aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 486 of 533Next

Jest to komuś do czegoś potrzebne?

W sensie? 🙂

Cytat z Marek Pilarski data lipiec 17, 2025, 11:09

Tak, bilety są potrzebne żeby wejść na film.

Czy na rok przed premierą? Nie, najwyraźniej wkraczamy w nową fazę głupoty marketingu 🙂

Takie bardziej info dla koników, ale wrzuciłem 🙂 To może być kontratak na te artykuły o akcencie Punishera, chcą podkreślić jak wielkie to będzie wydarzenie dla Hollywood i przestrzec portale przed podcinaniem gałęzi na której wszyscy siedzą.

Animacja dla dorosłych, od twórcy Laboratorium Dextera, o psie który próbuje uciec przed kastracją.

No nie dziwię się, że Sony odsprzedało to dobrym samarytanom z Netflixa. Jakoś mnie nie porwało, dla mnie to ten przykład kiedy humor dla dorosłych jest mocno wymuszony i obliczony na łatwe kontrowersje.

Każdy plener w tym zwiastunie wygląda niesamowicie tanio, czy oni w ogóle byli na powierzchni z kamerą? Nie przekonuje mnie Urban, gdyby Fraser trzymał nadal formę z 1999 roku, to byłaby to rola dla niego. Tak wydaje się napisana, Urban nie ma tej lekko B-klasowej charyzmy.

Bez zaskoczeń: Willem Dafoe w Werwulfie

https://www.worldofreel.com/blog/2025/7/17/willem-dafoe-joins-robert-eggers-werwulf

Czyli reżyser ostatniego, totalnie średniego filmu o wampirze Nosferatu robi film o wilkołaku z tą samą obsadą, w tym z dwójką najsłabszych aktorsko ludzi z tamtego filmu.

Pas.

Nie chwaliłem się, ale tak wyszło, że oglądałem Nosferatu drugi raz, już w domu i on totalnie nie wytrzymuje powtórki. Oprócz Skarsgarda nie ma tam za wiele ciekawego, a rola Depp jest jednak totalnie pokraczna.

Jak Eggers ma dalej bawić się w grupę rekonstrukcyjną ze znajomymi, bo nie cierpi telefonów komórkowych, to ja raczej też podziękuję.

Taika Waititi zrobi nowego Sędziego Dredda. Ratuj się kto może! Znaczy, pewnie nie zrobi, postraszy, postraszy, rozgrzebie i zostawi 🙂

https://www.worldofreel.com/blog/2025/7/17/taika-waititi-to-direct-judge-dredd-movie-script-by-drew-pearce

Cytat z Szaman data lipiec 17, 2025, 13:05

Takie bardziej info dla koników, ale wrzuciłem 🙂 To może być kontratak na te artykuły o akcencie Punishera, chcą podkreślić jak wielkie to będzie wydarzenie dla Hollywood i przestrzec portale przed podcinaniem gałęzi na której wszyscy siedzą.

Spoko, właśnie chodziło mi o to, co napisał Mierzwiak. News widziałem już gdzieś wcześniej w tym tygodniu.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Chyba nie potrzebujemy nowej wersji Nagiego Instynktu? A jakby było mało dziwacznie, pisanej przez wygnanego i już sędziwego scenarzystę oryginału.

https://www.worldofreel.com/blog/2025/7/17/joe-eszterhas-is-writing-an-anti-woke-basic-instinct-reboot-for-amazon-mgm

Cytat z Mierzwiak data lipiec 17, 2025, 12:37
Cytat z Marek Pilarski data lipiec 17, 2025, 11:09

Czy na rok przed premierą? Nie, najwyraźniej wkraczamy w nową fazę głupoty marketingu 🙂

To jest pryzwolenie na tworzenie się patologii.

Szaman
Cytat z Szaman data lipiec 17, 2025, 23:33

Chyba nie potrzebujemy nowej wersji Nagiego Instynktu?

Ugh, dzięki za piątkową migrenę.

Szaman

robgordon has reacted to this post.
robgordon

PreviousPage 486 of 533Next