aby założyć posty i tematy.

Bond, James Bond

PreviousPage 11 of 12Next

Przynajmniej widać, że zdecydowali się na określony typ. Elordi się nada. Bierz go Amazon.

Przy Harrisonie Dickinsonie moje zainteresowanie może jeszcze nie wygaśnie. Holland i Elordi - podziękował za takiego Bonda.

Słabo znam Dickinsona, on nie jest wsadzony tam tylko po to aby Elordi sprawiał bardziej bondowskie wrażenie? Bo Holland to wiadomo, że jakieś majaki, kiedy miałby znaleźć czas pomiędzy graniem Spider-Mana i próbami zrywania z wizerunkiem Spider-Mana 🙂

A co jeśli właściwy kandydat jest bliżej niż myślą? Nie jestem wielkim fanem jego aktorstwa, ale tutaj wszystko się zgadza: forma fizyczna, wiek, kraj urodzenia. Pomysł znalazłem w komentarzach na World of Reel. No i sądzę, że Bonda prędzej obskoczy aktor grający Luthora, niż aktor od Parkera w dwóch kasowych seriach.

Juby has reacted to this post.
Juby

Bleh.

Za mało seriali oglądam na lepsze kandydatury 🙂

Ja bym jednak dolał do tego mleka trochę kawy i wrócił do dawnego nazwiska:

Regé-Jean Page

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Wpisałem w gugla "brytyjscy aktorzy przed 30." i nikogo ciekawego mi nie pokazało. Najbardziej mi chyba ten Harris Dickinson pasuje, więc oddaję mój głos na niego.

Z tych w okolicach 35 to w sumie może faktycznie Regé-Jean Page, którego widziałem niedawno w bardzo fajnych Szpiegach, albo jego kolega z Bridgertonów, który obecnie znany jest bardziej chyba z kilku innych ról, czyli Jonathan Bailey. No albo pojawiający się w pogłoskach Josh O'Connor.

Od Baileya internet nieźle by zapłonął 🙂 Ale jakoś NPH oglądali 10 lat w serialu, w roli kobieciarza 🙂

Ta wymieniona dzisiaj trójka pokazuje mi, że to przypadkowi kandydaci. Wzrost tych panów to:

Elordi - 196

Dickinson - 188

Holland - 169

Nie wiedzą czy Bond ma górować nad całą obsadą czy być kurduplem? Z całym szacunkiem dla wszystkich poniżej 1,7 m 😛

Bo oni są wystawieni na wzmocnienie Elordiego, tak jak w temacie trenera reprezentacji postraszą Brzęczkiem i wezmą kogoś innego 🙂

Próbowałem wyguglować tego Someone Else, ale nikogo konkretnego mi nie pokazało, więc wybrałem Harrisdicksona

Szaman, Mierzwiak and robgordon have reacted to this post.
SzamanMierzwiakrobgordon
Cytat z Mierzwiak data czerwiec 27, 2025, 23:56

Ta wymieniona dzisiaj trójka pokazuje mi, że to przypadkowi kandydaci. Wzrost tych panów to:

Elordi - 196

Dickinson - 188

Holland - 169

Nie wiedzą czy Bond ma górować nad całą obsadą czy być kurduplem? Z całym szacunkiem dla wszystkich poniżej 1,7 m 😛

Książkowy Bond miał 6ft wrostu (183cm), z kolei przed Craigiem wszyscy odgrywający tę rolę aktorzy mieli między 6ft1in, a 6ft2in (185-188cm), więc najbardziej pasuje ten w środku.

Od tej trójki wolałbym już tego Aarona Taylora-Johnsona, lub nawet wymienionego wyżej Nicka Houlta. Nie są za starzy, za wysocy, za niscy, ze złej wyspy, umieją grać, dobrze wyglądają w garniturze, wszystko się zgadza. Ew. szukać dalej wśród aktorów serialowych, lub teatralnych.

Scenarzysta Challengers i Queer może napisać Bonda

https://www.worldofreel.com/blog/2025/7/16/justin-kuritzkes-on-shortlist-to-write-bond

Bondy chyba rzadko u nas wznawiają

https://twitter.com/KinoAlertPL/status/1949852883790233867?t=pb1BKVZFAh71EZdzoQtrQA&s=19

Super, fajnie będzie zobaczyć w kinie.

Steven Knight scenarzystą nowego Bonda

https://deadline.com/2025/07/new-james-bond-movie-steven-knight-writer-1236475348/

PreviousPage 11 of 12Next