aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 420 of 533Next

To że poleca go Steven to pal diabli, ale opis filmu brzmi kozacko 🙂

Stephen King poleca kolejny thriller. “Jeden z najlepszych filmów, jakie widziałem w tym roku”

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Lithgow jako psychopata, więc pozycja obowiązkowa.

Cytat z Szaman data wrzesień 26, 2024, 17:06

https://youtu.be/0FSwsrFpkbw?feature=shared

Nic szczególnego. Bez Any byłoby dużo mniej ciekawe. Ale pomyśl na ostatnią scenę a’la walka na różdżki między Harrym a Voldermortem fajna.

Przykro mi ale o ile w Bondzie Ana wypadła fantastycznie, tak tutaj w scenach akcji jest tragedia, ale taki już urok tej całej choreografii, nie wszyscy umieją to nakręcić i zagrać we wiarygodny sposób.

"From the World of John Wick: Ballerina"

xD

Juby has reacted to this post.
Juby

Ładne zdjęcia

SF z Falconem i Moreną Baccarin

Cytat z Szaman data wrzesień 26, 2024, 18:35

SF z Falconem i Moreną Baccarin

https://youtu.be/8AL964xL0cs?feature=shared

Beklasowe, ale nawet fajne.

Po co? Co nowego to wniesie do tematu i 479 filmów o podobnej fabule jakie powstały do tej pory?

Szaman has reacted to this post.
Szaman

2025? Czyli zwycięzca Toronto nie będzie brał udziału w wyścigu oscarowym?! W artykule nawet się o tym nie zająknęli.

No i oficjalnie lato 2025. Dla mnie ogromne zaskoczenie. Nawet sami twórcy uznali Toronto za przypadek?

Neon ma w tym roku bardzo mocną Anorę. Może po prostu nie chcą inwestować kasy w kampanię oscarową innego filmu. Z kolei data premiery może wskazywać na to, że dodatkowo widzą w tym filmie box office'owy potencjał?

Jeszcze jeden do Jokera 🙂 Albo branża wierzy w Phoenixa i Gagę bardziej niż analitycy, albo planowano to dużo wcześniej. A może to zwykły owczy pęd i tyle.

Jest też jeszcze jeden powód: poza "Gladiatorem" do czego innego podpiąć te filmy? Zwłaszcza że "Nosferatu" i "Mickey 17" mają premierę dosłownie zaraz i teoretycznie wchodzą w oscarowy dyskurs.

Oj Mickey chyba nie 🙂 Tam jest premiera 31 stycznia, chyba, że czegoś nie wiem.

Ale wystarczą pokazy limitowane w LA wcześniej 😉

Szach, mat 🙂

Marek Pilarski, Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Marek PilarskiMierzwiakrobgordon
PreviousPage 420 of 533Next