aby założyć posty i tematy.

Sprawy administracyjne forum

PreviousPage 9 of 13Next

ważna zmiana w Forum - można dodawać pliki ze swojego dysku w postach

tylko nie dawajcie za dużych rozmiarów bo nam się serwer zapełni

Dodane pliki:
  • dunder.png
Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon

Może się przydać 🙂

Cytat z Ernest Kubica data marzec 21, 2023, 18:51

tylko nie dawajcie za dużych rozmiarów bo nam się serwer zapełni

A to jeszcze nie zapełnił się? 😛

usunąłem dwa motywy do wordpressa, ale nie wiem ile mogły zajmować

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Nie mogę wrzucić foty, coś się zmieniło? Ma poniżej 5 MB, w jpeg.

Test.

Panie, u mnie działa. A może niepotrzebnie liczysz na podgląd? Kliknij wyślij i zobacz co się stanie 🙂

Dodane pliki:
  • 805.jpg

Lecimy na granicy pojemności serwera. Zrobiłem teraz szybko drobne porząki, powinno znów działać. 😛

Czy na serwer mają wpływ linki do Twittera ze zdjęciami? Bo mój zamysł był taki aby był to Tele Tydzień w porównaniu z telegazetą filmwebowego bloga, ale jeśli trzeba to można powrócić do suchych linków.

Nie mam pojęcia😅

Pewnie nie 🙂

W ostateczności można usunąć te tematy które już podległy konsolidacji (Spider-Man, Morbius, Venom, Superman itp.), być może one coś zajmują. Trochę szkoda naszej dawnej pisaniny, ale czy tak naprawdę ktoś do tego wraca przed snem? 🙂

Cytat z Szaman data maj 1, 2023, 08:23

Test.

Panie, u mnie działa. A może niepotrzebnie liczysz na podgląd? Kliknij wyślij i zobacz co się stanie 🙂

Wrzucałem w poście, którym założyłem temat o Transformersach, nie działało. Teraz się udało.

Szaman has reacted to this post.
Szaman
Cytat z Szaman data maj 1, 2023, 08:42

Pewnie nie 🙂

W ostateczności można usunąć te tematy które już podległy konsolidacji (Spider-Man, Morbius, Venom, Superman itp.), być może one coś zajmują. Trochę szkoda naszej dawnej pisaniny, ale czy tak naprawdę ktoś do tego wraca przed snem? 🙂

To nie chodzi o samo forum tylko ogólnie o serwer boxoffice-bozg. Najwięcej zajmują zdjęcia, szczególnie te główne do artykułów bo staramy się dawać tam takie z najlepszą jakością

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon

Kim jest newadmin? Przyznać się, kto przemienił się w finałowego przeciwnika? 🙂

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

no właśnie wygląda jakby ktoś się włamał

Może botowi udało się obejść blokady?

ale ciężko powiedzieć w jaki sposób bo nie można założyć konta na forum, jedynie przez admina strony

Znowu coś pozmieniało forum. Dałoby się wrócić do poprzedniego układu? 🙂

Co się pozmieniało? Ja nic nie zmieniałem jakby co.

Styl graficzny postów.

A faktycznie. Na telefonie chyba nie widać tego. Teraz dopiero zauważyłem. Jakieś takie rozciągnięte wszystko jest.

@admin - zmieniałeś coś?

PreviousPage 9 of 13Next