii będzie raczej negatywny. Zemeckis i Cameron nie czują nastrojów społecznych, myślą, że sprawa wygląda podobnie jak 30 lat temu przy przejściu z analogu na CGI. Tylko, że ludzie pragnęli nieznanego świata komputera, znajdźcie mi kogoś kto pragnie sztucznej inteligencji. No może na smartfonie, ale na pewno nie w kinie.

Ściął milion dolarów niczym mityczny Samson 🙂

https://twitter.com/_filmcrave/status/1839681888689983821?t=yM_6MD4s5__NBYVj0c5tsA&s=19

Cytat z robgordon data wrzesień 28, 2024, 09:35

Nightbitch na AFF we Wrocławiu. Mister, wybierasz się?

Jeszcze nie wiem. Zobaczę, jakie inne filmy jeszcze będą i jak rozplanuję pozostałe dni urlopu do końca roku. 😉

Cytat z Szaman data wrzesień 28, 2024, 10:18

niczym mityczny Samson 🙂

biblijny 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Czwarty Gliniarz okazał się pożegnaniem

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Świetny zwiastun, znacznie lepszy od pierwszego. Niewiele więcej pokazali, więc możecie oglądać 🙂

O, to mogliśmy wysłać na Oscary!

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

🙂

https://www.quovadisfilm.com/produkcja

Dodane pliki:
  • Zrzut-ekranu-2024-09-30-215606.png

Ja już się czuję zrewolucjonizowany, a nawet nie jestem z branży 😉

Cofanie animacji komputerowej dekady wstecz to rzeczywiście nowatorskie podejście 🙂

Użyli Unreal Engine? Chyba pierwszej wersji z 1998 roku.

Budżet nie pozwalał na nowszą wersję.

Szkoły i tak pójdą.

PreviousPage 421 of 533Next