aby założyć posty i tematy.

Ghostbusters

PreviousPage 2 of 6Next

A tak przy okazji, jak udało im się tak spieprzyć kampanię, że jeszcze pięć lat temu podmiana pogromców na innych była sprawą wagi państwowej, a dzisiaj chyba nikt o zdrowych zmysłach nie mówi o 200 mln z Ameryki?

Moim zdaniem odeszły już czasy "zostawmy to na seans w kinie", trzeba strzelać tym co się ma. Mają Murraya, wrzucają Murraya, w natłoku informacji spora część nie będzie sprawdzać czy Bill tam jest czy go nie ma. Zobaczy dziewczynkę z lokami, to przescrolluje dalej.

Możliwe też, że film Feiga skutecznie obrzydził i zamordował temat.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Giant Sky Beam!

Dawno nie było w żadnym filmie 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

https://twitter.com/GraceRandolph/status/1446646729672208386?s=20

W ankiecie Grace na 3 tys osób aż 40% zaznaczyło, że nigdy nie widziało oryginalnych Pogromców duchów. To kolosalny wynik jeśli przyjmiemy, że obserwują ją młode osoby, żywo zainteresowane amerykańską popkulturą. Pasuje do mojej teorii, że gdzieś te filmy sprzed 2000 roku pogubiły się przy transferze do nowego pokolenia.

Żadne zaskoczenie. Na YT jest wielu jutuberów, którzy nagrywają swoje reakcje na pierwsze obejrzenie filmu. I są to bardzo często te największe hity, jak całe Star Wars, Powrót do przeszłości, Parki Jurajskie, Terminatory, o Liście Schindlera, Siedem, Milczeniu owiec czy Zielonej Mili nie wspominając. A ci ludzie nie mają 12 lat, a zdecydowanie więcej.

Cytat z robgordon data październik 10, 2021, 10:12

A ci ludzie nie mają 12 lat, a zdecydowanie więcej.

Ich zachowanie przed kamerą wskazuje raczej na taki właśnie wiek 😉

Szaman

Ciekawe, że embargo na recenzje zniesiono tak długo przed premierą. Musieli być pewni, że film jest niezły.

Jeszcze jeden zwiastun i kawałek starych druhów w ostatniej scenie

Gdy dowiadujesz się o czymś z talk showu zamiast ze zwiastuna:

Szaman

Ktoś wybiera się w weekend otwarcia?

Nie wiem czy w weekend otwarcia, ale mam taki zamiar.

PreviousPage 2 of 6Next