aby założyć posty i tematy.

Oppenheimer (2023)

PreviousPage 2 of 15Next

Ej, a ten film w ogóle załapie się na Oscary (najlepszy film) z tymi zmianami, które mieli wprowadzić? 😛

Tak, nawet pierwsze Martwe zło się łapie, kiedyś sprawdzałem. A jest amatorskim horrorem z pięcioma białymi aktorami jako całą obsadą 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Ciągle czekam na dwa kobiece castingi jeszcze 🙂

No i na Caine'a jako Einsteina.

Murphy do Oppenheimera swoją drogą jest jednym z lepiej dobranych wizualnie castingów.

Wygląda jak Cillian Murphy w kapeluszu.

Czyżby jednak nie?

Hehe, on dzisiaj dołączył również do jakiejś ekranizacji Kinga i może im się w redakcji pochrzaniło 🙂

Nie jest to jakaś wielka strata 🙂

Nie mam w ogóle zdania o tym aktorze. W zeszłym roku było chyba trochę ciśnienia aby podciągnąć go do wyższej ligi, ale jak dla mnie to on jest jednocześnie dziwny, jak i niezbyt w tym wszystkim interesujący.

Ja byłem rozczarowany jego występem w TSS, natomiast na pewno ucierpiał na okrutnych cięciach Denisa w Diunie, może bardziej nawet niż Chang. Ciągle czeka na swój przełom i wątpię aby jakiś się zapowiadał niedługo. Ciężko będzie mu dostać rolę która będzie miała taki potencjał jaki miała ta Pitera. Ale kto wie, może właśnie zalśni w czymś nieoczywistym.

IndieWire w ogóle chyba jako jedyni umieścili informacje, że w filmie będą sekwencje imaxowe w...czerni i bieli.

Jednak się zdecydowali 🙂

‘Oppenheimer’: Jason Clarke Joins Christopher Nolan’s Next Tentpole At Universal

Może już wystarczy?

Angarano był już podawany, ale D'Arcy nowy

Nolan się w pandemię naogladal seriali ewidentnie.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/oppenheimer-casts-david-rysdahl-1235104019/

Był dobry w "Nine Days".

Christopher Nolan’s ‘Oppenheimer’ Adds Guy Burnet & Danny Deferrari

Kolejne potwierdzenie mojej genialnej teorii

PreviousPage 2 of 15Next