aby założyć posty i tematy.

Sprawy administracyjne forum

PreviousPage 2 of 13Next

Wyłączmy możliwość rejestracji, czy czekamy jeszcze na kogoś? 😉

Chyba już nikt się nie zgłosi, ale te boty w sumie nic nie robią 🙂 Ale ok, można zamknąć przesłonę jak w Gwiezdnych Wrotach 🙂

Ciekawe jest, że system te Boty od razu banuje

To nie system, nudzę się ostatnio w domu 🙂

xD

Cytat z Szaman data Listopad 20, 2020, 17:29

To nie system, nudzę się ostatnio w domu 🙂

Szybko ich wyłapujesz

Cześć,

Przywitam się, żeby mnie za bota nie wzięto 🙂

Impala11

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Cześć, fajnie, że dołączyłeś 🙂

Pamiętałem Cię z typowania, więc nie banowałem 🙂

Cytat z Impala11 data Listopad 29, 2020, 16:36

Cześć,

Przywitam się, żeby mnie za bota nie wzięto 🙂

Impala11

Hej!
Tame czy Chevrolet?

Mister, myślałeś o tym, co zrobić z tematami o filmach, których premiera już za nami? Może warto je pogrupować w jakimś temacie typu "Filmy_archiwum"? Oczywiście wrzucać je tam nie od razu po premierze, ale może ustalić jakiś limit, typu pół roku, rok? Albo np. żeby ktoś z administratorów robił przegląd tematów o konkretnych filmach i te nieużywane od jakiegoś czasu wrzucać do tego folderu? Sądzę, że warto o tym pomyśleć, bo filmów będzie z biegiem czasu przybywało i coraz trudniej będzie się przez nie przedzierać.

Rob, a próbowaliście się polubić z forumową wyszukiwarką? 🙂 W sumie starocie i tak będą spadały w dół, na kolejną podstronę.

Nie myślałem o tym, bo zakładam, że im starszy film, tym mniej będziemy o nim pisać i w rezultacie temat dotyczący tego filmu będzie wyprzedzany przez tematy dotyczące nowszych filmów. Ma to sens? 😉

Szaman has reacted to this post.
Szaman
Cytat z Szaman data Grudzień 16, 2020, 19:32

Rob, a próbowaliście się polubić z forumową wyszukiwarką? 🙂 W sumie starocie i tak będą spadały w dół, na kolejną podstronę.

Niby tak, ale wpisałem przed chwilą "spider-man" i wyskoczyło mi 16 tematów. Ale jakby co, po prostu rzucam temat. Jeśli bez sensu, to nie ma sprawy 😉

A nie wiem jeszcze czy bez sensu 🙂

Działa Wam edycja postów?

Edit: Już ok 🙂

Takie pytanie / propozycja - czy widzicie sens tworzenia pod Inne osobnego tematu poświęconego np. Disney+ albo Netfiksowi, czy jest dla Was OK, jak wrzucamy wszystko do wątku Seriale?

Dla mnie ok jak jest. Jeśli już zastanawiać się nad podziałem to na konkretne seriale, a nie na platformy.

Cytat z Marek Pilarski data Grudzień 28, 2020, 13:37

Takie pytanie / propozycja - czy widzicie sens tworzenia pod Inne osobnego tematu poświęconego np. Disney+ albo Netfiksowi, czy jest dla Was OK, jak wrzucamy wszystko do wątku Seriale?

Ja zawsze będę na nie, jeśli pytanie dotyczyć będzie zwiększania liczby tematów 😉

Mamy taką inwazję botów, że nie mam już siły tego banować. Pozostawiam Wam decycję czy zamykać rejestrację, czy olać i zostawić jak jest.

PreviousPage 2 of 13Next