aby założyć posty i tematy.

Shang-Chi

Page 1 of 8Next

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Pomyślałem, że warto założyć temat, skoro pierwszy zwiastun zbliża się wielkimi krokami.

https://twitter.com/GraceRandolph/status/1383573082145656839

Marek Pilarski

Czyli dla nas już dzisiaj!

Czytam, że zwiastun podobno o !%:#)

😉

Łe, jednak tylko plakat. Zwiastun w najbliższych tygodniach. Albo to ściema i zwiastun będzie faktycznie za 20 minut. 😛

Są też zdjęcia

Marek Pilarski

Jest Tony, więcej nie potrzebuje

hahaha

Imo zajebiste

Marek Pilarski

Ale Grace będzie miała ból dupy. 😛

Stylistyka, barwy, muzyka, ogólny klimat sprawiają, że mam wrażenie, że albo jestem na to za stary, albo mam na to zbyt wąskie spodnie i zbyt rockową duszę 🙂 Początkowe ujęcie na czerwone BMW ustawia klimat w jakichś rejonach Szybkich i wściekłych i szczerze mówiąc już bardziej zainteresował mnie Mortal Kombat.

Dalekie to od Azji, fantasy, tajemnicy, a cały rozmach jest przytłumiony przez taśmową kolorystykę. Dziwny zwiastun który sprawia wrażenie walki o odbiorcę afroamerykańskiego, a nie azjatyckiego.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

U Grace spoko

Ogólnie męczy mnie rap, ale problem jest szerszy, dla mnie nie buduje zwiastunów. Męczą mnie też podniosłe chóry, a jednak potrafią budować klimacik.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Moja szczęka która miała wypaść z zawiasów z powodu intensywnego ziewnięcia gdyby okazało się, że Mikkelsen zagra czarny charakter w nowym Indiana Jonesie? Nie będzie miała okazji bo stało się to w trakcie oglądania tego zwiastuna.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Bardzo dobra choreografia walk, szczególnie w autobusie, oby było tego więcej. No i wisienka na torcie, nie wiedziałem że w obsadzie jest Tony Leung (to będzie jego pierwsza amerykańska produkcja), to +1 do oceny filmu.

Kuba has reacted to this post.
Kuba

Oglądając zwiastuny takich filmów zawsze skupiam się na tym jakiego faktycznego obrazu się po tym spodziewać. Bo to, że trailer jako trailer jest fatalny to fakt. Blade Runner 2046 miał okropne trailery które jednak jasno pokazywały jaki będzie faktyczny obraz tego filmu mimo że wielu marudziło o zrobieniu z tego akcyjniaka.

Wszystko co się dzieje w Ameryce nudne i mnie nie interesuje, ale bazując na przeciekach z planu to będzie tego mało. Każde retrospekcje - sięgające do czasów feudalnych etc rewelacja. Sceny akcji wyglądają nieźle, ze scenografiami są różne - jedne dają mocny vibe produkcji Zhanga czy Anga Lee a inne budżetowego Holly.

oczywiście jak wiele razy powtarzałem moje oczekiwania wobec tego filmu wynikają tylko z miłości do Azji i jednej jedynej osoby - Leunga który na dodatek na razie w roli marvelowego złola wydaje się świetny. ufam też jego decyzji, bardzo długo odrzucał oferty z Hollywoodzkich studiów. Co ciekawe w 2021 w produkcjach amerykańskich zadebiutują chyba ostatni ze ścisłej elity aktorskiej Chin i przyległości którzy do tej pory unikali wystepów na Zachodzie - Tony i Chen Chang. Oby te role nie uwłaczały ich talentowi tak jak te które dostają Ziyi Zhang, Li Gong czy Lau.

Zwiastun bez jakichś szczególnych rewelacji, ale filmu z pewnością nie odpuszczę.

Tak się zastanawiam, czy ta akcja z autobusem ma miejsce w San Francisco. Jeżeli tak, to w sumie w pobliżu jest gdzieś chyba Ant-Man. 😛

Były z nią zdjęcia z planu, ale nie pamiętam skąd 🙂

Page 1 of 8Next