aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 487 of 533Next

Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
Mierzwiakrobgordon

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Kolejny teaser nowego Oza Perkinsa

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Wygląda na to, że znowu nabiorę się na film "młodego" Perkinsa. On "młody", a ja stary i głupi 🙂

Ale zwiastun fajny.

I to nawet bardzo. Dlatego Osgood dostanie ode mnie 4 szansę 🙂

🙂

Marek Pilarski, Szaman and robgordon have reacted to this post.
Marek PilarskiSzamanrobgordon

Kolejny zwiastun PTA

Jeszcze jeden zwiastun. Nie potrafili zaproponować chwytliwego tytułu, nie potrafią sklecić zachęcającego zwiastuna, pokazać na ekranie tych pieniędzy które niby wydali. Ale walić pieniądze, nie ma tutaj fabuły sprzedanej w ciekawy sposób, mimo, że rzecz wygląda na Big Lebowski kontra wojskowy z Full Metal Jacket. Strasznie niezachęcający projekt.

Mam wrażenie, że celebryci zawsze odchodzą parami.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Przyczyną zawał serca.

Zaskoczyło mnie, że na Rockym 3 miał ledwie 28-29 lat. Wyglądał na 45 🙂

Ambitnie od Netflixa.

Twórca Strange Darling za kamerą nowej ekranizacji Kinga

https://www.worldofreel.com/blog/2025/7/24/jt-mollner-to-direct-stephen-kings-the-girl-who-loved-tom-gordon

Cytat z Szaman data lipiec 24, 2025, 17:42

Jeszcze jeden zwiastun. Nie potrafili zaproponować chwytliwego tytułu, nie potrafią sklecić zachęcającego zwiastuna, pokazać na ekranie tych pieniędzy które niby wydali. Ale walić pieniądze, nie ma tutaj fabuły sprzedanej w ciekawy sposób, mimo, że rzecz wygląda na Big Lebowski kontra wojskowy z Full Metal Jacket. Strasznie niezachęcający projekt.

Marketingowcy Warnera działają po omacku:

Szaman has reacted to this post.
Szaman
Cytat z Szaman data lipiec 24, 2025, 17:53

Zaskoczyło mnie, że na Rockym 3 miał ledwie 28-29 lat. Wyglądał na 45 🙂

Cóż, biorąc pod uwagę to, czym się zajmował i jakie substancje zapewne brał, plus dużo naturalnego i sztucznego słońca, i już ma się skuteczny sposób na wyglądanie staro na swój wiek...

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Ice Cube i Eva Longoria w nowej wersji Wojny Światów, która przeleżała pięć lat na półce Universalu, zanim zlitował się Amazon.

Tragiczny zwiastun, nie dziwi mnie absolutnie żadna z minut spędzonych przez ten film na wygnaniu. Plus ewidentnie ucięli im budżet na postprodukcję i teraz film nadaje się tylko na kraniec kosza z płytami DVD.

Sami się zrecenzowali:

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon
PreviousPage 487 of 533Next