aby założyć posty i tematy.

Sprawy administracyjne forum

PreviousPage 3 of 13Next

To blokujemy. Muszę poszukać znów, gdzie to się robi. 😛

Wydaje mi się, że chodzi o opcję "Pokaż przycisk rejestracji", ale nie jestem pewien. @admin - możesz pomóc? 😉

W "Ustawienia" to się odptaszkowuje

Członkostwo
Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

W którym to dziale ustawień? Bo przejrzałem i chyba nie mam dostępu.

W menu "bocznym".

@szaman nie ma dostępu to menu strony ma tylko dostęp do menu forum

Dokładnie tak 🙂 I nie muszę mieć 🙂

Chyba właśnie mija pół roku istnienia forum. Bardzo szybko przestawiłem się na nowe miejsce, w ogóle nie brakuje mi bloga, więc dla mnie przejście okazało się gładkie i bezproblemowe.

Szaman has reacted to this post.
Szaman

A wątek Eternals to zamknięty przypadkiem czy specjalnie?

Jezu, chyba coś kliknąłem 😀 Już otworzyłem

Kuba has reacted to this post.
Kuba

Gdzieś pod koniec lipca lub na początku sierpnia nasza mała stronka, po prawie trzech latach od startu, dobiła do miliona wyświetleń. W ostatnim roku forum mocno przyczyniło się do osiągnięcia tego pułapu. 🙂

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon

Dzisiaj robiłem aktualizacje różnych rzeczy w wordpresie, w tym również wtyczkę odpowiedzialną za forum, więc mogą pojawić się jakieś niewielki zmiany - pierwsze co widzę to pokazuje kto lajkował posta

Jeszcze licznik postów przeszedł do ramki nad wypowiedzią. Innych zmian nie dostrzegłem.

Jest możliwość zainstalowania na forum lepszej wyszukiwarki?

Może coś źle robię, ale byłoby super gdyby wyniki wyszukiwania pokazywało jako konkretne posty zawierające to, czego szukamy.

Raczej nie. Wiele forum ma ten sam problem. Wyszukiwarka w najpopularniejszym darmowym forum phpBB też pokazuje tylko temat w którym jest dane słowo. Dlatego im więcej osobnych tematów tym łatwiej wyszukiwać.

W zeszłym tygodniu minął rok od powstania forum. A dzisiaj przekroczyliśmy 100 tys. wyświetleń. 😉

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon

Coś dziwnego dzieje się z forum - strona nie chce się załadować przez internet mobilny (Play) a w pracy dostaję info że strona nie istnieje. W domu przez wi-fi, jak widać, działa 🙂

Przetestowałem teraz na telefonie (Play), i u mnie normalnie załadowało.

Ktoś miał jeszcze problemy z wyświetleniem forum w ostatnim czasie?

Nie. Czasami tylko mnie wylogowuje.

PreviousPage 3 of 13Next