aby założyć posty i tematy.

Spider-Man

PreviousPage 14 of 43Next

I jak, będzie jutro ten zwiastun, czy nie?

Stawiam, że tak, bo będą chcieli promować zarówno Shang-Chi jak i Spider-Mana przed piątkową Czarną Wdową. Zresztą sądzę, że pojawi się jeszcze kilka zwiastunów w przyszłym tygodniu, na przykład kolejny trailer Venoma 2.

Według Richtmana, który zawsze ma legit info odnośnie zwiastunów (wiec pewnie teraz się wywali), w najblizszych dniach nic nie będzie

Szkoda, ale już lipiec, więc pewnie bliżej niż dalej.

Nie mam żadnych podstaw, żeby tak sądzić, ale myślę, że jednak dzisiaj pojawi się zwiastun.

Homecoming - pierwszy zwiastun: 10.12.2016, światowa premiera: 28.06.2017 -> 6,5 miesiąca

Far From Home - pierwszy zwiastun: 15.01.2019, światowa premiera: 26.06.2019 -> 5,5 miesiąca

No Way Home - pierwszy zwiastun: ???, światowa premiera: 16.12.2021 -> ??? miesiąca

Ja wiem, że pandemia, że super tajny projekt, ale do premiery zostało właśnie niespełna 5,5 miesiąca, poza tym świetna okazja, bo premiera Black Widow.

Też tak uważam. Pytanie czy chcą się podpinać pod jakąś kinową premierę, ale jednak wiatry wieją bardzo pomyślne, nawet dogorywający już Szybcy złapali trochę medialnego szumu w amerykańskich żaglach. Następna okazja 30 lipca przy Jungle Cruise, ale jednak przy Black Widow siedzi bardzo konkretna grupa docelowa.

No właśnie trochę się nad tym zastanawiam, czy zwiastun No Way Home nie odwróciłby zbyt mocno uwagi od Black Widow..

Poza tym w ostatnim czasie kojarzę, że jakiś zwiastun też zaskoczył wszystkich, tzn. były ploty, że może wyjść, ale później, że jednak nie wyjdzie, a ostatecznie wyszedł.. Był to Venom 2? Czyli też Sony zrobiło niespodziankę?

Venom 2 był chyba zapowiadany. Z zaskoczenia ostatnio wzięło Eternals.

A właśnie. Zapomniałem o Eternals. 🙂

Dobra, nie ma nic. Można się rozejść. 😛

Czyli nie będzie trzech muszkieterów i każdy wzruszy na to ramionami. Więcej szkody niż pożytku robi w dzisiejszych czasach taka kampania oparta na zawodzie oczekiwań.

W dodatku oczekiwań które są bezpodstawne. Skąd ta pewność całego internetu że tak! na pewno! pokażą ich już w pierwszym trailerze? Nie kupuję argumentu ze Spider-Manem w pierwszym zwiastunie Civil War, to było co innego.

Nie wiem, może stoi to w sprzeczności z tym, co kiedyś pisałem albo przynajmniej myślałem, ale myślę właśnie, że nie zobaczymy ich w pierwszym zwiastunie. Może mały tease.

Aha, nie zapisałem linka, ale wczoraj na instagramie wyświetliło mi fotkę Tobeya którą ktoś zrobił mu przy okazji rzekomego spotkania go w NY z opisem, że zapytany o No Way Home odpowiedział że nie może o tym rozmawiać i uśmiechnął się po czym - uwaga! - puścił oko.

Ta, jasne 🙂

Taaa, cała sytuacja miała miejsce przed studiem, gdzie Tobey nagrywał wcześniej tego dnia z Lady Gagą koncert MTV Unplugged. Chwilę później ze studia wybiegła przeżuwająca pizzę Gaga i ogłosiła, że zwiastun House of Gucci pojawi się niebawem. 😛

Cytat z Mierzwiak data Lipiec 5, 2021, 14:56

W dodatku oczekiwań które są bezpodstawne. Skąd ta pewność całego internetu że tak! na pewno! pokażą ich już w pierwszym trailerze? Nie kupuję argumentu ze Spider-Manem w pierwszym zwiastunie Civil War, to było co innego.

Spider-Man pojawił się w drugiej zapowiedzi Civil War, a nie w pierwszej.

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Słusznie, już nawet nie pamiętam, jak zresztą widać 🙂

PreviousPage 14 of 43Next