Sprawy administracyjne forum
Cytat z Ernest Kubica data 21 marca, 2023, 18:51ważna zmiana w Forum - można dodawać pliki ze swojego dysku w postach
tylko nie dawajcie za dużych rozmiarów bo nam się serwer zapełni
ważna zmiana w Forum - można dodawać pliki ze swojego dysku w postach
tylko nie dawajcie za dużych rozmiarów bo nam się serwer zapełni
Dodane pliki:
Cytat z Marek Pilarski data 21 marca, 2023, 23:24Cytat z Ernest Kubica data marzec 21, 2023, 18:51tylko nie dawajcie za dużych rozmiarów bo nam się serwer zapełni
A to jeszcze nie zapełnił się? 😛
Cytat z Ernest Kubica data marzec 21, 2023, 18:51tylko nie dawajcie za dużych rozmiarów bo nam się serwer zapełni
A to jeszcze nie zapełnił się? 😛
Cytat z Ernest Kubica data 22 marca, 2023, 21:18usunąłem dwa motywy do wordpressa, ale nie wiem ile mogły zajmować
usunąłem dwa motywy do wordpressa, ale nie wiem ile mogły zajmować
Cytat z Szaman data 1 maja, 2023, 08:23Test.
Panie, u mnie działa. A może niepotrzebnie liczysz na podgląd? Kliknij wyślij i zobacz co się stanie 🙂
Test.
Panie, u mnie działa. A może niepotrzebnie liczysz na podgląd? Kliknij wyślij i zobacz co się stanie 🙂
Dodane pliki:Cytat z Marek Pilarski data 1 maja, 2023, 08:27Lecimy na granicy pojemności serwera. Zrobiłem teraz szybko drobne porząki, powinno znów działać. 😛
Lecimy na granicy pojemności serwera. Zrobiłem teraz szybko drobne porząki, powinno znów działać. 😛
Cytat z Szaman data 1 maja, 2023, 08:31Czy na serwer mają wpływ linki do Twittera ze zdjęciami? Bo mój zamysł był taki aby był to Tele Tydzień w porównaniu z telegazetą filmwebowego bloga, ale jeśli trzeba to można powrócić do suchych linków.
Czy na serwer mają wpływ linki do Twittera ze zdjęciami? Bo mój zamysł był taki aby był to Tele Tydzień w porównaniu z telegazetą filmwebowego bloga, ale jeśli trzeba to można powrócić do suchych linków.
Cytat z Marek Pilarski data 1 maja, 2023, 08:39Nie mam pojęcia😅
Nie mam pojęcia😅
Cytat z Szaman data 1 maja, 2023, 08:42Pewnie nie 🙂
W ostateczności można usunąć te tematy które już podległy konsolidacji (Spider-Man, Morbius, Venom, Superman itp.), być może one coś zajmują. Trochę szkoda naszej dawnej pisaniny, ale czy tak naprawdę ktoś do tego wraca przed snem? 🙂
Pewnie nie 🙂
W ostateczności można usunąć te tematy które już podległy konsolidacji (Spider-Man, Morbius, Venom, Superman itp.), być może one coś zajmują. Trochę szkoda naszej dawnej pisaniny, ale czy tak naprawdę ktoś do tego wraca przed snem? 🙂
Cytat z robgordon data 1 maja, 2023, 08:47Cytat z Szaman data maj 1, 2023, 08:23Test.
Panie, u mnie działa. A może niepotrzebnie liczysz na podgląd? Kliknij wyślij i zobacz co się stanie
Wrzucałem w poście, którym założyłem temat o Transformersach, nie działało. Teraz się udało.
Cytat z Szaman data maj 1, 2023, 08:23Test.
Panie, u mnie działa. A może niepotrzebnie liczysz na podgląd? Kliknij wyślij i zobacz co się stanie
Wrzucałem w poście, którym założyłem temat o Transformersach, nie działało. Teraz się udało.
Cytat z Ernest Kubica data 2 maja, 2023, 10:40Cytat z Szaman data maj 1, 2023, 08:42Pewnie nie
W ostateczności można usunąć te tematy które już podległy konsolidacji (Spider-Man, Morbius, Venom, Superman itp.), być może one coś zajmują. Trochę szkoda naszej dawnej pisaniny, ale czy tak naprawdę ktoś do tego wraca przed snem?
To nie chodzi o samo forum tylko ogólnie o serwer boxoffice-bozg. Najwięcej zajmują zdjęcia, szczególnie te główne do artykułów bo staramy się dawać tam takie z najlepszą jakością
Cytat z Szaman data maj 1, 2023, 08:42Pewnie nie
W ostateczności można usunąć te tematy które już podległy konsolidacji (Spider-Man, Morbius, Venom, Superman itp.), być może one coś zajmują. Trochę szkoda naszej dawnej pisaniny, ale czy tak naprawdę ktoś do tego wraca przed snem?
To nie chodzi o samo forum tylko ogólnie o serwer boxoffice-bozg. Najwięcej zajmują zdjęcia, szczególnie te główne do artykułów bo staramy się dawać tam takie z najlepszą jakością
Cytat z Szaman data 12 czerwca, 2023, 18:12Kim jest newadmin? Przyznać się, kto przemienił się w finałowego przeciwnika? 🙂
Kim jest newadmin? Przyznać się, kto przemienił się w finałowego przeciwnika? 🙂
Cytat z Ernest Kubica data 12 czerwca, 2023, 19:17no właśnie wygląda jakby ktoś się włamał
no właśnie wygląda jakby ktoś się włamał
Cytat z Ernest Kubica data 12 czerwca, 2023, 19:25ale ciężko powiedzieć w jaki sposób bo nie można założyć konta na forum, jedynie przez admina strony
ale ciężko powiedzieć w jaki sposób bo nie można założyć konta na forum, jedynie przez admina strony
Cytat z Marek Pilarski data 26 lipca, 2023, 20:52Co się pozmieniało? Ja nic nie zmieniałem jakby co.
Co się pozmieniało? Ja nic nie zmieniałem jakby co.
Cytat z Marek Pilarski data 26 lipca, 2023, 21:16A faktycznie. Na telefonie chyba nie widać tego. Teraz dopiero zauważyłem. Jakieś takie rozciągnięte wszystko jest.
@admin - zmieniałeś coś?
A faktycznie. Na telefonie chyba nie widać tego. Teraz dopiero zauważyłem. Jakieś takie rozciągnięte wszystko jest.
@admin - zmieniałeś coś?