aby założyć posty i tematy.

Oppenheimer (2023)

PreviousPage 9 of 15Next

Chyba daruję sobie kino.

Kuba has reacted to this post.
Kuba
Cytat z Kuba data marzec 24, 2023, 13:51

Rewelacyjnie

robgordon has reacted to this post.
robgordon

Co w tym fajnego, że film trwa 3 godziny? Bilet bardziej się zwróci?

A co w tym fajnego, że film trwa 2 godziny? Lub jedną? Lub że w ogóle jest filmem a nie serialem?

O ile nie ma tam bitwy z Orkami i trzech pożegnań z Frodo, to na razie widzę trzygodzinny gadany dramat od twórcy którego największą wadą jest pisanie dialogów.

Trzygodzinny seans w kinie to jest wyzwanie natury logistycznej. 😛

robgordon

I fizjologicznej czasami 😀

robgordon

Ja się cieszę, wybacz reszcie Kuba nie wszyscy są twardzielami 😉

Kuba has reacted to this post.
Kuba

Cóż, wiek dogania pewnie każdego 😛

Janko and Szaman have reacted to this post.
JankoSzaman

Nie spodziewałem się, ale wiadomo, ma to sens w kontekście nagród i jest jakimś wytłumaczeniem nadal niemrawej kampanii.

Już zdementowane 😉 co oczywiste, bo każdy zapomina, że w kontrakcie tym słynnym Nolana była zapewniona premiera letnia.

Nowy zwiastun będzie z GOTG.

Pielucha, zatyczki do uszu i jednak idę do IMAXa 🙂

Szaman and Kuba have reacted to this post.
SzamanKuba

Nolan też opowiadał, że dla niego Robert Oppenheimer jest najważniejszym człowiekiem w historii, a sama opowieść musi być opowiedziana bo jest jedną z najokropniejszych i najbardziej istotnych w historii ludzkości. Poza tym podkreśla, że dla niego stworzenie bomby atomowej niejako stworzyło świat w jakim teraz żyjemy. Poza tym kręcąc film chciał przede wszystkim wejść do głowy bohatera i cały film ma być z jego perspektywy, bardzo osobistej. Plus czerni i bieli ma być niewiele.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Dziwny ten czwarty Batman Nolana 🙂

Prestinceptioppenheimanet

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon

Nowy zwiastun w normalnej jakości:

Zdecydowanie najbardziej standardowy i mainstreamowy więc siłą rzeczy najgorszy. Ale hypu mojego nie zmniejszył ani trochę. Podoba mi się że udanie unikają pokazania nawet połowy obsady.

Zaskoczenie?

PreviousPage 9 of 15Next