aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 69 of 533Next

Tak, wyróżniał się. Ale to wciąż jedynie dobre kino, nic więcej.

Zwiastun Without Remorse wygląda bardzo porządnie, chętnie zobaczę, choć muszę sprawdzić, czy będę miał wtedy jeszcze dostęp do Prime'a. Kilka naprawdę ładnych ujęć się tam nawet znalazło.

Thunder Force - cóż, to kolejna komedia z Melissą McCarthy wyreżyserowana przez jej męża. Niekiedy wydaje mi się, że Melissie nie chce się już grać w tych filmach, ale robi to dla męża. Ogólnie jest to niezbyt fajny prezent urodzinowy dla Kristen Stewart. :/

https://variety.com/2021/film/news/toni-servillo-set-for-casanovas-return-by-gabriele-salvatores-1234919240/

Toni Servillo wskakuje w buty Donalda Sutherlanda, Alaina Delona, Ledgera i zagra Casanove 🙂 zajebisty pomysł castingowy

Cytat z Szaman data Marzec 3, 2021, 20:41

Przeźroczysty standard, a ostatnia scena tak pozerska i efekciarska, że aż nadająca się do jakiejś parodii

Tom Clancy? Który mamy rok, 1993?

Podoba mi się jak w tej końcowej scence cięciem montażowym uniknęli pokazania jak bohater przechodzi przez ogień 😀

Szaman has reacted to this post.
Szaman

No z Clancym pozwolę się nie zgodzić. Amazon trafił w pewną niszę, Jack Ryan od Clancy'ego, jak i Bosch od Connelly'ego mają swoją widownię. Można powiedzieć, że ekranizacje sensacyjnych serii książek z wyrazistym bohaterem przeżywają swój renesans, w kolejce czekają Alex Cross, Jack Reacher i Prawnik z Lincolna, wszystko od Amazonu. Nie dziwię się, że wykupili tytuł z Jordanem.

Kobieta w oknie jednak już 14 maja (wcześniej mówiło się o sierpniu)

https://twitter.com/NetflixFilm/status/1367490180630933506?s=19

Nie moge się doczekać żeby zobaczyć jak fatalne to jest 🙂

Pierwsze zdjęcia z Kosmicznego meczu 2. Kuba, możesz teraz skopiować swój komentarz 🙂

Kuba has reacted to this post.
Kuba

Szybcy i wściekli 9 przeniesieni z 28 maja na 25 czerwca 2021

Natomiast Minionki poleciały o kolejny rok. Niesamowite, nawet w naszych czasach.

Dziwne, bo w sumie familijne produkcje radzą sobie nieźle jak na obecne warunki. Rok temu przenieśli, bo niby nie daliby rady skończyć na czas, więc nie sądzę, że w ciągu roku nie udało im się dokończyć go.

Może to kwestia kontraktów reklamowych, a Minionki są gołe i wesołe, bo żadna z firm nie chciała podpisać na zapas w obecnej sytuacji? W ubiegłe lato mieliśmy kampanie reklamowe z Minionkami w Stokrotce i w Circle K, bo pewnie już nie dało się tego odkręcić.

Ciche miejsce 2 przyśpieszone z września na 28 maja 2021

A tutaj zdjęcia z planu Bullet Train

Alejandro González Iñárritu’s First Film Since ‘Revenant’ Is Now Filming, Shot by Darius Khondji

6 lat minęło a Inarritu nareszcie kręci kolejny film

Cytat z Szaman data Marzec 5, 2021, 12:43

A tutaj zdjęcia z planu Bullet Train

Na początku tygodnia na Colliderze pojawił się tekst o tym filmie z wypowiedziami jednej z producentek, która powiedziała, że w sumie zostały im dwa tygodnie zdjęć. Trochę zdziwiłem się, bo nawet nie wiedziałem, że już to kręcą. Ciekawe, czy faktycznie tak jest.

Oznaczałoby to też, że Gaga chyba nakręciła swoje sceny, bo teraz jest we Włoszech.

https://collider.com/bullet-train-movie-details-brad-pitt-david-leitch/

Ten film był już chyba zapowiedziany jakieś dwa lata temu.

Billy Eichner Universal Romantic Comedy ‘Bros’ Sets Late Summer 2022 Release

Zamiast Toma i Jerry'ego czekała mała niespodzianka

Nagle fakt, że film zaczyna się od Batmana mówiącego "fuck" nabiera nowego wymiaru

Juby and Marek Pilarski have reacted to this post.
JubyMarek Pilarski

No i jest w tym poronionym formacie obrazu. A do końca miałem nadzieję.

PreviousPage 69 of 533Next