aby założyć posty i tematy.

Spider-Man

PreviousPage 9 of 43Next

Ja przede wszystkim nie rozumiem tej manii dziennikarzy przy wywiadach z aktorami czy samym Feigiem aby marnować wszystkie pytania na właśnie rzeczy na które ci odpowiedzieć nie moga, albo nie znają odpowiedzi (jak to czy za 10 lat będzie film o postaci X). Dosłownie każda rozmowa z Feigiem to szereg pytań o tym czy myśli o wprowadzeniu X lub czy Y się pojawi. Nuda. Najciekawsza rozmowa jakiej słuchałem z Feigiem to przeprowadzona przez studentów z bodajże NY.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

To jest ten sam poziom dziennikarstwa co przy konferencji z Sousą, gdy dostawał pytania w stylu- czy uważa pan, że lepszy jest Ronaldo czy Lewandowski? Galopujący w dół poziom inteligencji dziennikarzy, pogoń za klikalnością, brak szczerego zainteresowania tematem, a w przypadku Hollanda pewnie też próba ominięcia tematów zakazanych przez agenta.

Mierzwiak and Kuba have reacted to this post.
MierzwiakKuba

https://twitter.com/GraceRandolph/status/1360061313452507136?s=20

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Pierwsze zdjęcia z filmu. A może z Uncharted? Nie wiem. Aktorzy pobawili się też w społecznościówkach w publikowanie fejkowych tytułów, ale nic tam nie było ciekawego. Popularna plotka głosi, że tytuł zostanie ujawniony na napisach końcowych finału WandaVision.

No to sam sobie narzucił spory test na wiarygodność. Zobaczymy.

Oficjalnie. Dobry ten Richtman.

Fajnie to wymyślili. A i tytuł dobrze nawiązuje do spodziewanej (przynajmniej w części) fabuły.

No to teraz czekamy na polskie tłumaczenie. Moja propozycja:

Spider-Man: Niedrogi dom

Spoiler
A tak na serio, to bym zostawił oryginał 🙂

Jasne, że trzeba zostawić.

Może zwykła nadinterpretacja, a może 3 tytuły to 3 odtwórców roli Zielonego Goblina: Willem Dafoe, Dane DeHaan i... James Franco, który właśnie po to kilka dni temu podpisał ugodę ze swoimi oskarżycielkami. Tylko czy czasem nie jest on już dożywotnio niemile widziany w Hollywood.

Franco? Jakoś mam wrażenie, że ta afera go kompletnie ominęła w porównaniu z Hammerem czy innymi. Ale ja jestem z tych co po prostu uważają, że na nomke za Disaster Artist nie zasłużył i też by jej nie dostał 🙂

Wątpie aby byli trzej Goblini, mimo wszystko bez przesady. Za to ostatnie wywiady Hollanda a konkretnie dobór słów w odpowiedziach na pytania o camea dla mnie stanowią ostateczne potwierdzenie, że Tobey i Garfield będą w filmie.

Feige też powiedział dziś, że bohaterowie z seriali mogą powrócić (wszystkich) i na pytanie odnośnie plotek dotyczacych tych z Netflixa i Agents of Shield powiedział, że niektóre są prawdziwe więc będe bardzo zdziwiony jak Daredevil się nie pojawi (pomijam, że Murphy ostatnio trafił każdy scoop)

No tak ominęła, że od 3 lat schowali go do szafy, a to co wychodziło to tylko filmowe duchy jego przeszłości 🙂

No tak, ale Franco do 2019 kręcił serial nad którym pracował także jako producent i reżyser i był dość zajęty czym można wytłumaczyć brak wielu projektów. A zresztą spójrzmy na jego filmografię przed Disaster..nie wygląda ona jakoś mega ciekawie. To też głównie projekty o których mało kto słyszał, role dubbingowe, barachła i 2/3 wyjątki. Totalnie nie widzę różnicy w jego przypadku. A teraz jeszcze w postprodukcji jest kolejny jego reżyserski projekt - chociaż z ich wypuszczeniem na świat Franco zawsze miał problem.

A brak ofert do ról w projektach pierwszej ligi tłumaczyłbym też umiejętnościami 🙂

No ale co to ma być? 🙂 Widzę, że Grace też nie wie.

No, właśnie widziałem u Grace. Albo Twitter ich strollował, albo jakoś się ugadali, ale w sumie dziwna akcja by to była tak czy owak. 😛

Nowe zdjęcia z planu

https://naekranie.pl/aktualnosci/spider-man-no-way-home-nowe-zdjecia-z-planu-pajaczek-w-kostiumie-w-pelnej-okazalosci-1615198249

Niezły trop w sprawie Garfielda na planie. Tym razem od kaskadera.

https://naekranie.pl/aktualnosci/spider-man-no-way-home-nowe-plotka-andrew-garfield-marvel-1616327691

Video z jakąś dużą budowlą na planie

https://naekranie.pl/aktualnosci/spider-man-no-way-home-plan-wideo-zdjecia-1616413866

Kilka znaków świadczących o tym, że zdjęcia właśnie się zakończyły i nowe zdjęcie z planu

PreviousPage 9 of 43Next