aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 76 of 533Next

Tymczasem fani Snydera działają i w mniej niż 24h na Twitterze pojawiło sie prawie już półtora miliona wpisów z hasztagiem #RestoreTheSnyderVerse i pobijają jakiś rekord Endgame

Plany na jeszcze jeden film o wielkich robotach

Przyznam, że jestem zaskoczony. Tytuł przyjęty raczej słabo, ale pewnie oglądalność się zgadzała.

https://twitter.com/NetflixPL/status/1374688216410943488

Jakoś nie słyszałem o tym filmie, a premiera miała już być w kwietniu. Całkiem nieźle ten zwiatun wygląda, reżyser jest z Islandii

Black Adam 29 lipca 2022

Kogoś ten projekt obchodzi poza The Rockiem i jego ego? 🙂

Od ogłoszenia Brosnana jako Fate'a niestety także i mnie.

Ale niestety sam fakt budowania filmu wokół The Rocka oraz osoba reżysera raczej wykluczają coś faktycznie dobrego. Wolałbym po prostu film o JSA (znowu mam wrażenie, że jak przy Flashu - drugi plan będzie główną atrakcją) z Aldisem i Brosnanem a tego Adama wcisnąć po prostu jako villaina do crossoveru Shazama i Supermana 😛

Jestem zaskoczony, chociaż nic nie powinno mnie tutaj zadziwić. Twardy jak skała Statham, z prostą jak drut motywacją i dziesiątkami mord do obicia. A jestem zaskoczony, bo wygląda to jak film dowolnego wyrobnika odpowiedzialnego za jego hollywoodzką karierę w ostatnich 20 latach, a nie reżysera z jakimś większym talentem.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Ritchie i talent? To już lepiej wróćmy do rozmowy o Gunnie 😛

Nawet pierwsze filmy nie? Tylko podrabiał Quentina?

Edit: Chociaż w sumie jak spojrzałem na filmy Ritchiego które widziałem, to może i rzeczywiście gość jedzie na opinii jak Edgar Wright czy James Gunn

Porachunki 8/10

Przekręt 7/10

Rock'n'Rolla 7/10

Sherlock Holmes 7/10

Sherlock Holmes II 7/10

Uncle 6/10

A nie widziałem przecież jego największych katastrof.

Talent to nie, ale jakiś tam charakterystyczny styl ma. A to często wystarcza.

Ale w tym zwiastunie to niezbyt go widać.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Jęczycie jak stare baby.

Pisałem kiedyś, że to dobry materiał na amerykański remake

Cytat z robgordon data Marzec 29, 2021, 17:39

Jęczycie jak stare baby.

Bo ze Stathama zrobił się drugi Neeson. I pożera nawet reżyserów którzy potrafili kiedyś zaakcentować swój udział w produkcji.

Cytat z Mierzwiak data Marzec 29, 2021, 17:22

Ritchie i talent? To już lepiej wróćmy do rozmowy o Gunnie 😛

Widzę, że nie podobali Ci się też Dżentelmeni. Wśród 42 ocen znajomych na FB dałeś najniższą i jedną z trzech poniżej 6/10. 😛

Cytat z Szaman data Marzec 29, 2021, 17:23

Nawet pierwsze filmy nie? Tylko podrabiał Quentina?

Nie jestem fanem. Jego styl uważam za totalnie jednorazowy, a najlepszym jego filmem jest dla mnie - uwaga, #NiepopularnaOpinia - Sherlock Holmes 🙂 Ciekawe że przytoczyłeś Quentina bo sam miałem o nim wspomnieć w pierwotnej wersji mojego postu. Quentin to twórca który fajnie się rozwinął i dojrzał, jednocześnie pielęgnując swój styl. Ritchie wprost przeciwnie.

Cytat z Marek Pilarski data Marzec 29, 2021, 18:07

Widzę, że nie podobali Ci się też Dżentelmeni

Nie przypominaj mi tego...

Nieczęsto mam okazję to napisać - zwiastun całkiem ciekawie zapowiadającego się horroru: (choć jak to zwykle bywa mam wrażenie że pokazali za dużo)

Rzeczywiście za dużo, ale atmosfera znakomita i zwiastun obiecuje, że Hall efektownie uniesie to na swoich barkach.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

‘Being The Ricardos’ Adds Tony Hale, Alia Shawkat, Jake Lacy, More To Cast As Production Begins

"Being Ricardos" Sorkina z pełną obsadą, zdjęcia już ruszyły wiec mamy kolejnego gracza na przyszły sezon nagród. Z nowych nazwisk cieszy Gregg, w końcu w jakimś fajnym projekcie. Czekam na Simmonsa, Bardema i Ariande recytujących sorkinowe linijki.

A operatorem został podobno Jeff Cronenweth

PreviousPage 76 of 533Next