aby założyć posty i tematy.

Predator

Page 1 of 7Next

Kosmiczny brzydal ma powrócić na wielki ekran już w 2022 roku, a za reżyserię nowej wersji odpowiada Dan Trachtenberg.

Można też dyskutować o bicepsie Arnolda mimo jego zatrucia żołądkowego i Jean Claudzie w kostiumie modliszki.

Jest w newsach, ale z kronikarskiego obowiązku wrzucam jeszcze tutaj 🙂

Usunąłem, zapomniałem że ma swój temat.

Słabo. Tak znana marka i kończy jako SVOD? To dla mnie tylko kolejny przykład tego, jak Disney traktuje to, co przejął od Foxa.

Nie jestem pewien, czy powinniśmy postrzegać SVOD tak samo jak dawniej, jako coś mniej godnego dla serii. Budżet pewnie będzie kinowy, realizacja również. W sumie to świetna marka na serwis streamingowy, zakurzona, może nawet trochę skompromitowana, ale jednocześnie doskonale kojarzona przez zwykłego Kowalskiego. Evil Dead czy Gliniarz z Beverly Hills też idą na streamingi i wcale się temu nie dziwię.

Masz sporo racji, ale dla mnie to jednak pewna degradacja. Piszesz o kinowym budżecie i kinowej realizacji filmu, który będziesz mógł obejrzeć tylko na ekranie TV / laptopa / telefonu. Coś tu nie gra 🙂

Takie czasy, że nie gra 🙂

Tymczasem:

Cytat z Szaman data Listopad 12, 2021, 18:14

Takie czasy

nie ma lekko.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

W sumie nie wiem co chcieli tym osiągnąć oprócz przypomnienia, że coś takiego istnieje. Nadal sobie tego nie wyobrażam, to jest tak nierówna walka, że musi skończyć się scenariuszowymi głupotami.

Usunąłem nasze posty z tematu z newsami.
Cytat z robgordon data maj 16, 2022, 15:04

Trudno cokolwiek powiedzieć.

Jak wyżej, samego filmu nie skreślam, bo reżyser ma u mnie kredyt zaufania, tylko błagam, niech w trzecim akcie dziewczyna nie smaruje się błotem 🙂

Rozumiem że w dniu premiery będziemy to mieć na Disney+ w sekcji Star?

Chyba tak, bo widziałem, że zapowiadali już dwie produkcje Hulu dostępne u nas na starcie- Pam i Tommy i ten serial z Martinem i Shortem.

Zwiastun im uciekł do sieci, więc pewnie na początku przyszłego tygodnia wypuszczą go oficjalnie.

https://naekranie.pl/aktualnosci/prey-wyciek-pelny-zwiastun-predator-5-1654409016

Nawet fajny.

Jest ok. A motyw z niedźwiedziem udanie pokazywał możliwości Predatora.

Nie zdążyłem.

Dla klarowności zamierzam od dzisiaj nazywać ten film Preydator 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Podoba mi się to, co widzę. Liczę na pierwszy oglądalny film z Predatorem od czasu AvP (2004), lub Predatora 2 (1990).

Page 1 of 7Next