aby założyć posty i tematy.

Newsy filmowe

PreviousPage 98 of 533Next

Gdyby Pratt nie był tym śmieszkującym, amerykańskim wojakiem to już w ogóle można byłoby to postawić przy tym gorszym Paulu Andersonie. W Sony muszą naprawdę się cieszyć, że znaleźli, no co tu ukrywać, jeleni w postaci Amazonu. Najlepsze z tej kampanii było pierwsze zdjęcie na którym stała ekipa kojarząca się z Aliens.

Nowy zwiastun

Tak sobie pomyślałem, że Aaron angażem do Kravena Łowcy dołączy do wąskiego grona aktorów, którzy zagrali trzy komiksowe postacie. Do zdecydowanego lidera, czyli Chrisa Evansa, brakuje mu dwóch postaci.
PS. Aaron zagra też w The King's Man, ale nie wiem czy istnieje pierwowzór jego postaci w komiksie. Jeśli tak, to licznik wzrasta do 4.
PS 2. Sprawdziłem, Doug Jones zagrał też 5 postaci, ale trochę to jednak inny kaliber.

I przy okazji wypuścili fajny oldschoolowy plakat

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Pełen zwiastun Old

Harvey w kolejnym filmie gangsterskim. I znów opartym na faktach. Choć wygląda to jak coś co widzieliśmy już dziesiątki razy.

Najbardziej niepotrzebny sequel nabiera kształtów i dostanie nowego reżysera. Źródlo THR, więc bardzo pewne.

A ja wierzę, że jest szansa na stworzenie coś wartościowego.

Widziałem ten zwiastun 15 minut temu i pamiętam tylko ujęcie z wodą zalewającą pokój.

A ja tylko ujęcie z lecącym nad radiowozem samochodem, bo jest z nim coś nie tak. Poza tym w następnym ujęciu pokazany budynek, który widziałem już chyba w kilku filmach. 😛

Wydaje mi się, że w tym ujęciu coś jest za małe, albo za duże 🙂

Natrafiłem przypadkowo na zwiastun Eternals z polskim dubbingiem. Czemu tej piosenki też nie zdubbingowali? 😛

Cytat z Szaman data Maj 28, 2021, 20:40

Widziałem ten zwiastun 15 minut temu i pamiętam tylko ujęcie z wodą zalewającą pokój.

https://www.youtube.com/watch?v=pk_BN4sBZIM

Nie gadajcie, całkiem niezły zwiastun. Mnie zaintrygował. Szkoda, że na P+

PS. Wahlberg wygląda jak brat Johna China, a Chiwetel jak negatyw Adamczyka z Kobiet mafii 2.

Tak jak pisze Szaman, w ujęciu jest jakiś problem z perspektywą. Druga rzecz - lecący samochód powinien zawadzić minimalnie tylnym kołem o dach radiowozu, a ono jakby przepływa.

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

@Szaman nie wiem czy dostałeś pismo ale zostałeś mianowany moim człowiekiem od oglądania zwiastunów streamingowych kupsztali, żebym ja nie musiał się męczyć. Filmów też jeśli bardzo chcesz 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Co to jest?

Coś co jest w Full HD w sieci od 24 listopada, bo jakiś dziennikarz wrzucił swoją festiwalową kopię 🙂

Pamiętam jego Tarzana z dzieciństwa, chociaż nie oglądałem tego serialu

Cytat z Szaman data Maj 30, 2021, 05:57

Coś co jest w Full HD w sieci od 24 listopada, bo jakiś dziennikarz wrzucił swoją festiwalową kopię 🙂

Ale że cały film!?

Tak, calutki.

PreviousPage 98 of 533Next