Sprawy administracyjne forum
Cytat z Marek Pilarski data 15 stycznia, 2021, 21:55To blokujemy. Muszę poszukać znów, gdzie to się robi. 😛
To blokujemy. Muszę poszukać znów, gdzie to się robi. 😛
Cytat z Marek Pilarski data 15 stycznia, 2021, 22:02Wydaje mi się, że chodzi o opcję "Pokaż przycisk rejestracji", ale nie jestem pewien. @admin - możesz pomóc? 😉
Wydaje mi się, że chodzi o opcję "Pokaż przycisk rejestracji", ale nie jestem pewien. @admin - możesz pomóc? 😉
Cytat z Ernest Kubica data 16 stycznia, 2021, 20:30W "Ustawienia" to się odptaszkowuje
Członkostwo
W "Ustawienia" to się odptaszkowuje
| Członkostwo |
|---|
Cytat z Ernest Kubica data 16 stycznia, 2021, 22:36@szaman nie ma dostępu to menu strony ma tylko dostęp do menu forum
@szaman nie ma dostępu to menu strony ma tylko dostęp do menu forum
Cytat z Marek Pilarski data 1 marca, 2021, 00:03Chyba właśnie mija pół roku istnienia forum. Bardzo szybko przestawiłem się na nowe miejsce, w ogóle nie brakuje mi bloga, więc dla mnie przejście okazało się gładkie i bezproblemowe.
Chyba właśnie mija pół roku istnienia forum. Bardzo szybko przestawiłem się na nowe miejsce, w ogóle nie brakuje mi bloga, więc dla mnie przejście okazało się gładkie i bezproblemowe.
Cytat z Marek Pilarski data 12 sierpnia, 2021, 21:26Gdzieś pod koniec lipca lub na początku sierpnia nasza mała stronka, po prawie trzech latach od startu, dobiła do miliona wyświetleń. W ostatnim roku forum mocno przyczyniło się do osiągnięcia tego pułapu. 🙂
Gdzieś pod koniec lipca lub na początku sierpnia nasza mała stronka, po prawie trzech latach od startu, dobiła do miliona wyświetleń. W ostatnim roku forum mocno przyczyniło się do osiągnięcia tego pułapu. 🙂
Cytat z Ernest Kubica data 29 sierpnia, 2021, 17:00Dzisiaj robiłem aktualizacje różnych rzeczy w wordpresie, w tym również wtyczkę odpowiedzialną za forum, więc mogą pojawić się jakieś niewielki zmiany - pierwsze co widzę to pokazuje kto lajkował posta
Dzisiaj robiłem aktualizacje różnych rzeczy w wordpresie, w tym również wtyczkę odpowiedzialną za forum, więc mogą pojawić się jakieś niewielki zmiany - pierwsze co widzę to pokazuje kto lajkował posta
Cytat z Szaman data 29 sierpnia, 2021, 17:06Jeszcze licznik postów przeszedł do ramki nad wypowiedzią. Innych zmian nie dostrzegłem.
Jeszcze licznik postów przeszedł do ramki nad wypowiedzią. Innych zmian nie dostrzegłem.
Cytat z Mierzwiak data 29 sierpnia, 2021, 17:07Jest możliwość zainstalowania na forum lepszej wyszukiwarki?
Może coś źle robię, ale byłoby super gdyby wyniki wyszukiwania pokazywało jako konkretne posty zawierające to, czego szukamy.
Jest możliwość zainstalowania na forum lepszej wyszukiwarki?
Może coś źle robię, ale byłoby super gdyby wyniki wyszukiwania pokazywało jako konkretne posty zawierające to, czego szukamy.
Cytat z Ernest Kubica data 29 sierpnia, 2021, 19:12Raczej nie. Wiele forum ma ten sam problem. Wyszukiwarka w najpopularniejszym darmowym forum phpBB też pokazuje tylko temat w którym jest dane słowo. Dlatego im więcej osobnych tematów tym łatwiej wyszukiwać.
Raczej nie. Wiele forum ma ten sam problem. Wyszukiwarka w najpopularniejszym darmowym forum phpBB też pokazuje tylko temat w którym jest dane słowo. Dlatego im więcej osobnych tematów tym łatwiej wyszukiwać.
Cytat z Marek Pilarski data 7 września, 2021, 19:25W zeszłym tygodniu minął rok od powstania forum. A dzisiaj przekroczyliśmy 100 tys. wyświetleń. 😉
W zeszłym tygodniu minął rok od powstania forum. A dzisiaj przekroczyliśmy 100 tys. wyświetleń. 😉
Cytat z Mierzwiak data 1 października, 2021, 19:36Coś dziwnego dzieje się z forum - strona nie chce się załadować przez internet mobilny (Play) a w pracy dostaję info że strona nie istnieje. W domu przez wi-fi, jak widać, działa 🙂
Coś dziwnego dzieje się z forum - strona nie chce się załadować przez internet mobilny (Play) a w pracy dostaję info że strona nie istnieje. W domu przez wi-fi, jak widać, działa 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 1 października, 2021, 20:14Przetestowałem teraz na telefonie (Play), i u mnie normalnie załadowało.
Przetestowałem teraz na telefonie (Play), i u mnie normalnie załadowało.
Cytat z Marek Pilarski data 1 października, 2021, 21:00Ktoś miał jeszcze problemy z wyświetleniem forum w ostatnim czasie?
Ktoś miał jeszcze problemy z wyświetleniem forum w ostatnim czasie?