Sprawy administracyjne forum
Cytat z Marek Pilarski data 11 listopada, 2022, 14:05Usunąć temat jokerowy? Tam i tak jeszcze nikt się nie udzielał.
Usunąć temat jokerowy? Tam i tak jeszcze nikt się nie udzielał.
Cytat z Ernest Kubica data 11 listopada, 2022, 17:43Teraz niezalogowani nie widzą postów tylko tematy
Teraz niezalogowani nie widzą postów tylko tematy
Cytat z Fandorin data 11 listopada, 2022, 17:47Właśnie też to zauważyłem. Koniecznie do poprawy!
Nie zamykajmy się na osoby spoza forum.
Właśnie też to zauważyłem. Koniecznie do poprawy!
Nie zamykajmy się na osoby spoza forum.
Cytat z Fandorin data 11 listopada, 2022, 18:01Wiadomo!
Ale jednak zamykać dla osób niezarejestrowanych dostęp do forum jest, moim zdaniem, słabe. Sam przeglądam kilka for, na których się nie udzielam, ale czerpię z nich jakieś informacje. Nie wiem czy tutaj są takie osoby, ale nie widzę sensu ich odcinać.
I nie wiem czy ta zmiana to jakaś pomyłka, czy celowe działanie?
Wiadomo!
Ale jednak zamykać dla osób niezarejestrowanych dostęp do forum jest, moim zdaniem, słabe. Sam przeglądam kilka for, na których się nie udzielam, ale czerpię z nich jakieś informacje. Nie wiem czy tutaj są takie osoby, ale nie widzę sensu ich odcinać.
I nie wiem czy ta zmiana to jakaś pomyłka, czy celowe działanie?
Cytat z Szaman data 11 listopada, 2022, 18:03Spójrz na poprzednią stronę, padło pytanie czy zamykać. W sumie nie będę się przy tym upierać.
Spójrz na poprzednią stronę, padło pytanie czy zamykać. W sumie nie będę się przy tym upierać.
Cytat z Fandorin data 11 listopada, 2022, 18:09Ok. Przegapiłem.
W razie czego jestem temu przeciwny.
Czy zawsze wchodząc na stronę się logujecie?
Ok. Przegapiłem.
W razie czego jestem temu przeciwny.
Czy zawsze wchodząc na stronę się logujecie?
Cytat z Ernest Kubica data 13 listopada, 2022, 10:37Nie wiem czemu on się pokazuje. Jeśli jest apostrof to on się pokazuje, jeśli usuwam apostrof to on też znika
Nie wiem czemu on się pokazuje. Jeśli jest apostrof to on się pokazuje, jeśli usuwam apostrof to on też znika
Cytat z Szaman data 1 grudnia, 2022, 23:17Możemy już wrócić do pisania o Strażnikach Galaktyki w temacie o Strażnikach Galaktyki? Bez sensu robić taki bałagan. Po prostu nie twórzmy już nowych tematów, ale nie porzucajmy starych. Warto zachować jakąś ciągłość na forum.
Możemy już wrócić do pisania o Strażnikach Galaktyki w temacie o Strażnikach Galaktyki? Bez sensu robić taki bałagan. Po prostu nie twórzmy już nowych tematów, ale nie porzucajmy starych. Warto zachować jakąś ciągłość na forum.
Cytat z robgordon data 2 grudnia, 2022, 07:58No nie wiem. To zakończenie tej sagi, więc nie wiem czy jest seans akurat ten wątek ciągnąć dalej. Ja wolałbym mieć to w jednym temacie, razem z innymi od MCU.
No nie wiem. To zakończenie tej sagi, więc nie wiem czy jest seans akurat ten wątek ciągnąć dalej. Ja wolałbym mieć to w jednym temacie, razem z innymi od MCU.
Cytat z Szaman data 15 grudnia, 2022, 08:10Przyznam, że zaczęło mi się podobać to połączenie tematów. Przykładowo znacznie uprościło dyskusję o walce Gunna z komiksową materią. Raczej jestem już za pisaniem w nich nawet o molochach takich jak Batman czy Spider-Man i porzuceniem oddzielnych działów.
Przyznam, że zaczęło mi się podobać to połączenie tematów. Przykładowo znacznie uprościło dyskusję o walce Gunna z komiksową materią. Raczej jestem już za pisaniem w nich nawet o molochach takich jak Batman czy Spider-Man i porzuceniem oddzielnych działów.
Cytat z robgordon data 16 grudnia, 2022, 23:13Może nazwę tematu "Oppenheimer" zmienimy na "Christopher Nolan"? To przecież tak jakby osobne uniwersum.
Może nazwę tematu "Oppenheimer" zmienimy na "Christopher Nolan"? To przecież tak jakby osobne uniwersum.
Cytat z Marek Pilarski data 16 grudnia, 2022, 23:21Nolan-verse 🙂
Nolan-verse 🙂
Cytat z Marek Pilarski data 21 grudnia, 2022, 16:40Widzę, że dołączył do nas dawidk5, którego kojarzę po tym nicku jeszcze z czasów bloga. Cześć @dawidk5, zachęcam do komentowania. 😉
Widzę, że dołączył do nas dawidk5, którego kojarzę po tym nicku jeszcze z czasów bloga. Cześć @dawidk5, zachęcam do komentowania. 😉
Cytat z Ernest Kubica data 21 grudnia, 2022, 16:46Ja go dodałem bo przysłał wiadomość na pocztę, że chce dołączyć, ale się chyba jeszcze nie logował.
Ja go dodałem bo przysłał wiadomość na pocztę, że chce dołączyć, ale się chyba jeszcze nie logował.
Cytat z dawidk5 data 22 grudnia, 2022, 21:35O, hej, fajnie, że dowiaduję się tutaj, że mnie przyjęliście, bo nie sprawdzałem ostatnio maila 😉 tak jak na filmwebowe forum zacząłem zaglądać przy premierze pierwszego Avatara, tak przypomniałem sobie o tym forum przy okazji premiery drugiego Avatara.
O, hej, fajnie, że dowiaduję się tutaj, że mnie przyjęliście, bo nie sprawdzałem ostatnio maila 😉 tak jak na filmwebowe forum zacząłem zaglądać przy premierze pierwszego Avatara, tak przypomniałem sobie o tym forum przy okazji premiery drugiego Avatara.