aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 9 of 533Next

Ha, nie zdawałem sobie sprawy, że ta moda zaczęła się od "The Social Network". "Gone Girl" też jest tu wymieniona, a w sumie pasuje to też do teasera "Dziewczyny z tatuażem", choć tamta wersja "Immigrant song" jest chyba bardziej dzika od oryginału. Ale Fincher jest usprawiedliwiony. 😛

Ciekawe, zarówno moda na przeróbki znanych utworów w zwiastunach jak i moda na "dźwięk Zimmera" rozpoczęła się w 2010 roku.

Grace pisze, że Amazon dał za prawa do drugiego "Borata" $120 mln i przebił ofertę Netfliksa o $40 mln. 😛

Zwiastun Minari, zwycięzcy tegorocznego Sundance

Jakaś nowa moda, Affleck opowie o powstawaniu "Chinatown", Barry Levinson o "Ojcu chrzestnym".

Tylko ja mam wrażenie, że coraz dziwniejsze rzeczy dzieją się z twarzą Thomasa Jane'a?

Cytat z Szaman data Wrzesień 30, 2020, 17:45

Jakaś nowa moda, Affleck opowie o powstawaniu "Chinatown", Barry Levinson o "Ojcu chrzestnym"

Pewnie zaraz Vega opowie o powstawaniu Pitbulla.

Tylko ja mam wrażenie, że coraz dziwniejsze rzeczy dzieją się z twarzą Thomasa Jane'a?

Old Man Punisher

Cytat z ALIEN_K data Wrzesień 30, 2020, 19:45

Old Man Punisher

Tylko, że daleko mu do bycia "Old man". Obstawiam znaczną ilość alkoholu, raczej bez wstrzykiwania.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Nadciąga pierwszy zwiastun.

Zwiastun "Asymetrii".

Nie zachęcił mnie do obejrzenia, ale zapowiedź w sumie niezła.

Może być, ale zwiastun zdecydowanie za długi, nie było też jakiegoś super gagu, złotego strzału który pociągnąłby całą zapowiedź. Ot, Cohen odgrzewa kotleta, trochę z powodu wiadomego wydarzenia w listopadzie, trochę z powodu wyblakłej kariery. Ciekawe czy po 14 latach nadal mnie to bawi, pierwszą część oglądałem w okolicach premiery.

Cytat z Szaman data Październik 1, 2020, 17:05

Może być, ale zwiastun zdecydowanie za długi, nie było też jakiegoś super gagu, złotego strzału który pociągnąłby całą zapowiedź. Ot, Cohen odgrzewa kotleta, trochę z powodu wiadomego wydarzenia w listopadzie, trochę z powodu wyblakłej kariery. Ciekawe czy po 14 latach nadal mnie to bawi, pierwszą część oglądałem w okolicach premiery.

Wytrzymałem niecałą minutę. Nie widziałem pierwszej części, drugiej raczej też nie zobaczę.

No to teraz tylko wymyślić tytuł. Różowa kula? 🙂

https://www.filmweb.pl/news/TYLKO+U+NAS%3A+Producenci+%22Bo%C5%BCego+Cia%C5%82a%22+szykuj%C4%85+film+o+Beacie+Kozidrak-139604

Płynie we mnie gorąca krew 😉

Nazwą to pewnie po prostu Beata. Ale czy ktoś orientuje się jaki jest tam materiał na biografię? Pokażą trochę dużych Fiatów, kolejek za papierem toaletowym, parę dziwnych fryzur i rozwód?

Nieoczekiwanie Wiedźmy Zemeckisa idą prosto na HBO Max i to już 22 października.

‘The Witches’ Are Checking Into HBO Max On October 22! [Poster]

Cytat z robgordon data Październik 2, 2020, 08:55
Cytat z Szaman data Październik 1, 2020, 17:05

Wytrzymałem niecałą minutę. Nie widziałem pierwszej części, drugiej raczej też nie zobaczę.

Znakomicie na przykładzie pierwszego Borata, i zwiastuna do drugiej części, widać upływajacy czas i idące za tym zmiany. Pierwszy to był szok, zwiastu drugiego to: Patrzcie, facet zachowuje się jak połowa YouTuberów.

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Zwiastun wspomnianych Wiedźm. Słabo to wygląda, jakby się ze starym Burtonem na głowy pozamieniał. Szkoda, że nie pokazali charakteryzacji nowych Wiedźm, ale można domniemywać, że mają szeroki uśmiech 🙂

A mnie się zwiastun podoba. To znaczy nadal to kino dla dzieciaków, ale wydaje się że takie z werwą.

Te CGI miejscami paskudne, ale całość wygląda ok. Trochę czuję klimat "Ze śmiercią jej do twarzy".

Międzynarodowy zwiastun chyba nieco inny. Poza tym wygląda na to, że poza Ameryką, np. u nas, będzie w kinach:

PreviousPage 9 of 533Next