aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 60 of 533Next

Elisabeth Moss Boards Barry Levinson’s Making Of ‘The Godfather’ Feature

Moss w filmie o powstawaniu Godfathera od Levinsona.

I znowu pan Patryk może pochwalić się szorstkim autentyzmem swoich dzieł!

Pewnie chcą powstrzymać go przed ujawnianiem kolejnych szokujących statystyk o 120% nieudanych operacjach medycznych w roku 2019 w Polsce. Tak właśnie się ucisza mesjaszy.

Tylko filmy im się pomyliły, przynajmniej w tym tłicie, bo w tekście jest poprawnie. Bo ten koleś jest współscenarzystą Pętli.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Czyżby to on https://ugotowani.tvn.pl/bohaterowie,894,p/grzegorz-barlog-12-sezon-3-odcinek-rzeszow,3554.html

"WarnerMedia plans to light up streaming service HBO Max in 39 territories across Latin America and the Caribbean in late June, marking the first international presence for the streaming service.

When European territories like Spain, Portugal, Central Europe and the Nordics join the footprint later this year, WarnerMedia expects HBO Max to be operating in more than 50 countries globally by the end of 2021."

HBO Max Sets Latin America Launch Plans, Including Phase-Out Of HBO Go

O kurczę!

Dobrze wiedzieć że, mimo pewnych problemów, Shelley ma się dobrze.

Szaman

https://variety.com/2021/film/news/martin-scorsese-killers-of-the-flower-moon-lily-gladstone-1234906222/

Lily Gladstone zagra w "Killers of the Flower Moon" Martina, przypadła jej rola postaci wokół kręci się cała intryga.

Powstanie remake Bez twarzy

A jednak Bez twarzy 2

Z fatalnego pomysłu w prawdziwy koszmar.

Szaman

https://variety.com/2021/film/global/the-three-musketeers-dimitri-rassam-pathe-1234906290/?fbclid=IwAR3T4Zs2LuAOjqVDwZvkwC_aQlvC4jRnhf5PKM1sPaJwzjVeP8CWj8kb1SU

Powstaje nowa adaptacja Trzech Muszkieterów z dość fajną obsadą.

Ile można, raz na dekadę jest ekranizacja. Tyle jest innych książek do sfilmowania.

No i jakby nie patrzeć wiele z nich filmują nie liczący tych które niestety nie mają szans na zwrócenie się :/

Ja przyznam mam słabość do takich postaci jak Sherlock Holmes, Dracula, Trzej muszkieterowie. Mnóstwo tego powstaje,ale sporo się fajnie ogląda a co jakiś czas zdarzy się inkarnacja która bedzie ciekawsza i świeższa a i takim filmom często towarzyszy fajna ekipa.

Uwielbiam powieści Dumasa, to jedno z moich ukochanych wspomnień z dzieciństwa, ale dwie najlepsze ekranizacje ever już powstały. Ta Richarda Lestera i radziecki serial 😉 Reszta jest jedynie mniej lub bardziej ich bladym cieniem. Choć jeśli pojawi się jakaś na poziomie, chętnie zerknę 😉 Tutaj widzę szansę, ponieważ to nie hollywoodzka ekranizacja, a francuska. Amerykanie niezbyt kumają o co w tym chodzi (Lester co prawda jest Amerykaninem, ale od lat mieszka na Wyspach).

No nie powiem, że jakiś tam hype na to mam.

Nie powiem, ja mam niewielki 😉 Przeważa we mnie poczucie, że to rzeka, której wody już dawno odpłynęły i do której nie bardzo chce mi się znów wchodzić. Czas takich historii już upłynął. Choć jeśli film mi się spodoba, będę przyjemnie zaskoczony.

Kapitan Marvel ma nowego przeciwnika

Oj, już widzę, jak film będzie w naszej jedynej słusznej internetowej bańce jechany z góry na dół 😉

PreviousPage 60 of 533Next