aby założyć posty i tematy.

Ghostbusters

Page 1 of 6Next

Premiera przeniesiona z 5 marca na 11 czerwca 2021.

Czyli wygląda na to, że pandemia spowoduje po prostu roczną obsuwę w przypadku większości filmów..

Nie sądzę też aby Morbius ostał się 19 marca. Zastanawiam się też jak będzie z Venomem, czy Sony uzna, że dwa tygodnie między ich produkcjami są wystarczające. Venom ma świetną datę czyli koniec czerwca, to może być pierwszy Dzień Niepodległości po pandemii i ja bym z niej na razie nie rezygnował.

30 lat starszy Ecto-1 w wersji Lego

https://naekranie.pl/aktualnosci/ghostbusters-afterlife-tak-prezentuje-sie-ecto-1-w-nowym-zestawie-od-lego-1604742545

Nowe zdjęcie

Jeden z nowych duchów wystąpił jako makieta w... hiszpańskiej edycji Master Chief Junior. Ach te podpisane kiedyś tam przed koroną kontrakty reklamowe! W każdym razie nie wyglądało to za dobrze.

Premiera przeniesiona z 11 czerwca na 11 listopada.

@szaman ten film chyba nawet jego twórców nie obchodzi tak bardzo jak Ciebie 😉

W sumie już sam zastanawiam się dlaczego mnie obchodzi 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Powoli wracają do promocji

Wtedy był jeden ogromny piankowy ludek, teraz jest ich mnóstwo i są malutkie! Wow, Hollywood, wow!

Wygląda jak urwany spot reklamowy pianek. 😛

A mi się podobało, trochę kojarzy się z Krampusem sprzed kilku lat, którego lubiłem. Oczywiście z drugiej strony, wobec genezy piankowego marynarzyka w oryginalnych Pogromcach jest to scena dość desperacko przypominająca.

Kilka nowych zdjęć

Jutro nowy zwiastun

https://twitter.com/JasonReitman/status/1419691693117362180?s=19

Trochę przeciętnego CGI, ale nadrabia tymi momentami gdy przypomina dawnego Spielberga. Jestem na tak, mimo moich obaw stara się być czymś innym niż monetyzacją sukcesu Stranger Things za pomocą posiadanej marki. Przynajmniej w tym zwiastunie, gdzie jednak ograniczono wątek nadprzyrodzonych przygód grupki dzieciaków do niezbędnego minimum.

Starzy pogromcy w wersji zabawkowej

Hasbro Reveals ‘Ghostbusters: Afterlife’ Action Figures and the Return of Bill Murray’s Dr. Peter Venkman! [Photos]

Page 1 of 6Next