aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 90 of 533Next
Cytat z Szaman data Maj 8, 2021, 08:24

ten miniserial.

No właśnie, tweet Grace zmylił mnie i bez sprawdzania wrzuciłem tutaj, a miało być jednak pod serialami. Wybaczcie. 🙁

Spoko 🙂

Z kolei Seth Rogen będzie tam dość trudny do rozpoznania

https://www.filmweb.pl/news/Lily+James+i+Sebastian+Stan+jako+Pamela+Anderson+i+Tommy+Lee-142310

Ja tutaj przede wszystkim absolutnie nie rozpoznaje James.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Nowe zdjęcie z MI7

Ta sławna lokomotywa, która miała być wysadzona w Polsce

Netflix’s Ted Sarandos To HFPA: “We’re Stopping Any Activities With Your Organization Until More Meaningful Changes Are Made”; Golden Globes Group Responds – Update

Ciekawe że rok czy dwa temu nie mieli żadnych obiekcji? Tak właśnie Twitter dyktuje ruchy korporacji.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

"Meaningful change" w kwestii Złotych Globów jaką chętnie bym zobaczył byłoby - dla przykładu - rozwiązanie organizacji.

Mierzwiak
Cytat z Mierzwiak data Maj 8, 2021, 14:08

Netflix’s Ted Sarandos To HFPA: “We’re Stopping Any Activities With Your Organization Until More Meaningful Changes Are Made”; Golden Globes Group Responds – Update

Ciekawe że rok czy dwa temu nie mieli żadnych obiekcji? Tak właśnie Twitter dyktuje ruchy korporacji.

Jakie to jest sztuczne w zestawieniu z tym, że np. zaproszono ekipę Globów na tygodniowy pobyt na planie netflixowego Emily in Paris z darmową wyżerką. Mi tam obojętne czy w kapitule jest 30 białych, czy 30 czarnych, nazwijcie mnie jak chcecie. Tak jakby kolor skóry miał decydować o intelekcie.

Mierzwiak
Cytat z Szaman data Maj 8, 2021, 14:59

tygodniowy pobyt na planie netflixowego Emily in Paris z darmową wyżerką.

Serialu z białą aktorką w roli głównej oczywiście 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Trzeba odpowiedzieć sobie tutaj na dwa podstawowe pytania- czy Globy byłyby bardziej trafne po zmianach etnicznych w kapitule? Raczej nie, cienie i problemy Globów równie dobrze skuszą czarnoskórych. Czy przyczyną obecnych nietrafionych wyborów jest taki, a nie inny skład rasowy kapituły? Nie, już bardziej uwierzę, że zapatrzenie w blichtr i nieformalna korupcja, jak zresztą sądzi chyba każdy kto przysiadł odrobinę nad tematem w ostatniej dekadzie.

Mierzwiak

Kojarzę ją nie tylko ze wspomnianego teledysku, ale także z serialowego Herkulesa z Kevinem Sorbo.

Najbardziej zapamiętałem wygibasy na samochodzie w Here I Go Again 🙂 W sumie zabawne, że ktoś taki jak Mandaryna zaczął swoją karierę przygodę z mikrofonem od coveru utworu będącego wokalną popisówką Coverdale'a.

Grała w kilku klipach Whitesnake z tamtego okresu. To był zresztą trend który zdarzał się częściej. Jak w przypadku teledysków Bryana Adamsa z czasów "Reckless", czy Aerosmith (Alicia Silverstone).

Szczerze mówiąc nie spodziewałem się że usłyszymy coś jeszcze od kogoś poza Fisherem, już nawet Hollywood Reporter to podchwycił:

Gal nic nie musi, a Whedon jest już nikim i nie ma przyjaciół (Buffy i Angel zgasili światło). Zaraz idzie na macierzyński, a trzy superprodukcje po powrocie ma zaklepane.

Cytat z Kuba data Maj 8, 2021, 14:13

"Meaningful change" w kwestii Złotych Globów jaką chętnie bym zobaczył byłoby - dla przykładu - rozwiązanie organizacji.

Golden Globes 2022 Canceled On NBC As HFPA Struggles To Reform To Hollywood’s Stipulations

Widze, że to może być  bardziej prawdopodobne niż sequel Diuny

Dobra chłopaki, ale to trzeba jednak pisać w dziale o festiwalach i nagrodach jak już kontynuujemy sprawę 🙂

Bautista w Knives Out 2

Mierzwiak

Czy tylko mi cholernie imponuje kariera Bautisty i wybory jakich dokonuje?

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski
PreviousPage 90 of 533Next