aby założyć posty i tematy.

Batman

PreviousPage 18 of 18

Ten news chyba ominął nasze forum:

Przyznam, że ja już nie rozumiem co tam się dzieje.

Możemy kwestionować poziom poszczególnych produkcji, ale z pozycji konsumenta wiemy, że domem Marvela, Disneya, Pixara i Star Wars (plus w Europie produkcji Hulu, ABC, dawnego Foksa etc.) jest Disney+, jest to jasne i czytelne.

Tymczasem co robi Warner Bros. Discovery? Jaki przekaz idzie w eter? Otóż okazuje się, że domem DC, domem Batmana wcale nie jest platforma Warnera, bo serial premierowo dostępny będzie na Netfliksie, Apple czy kto go tam kupi.

Totalne nieporozumienie.

Też zupełnie nie rozumiem. Disney Plus idzie nawet dalej, przecież oni dbają aby ich seriale MCU i Star Wars kończyły się w ten sam sposób, animowanym outro, tak aby użytkownik czuł się wizualnie jak w domu. Ostatnio She Hulk również kończyła się w ten sposób. Czyli jedni bawią się w skojarzenia między dwiema markami, a ci zamierzają Batmana sprzedawać komuś innemu.

Taka króciutka wypowiedź, a jednak pozostawia do myślenia, bo wybija się poza schemat. Być może Keaton jest zadowolony, że nigdy nie zobaczymy tego dzieła? 🙂

Michael Keaton zabrał głos w sprawie anulowania BATGIRL. “Zakładam, że to dobra decyzja”

O rany, fatalny w obydwu wcieleniach. McDowell od siedmiu boleści 😀 Dobrego ma gość agenta, chyba ten od Paulo Sousy 🙂

Nie pojmuję jak Matt Reeves, lub ktokolwiek odpowiedzialny za casting dostrzegł w nim Jokera (ani od strony urody, ani charyzmy, w ogóle mi na niego nie pasuje, to zdecydowanie najgorzej dobrany aktor do tej roli od 1966 roku), ale po powyższym i tak mogę odetchnąć z ulgą, bo jedną scenę z nim mogę zawsze przewinąć, a widzę że groziło nam obsadzenie go w roli Riddlera (czyli trzeciej największej roli w filmie), którego całe szczęście zagrał Paul Dano.

‘The Penguin’ Sets Cristin Milioti As Female Lead Sofia Falcone

Wizualnie pasuje jak Tom Hardy na Bane'a. No i powinna nazywać się Sofia Gigante. Dobry wybór na villaina, oby częściej sięgano po mniej znanych przeciwników Batmana.

Ze wszystkich spin-offow jedyny który budzi we mnie cień zainteresowania to ten o policjantach, aczkolwiek i tak mniejszy niż w czasach gdy tworzyć go miał Terence Winter. Wolę po prostu już sequel do ciągle uwielbianego przeze mnie filmu i dalszy rozwój Batmana.

Jeśli chodzi o antagonistów to zobaczymy kogo jeszcze wygrzebia. Tradycyjnie nie chce widzieć więcej Jokera i nie wyobrażam sobie rezygnacji z Trybunału Sów.

Cytat z Kuba data listopad 1, 2022, 10:25

Ze wszystkich spin-offow jedyny który budzi we mnie cień zainteresowania to ten o policjantach

Ten skasowany na rzecz serialu Arkham Asylum? : |

Nie jest. Variety potwierdziło, że ciągle powstaje jednak.

Matt Reeves twierdzi co innego.

Zmiany w serialu o GCPD, teraz będzie o Arkham

Najwidoczniej nastąpiły zmiany

No to mnie zaskoczyli. Spoko, choć liczę że to nie będzie prequel, tylko tak jak Pingwin i Asylum kontynuacja filmu Reevesa.

Ktoś chętny kupić mi na Gwiazdkę?

75 centymetrów, tylko 6 tys. złotych 😀

Szaman and robgordon have reacted to this post.
Szamanrobgordon

Marek Pilarski, Janko and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiJankoSzaman
PreviousPage 18 of 18