aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 46 of 533Next

Z każdym przesuniętym rokiem Anya Taylor-Joy zbliża się wiekiem do Charlize, w chwili premiery Mad Maxa 😉

Jak sięgam pamięcią, nie przypominam sobie takiego zamieszania.

https://www.filmweb.pl/news/Zamieszanie+z+plakatem+filmu+%22Cherry%22+z+Tomem+Hollandem-140713

Tytuł filmu to Best Picture Cheery?

Czy tylko Cherry, ale juz wiedzą że będzie Oscar dla najlepszego filmu?

No coś nie wyszło z tą prowokacyjną przechwałką, bo odbiorcy jeszcze nie wiedzą nic o filmie, samym bohaterze jak i tonacji kampanii. Takie coś mogłoby pojawić się na plakacie Deadpoola 3.

https://www.hollywoodreporter.com/news/china-producer-on-netflixs-three-body-problem-poisoned-in-alleged-murder-plot

WUT

Hulu kupiło nowy film Lee Danielsa

Ciekawe, czy Nolan już też dzownił do Sony? 😛

Sony Pictures CEO Confirms Increase in Director Interest After Warner Bros. HBO Max Push

Ten rok w kwestii polskich aktorów dubbingowych to jakaś niewyobrażalna masakra. Najbardziej kojarzyłem go jako Barneya z Flinstonów.

Najpopularniejsze w tym roku produkcje Netfliksa w pierwszych 28 dniach od premiery w USA.

Boss Baby 2 przeniesiony z marca na wrzesień. Czyli powoli zapowiada się, że jednak Bond będzie robił za zbawcę świata. Jak zawsze.

Joseph Gordon-Levitt łączony jest z Marvelem, a konkretnie z Reedem Richardsem. Choć to oczywiście na razie jedynie plotka. Jak dla mnie spoko. Choć wtedy nici chyba z dołączenia do F4 Państwa Krasińskich.

Zwiastun nowego filmu Vegi

Ani jednego przekleństwa i suchara? Ale to dalej Vega, tylko na etapie mesjanistycznym. Już w Pętli był taki wątek na końcu filmu poprowadzony w kuriozalny sposób. Tu będzie to trwało przez cały film. Sam nie wiem który tryb Vegi jest gorszy.

Panie Patryku, co to było i dlaczego miało tysiące pojedynczych scen? Ale dziękuję za napisy 🙂

Ej jak byłem w podstawówce to po kasetach i stacjach radiowych krążył taki marny, polski rap. To jest ekranizacja tej piosenki 😀 Wybaczcie, śmieciowa popkultura Polski lat 90-tych to jeden z moich koników 😀

Vedze skończyły się tematy na filmy, opłacił więc chińskie laboratorium, żeby stworzyło wirusa.

Jego mesjanistyczny zwrot jest tak wiarygodny jak sprawa jego Lambo. W wywiadzie u Michała Pola zapewniał, że zmienił swoje podejście, porzucił przepych i po tym jak skarbówka zgarnęła Lambo przerzucił się na rodzinne SUV-y. Okazało się, że do studia przyjechał czerwonym Ferrari 🙂

@szaman pamiętam, że na Poloni1 leciały takie niszowe "Dansy". Ja słuchałem zupełnie innej muzyki, ale włączałem zawsze jak było jakieś TOP20 tych hitów bo było lepsze od kabaretów i najbardziej utkwiło mi to:

Nie znałem. Mocne 😀 Taki przesadzony Yaro od Rowery dwa i Dziś jest pełnia.

"Zenek" to o Martyniuku? Boję się klikać. 😛

Nie, jest o miejscowym żulu i złodziejaszku. A syn Martyniuka to chyba tylko żulem jest 🙂 W każdym razie, jaki kraj takie "Even Flow" Pearl Jamu 🙂

PreviousPage 46 of 533Next