aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 91 of 533Next

Mi też, one są doskonałe przy jego warunkach fizycznych, często kręci się tam gdzie w ogóle nie podejrzewałbym go o udział.

Matt Damon u twórcy Spotlight

Wygląda solidnie.

Jest też nowy King na Jabłko.tv:

Edek kolejną gwiazdą Knives Out 2

Dla ciekawskich. Jak tak przeklikałem to chyba nakręcili to samo co zawsze, nawet jest to identycznie zmontowane.

20 mln$ na to wydali! Jak na Piłę luksusowo, dotąd tylko część w 3D miała taki budżet, zwykle szlachtowali za około 10 mln$.

Zwiastunowy wtorek.

Co ciekawe, na ten moment ma od razu dostać szeroką dystrybucję w Ameryce. Premiera 30 lipca.

Kolejna silna babka:

Piękny wiek, piękna kariera

Konkretna rozpiętość kariery. Kojarzę go z Sabotażu Hitchcocka, a z nowszych pamiętam z roli w kultowej u nas Misji w czasie.

Cytat z Marek Pilarski data Maj 11, 2021, 20:24

Zwiastunowy wtorek.

Co ciekawe, na ten moment ma od razu dostać szeroką dystrybucję w Ameryce. Premiera 30 lipca.

Hype wielki, to będzie jeden z filmów roku

Richtman twierdzi, że Sony chce Hemswortha do roli He-Mana. Nuuuuuuuuuda.

https://www.filmweb.pl/news/Plotka.+Chris+Hemsworth+zamiast+Noah+Centineo+jako+He-Man-142350

Pytanie, czy Hemsworth chce wystąpić w tym filmie. Myślę, że nie chce. 😛

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Oj ja również. Raczej unika ról podobnych do Thora, Księżniczka i Łowca jest tutaj wyjątkiem.

Mierzwiak

Co? Ta seria jeszcze żyje? W sumie to chyba nawet bardziej żenujące niż Piła gdzie chociaż silą się na jakieś, marne bo marne, ale twisty i kolejne sposoby uśmiercania ludzi, a to jak stało w miejscu tak stoi. Niesamowite jak pozornie interesujący koncept może być jednocześnie pułapką dla twórców.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Jedynka to jeden z najbardziej irytująco głupich horrorów jakie widziałem i na niej poprzestałem. To, że znajdują się widzowie na 5 części i serial pozostaje dla mnie zagadką.

Mierzwiak

A24 & Apple Partner On Joel Coen-Directed Frances McDormand-Denzel Washington Drama ‘The Tragedy Of Macbeth’

Powiększa się obsada Knives Out 2

Cytat z Mierzwiak data Maj 12, 2021, 17:54

Co? Ta seria jeszcze żyje? W sumie to chyba nawet bardziej żenujące niż Piła gdzie chociaż silą się na jakieś, marne bo marne, ale twisty i kolejne sposoby uśmiercania ludzi, a to jak stało w miejscu tak stoi. Niesamowite jak pozornie interesujący koncept może być jednocześnie pułapką dla twórców.

Nie widziałem żadnej części, a ten zwiastun zniechęcił mnie do nadrobienia zaległości.

PreviousPage 91 of 533Next