Batman
Cytat z Mierzwiak data 11 kwietnia, 2022, 14:18Druga sprawa - nie każdy ma HBO Max, więc jeśli pirackie kopie 4K / HD w dniu premiery nie były przeszkodą by Diuna zebrała u nas milion widzów, to tym bardziej żadną szkodą dla Batmana nie będzie możliwość obejrzenia go 1,5 miesiąca po premierze w płatnym serwisie.
Druga sprawa - nie każdy ma HBO Max, więc jeśli pirackie kopie 4K / HD w dniu premiery nie były przeszkodą by Diuna zebrała u nas milion widzów, to tym bardziej żadną szkodą dla Batmana nie będzie możliwość obejrzenia go 1,5 miesiąca po premierze w płatnym serwisie.
Cytat z Szaman data 27 kwietnia, 2022, 06:02https://twitter.com/THR/status/1519098753134710787?t=UpIepFCWT99PnWThy1SXSg&s=19
Warner Bros. and DC announced at #CinemaCon that #TheBatman is officially getting a sequel, with Robert Pattinson and Matt Reeves both set to return: https://t.co/upjeRoyBGo pic.twitter.com/Uk4DHBfz90
— The Hollywood Reporter (@THR) April 26, 2022
Cytat z Mierzwiak data 30 kwietnia, 2022, 11:16Sorry za stwierdzanie oczywistości, ale może nie tylko ja dopiero teraz się zorientowałem:
The Dark Knight - Rachel Dawes, zastępca Prokuratora Okręgowego, porwana przez Jokera, zginęła w wyniku eksplozji.
The Batman - Gil Colson, Prokurator Okręgowy, porwany przez Riddlera, zginął w wyniku eksplozji.
Oboje zagrani przez małżeństwo Maggie Gyllenhaal i Petera Sarsgaarda 🙂
Sorry za stwierdzanie oczywistości, ale może nie tylko ja dopiero teraz się zorientowałem:
The Dark Knight - Rachel Dawes, zastępca Prokuratora Okręgowego, porwana przez Jokera, zginęła w wyniku eksplozji.
The Batman - Gil Colson, Prokurator Okręgowy, porwany przez Riddlera, zginął w wyniku eksplozji.
Oboje zagrani przez małżeństwo Maggie Gyllenhaal i Petera Sarsgaarda 🙂
Cytat z Szaman data 19 czerwca, 2022, 13:46https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1538501354586521600
30 years ago today, ‘BATMAN RETURNS’ released in theaters. pic.twitter.com/6SfDIWfP3f
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) June 19, 2022
Cytat z Szaman data 20 lipca, 2022, 13:43https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1549733782147702786?t=J04fh5u1_Dzpib6HOE9xjg&s=19
10 years ago today, ‘THE DARK KNIGHT RISES’ released in theaters. pic.twitter.com/UCcOwPcBkW
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) July 20, 2022
Cytat z Mierzwiak data 3 sierpnia, 2022, 10:11Dla przypomnienia:
Michael Keaton jako Bruce Wayne / Batman miał pojawić w trzech filmach:
- The Flash
- Aquaman 2
- Batgirl
Dwa z tych występów zostały już anulowane...
Dla przypomnienia:
Michael Keaton jako Bruce Wayne / Batman miał pojawić w trzech filmach:
- The Flash
- Aquaman 2
- Batgirl
Dwa z tych występów zostały już anulowane...
Cytat z Szaman data 3 sierpnia, 2022, 10:30Dodając do tego jeszcze Morbiusa można powiedzieć, że coś on nie ma ostatnio szczęścia do ekranizacji komiksów.
Dodając do tego jeszcze Morbiusa można powiedzieć, że coś on nie ma ostatnio szczęścia do ekranizacji komiksów.
Cytat z Szaman data 5 sierpnia, 2022, 13:26https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1555525002195238913?t=r4Q_vcTO00bwBUD7wpIYSg&s=19
Adil El Arbi has shared a still of Leslie Grace’s Batgirl and Michael Keaton’s Batman from the set of the cancelled ‘BATGIRL’ film. pic.twitter.com/HAosZ01Sgi
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm) August 5, 2022
Cytat z Janko data 5 sierpnia, 2022, 22:29Dla Keatona bym obejrzał, ale skoro nawet Warner, eksperci od wysyłania crapów (WW1984) nie chcą tego wypuścić to kupsztal musi być niesamowity i całkowicie nie do odratowania.
Dla Keatona bym obejrzał, ale skoro nawet Warner, eksperci od wysyłania crapów (WW1984) nie chcą tego wypuścić to kupsztal musi być niesamowity i całkowicie nie do odratowania.
Cytat z Juby data 5 sierpnia, 2022, 22:42Podobno opinie po pokazach testowych wcale nie były takie złe (lepsze od Black Adama przed dokrętkami), tylko film sprawiał wrażenie dwugodzinnego pilota serialu telewizyjnego swoim brakiem widowiskowości i wykonaniem (budżet $70-100 mln), a Zaslav chce aby DCEU stanowiły kinowe widowiska za grube miliony. Trudno mi uwierzyć że to byłoby gorsze od BvS, czy Suicide Squad.
Podobno opinie po pokazach testowych wcale nie były takie złe (lepsze od Black Adama przed dokrętkami), tylko film sprawiał wrażenie dwugodzinnego pilota serialu telewizyjnego swoim brakiem widowiskowości i wykonaniem (budżet $70-100 mln), a Zaslav chce aby DCEU stanowiły kinowe widowiska za grube miliony. Trudno mi uwierzyć że to byłoby gorsze od BvS, czy Suicide Squad.
Cytat z Janko data 5 sierpnia, 2022, 23:00Coś w tym jest, Zasalv sprawia wrażenia gościa co się nie pierdoli w tańcu i chce postawić na przyzwoity wygląd i jakość widowiska.
Coś w tym jest, Zasalv sprawia wrażenia gościa co się nie pierdoli w tańcu i chce postawić na przyzwoity wygląd i jakość widowiska.
Cytat z robgordon data 5 sierpnia, 2022, 23:12Cały problem w tym, że jak to zwykle bywa, nasza opinia opiera się na plotkach, opiniach i przeciekach, a nie na wiarygodnych informacjach. Cholera wie, jaki plan ma Zaslav. Bo to co jak dotąd przedostaje się do mediów, to jedynie ogólniki i korporacyjne pieprzenie. Jedyne co pewne, to że chce, by firma zarabiała. Ale co w związku z tym, to już pojęcia nie mam.
Cały problem w tym, że jak to zwykle bywa, nasza opinia opiera się na plotkach, opiniach i przeciekach, a nie na wiarygodnych informacjach. Cholera wie, jaki plan ma Zaslav. Bo to co jak dotąd przedostaje się do mediów, to jedynie ogólniki i korporacyjne pieprzenie. Jedyne co pewne, to że chce, by firma zarabiała. Ale co w związku z tym, to już pojęcia nie mam.
Cytat z Kuba data 6 sierpnia, 2022, 20:38Cytat z janko data sierpień 5, 2022, 23:00Coś w tym jest, Zasalv sprawia wrażenia gościa co się nie pierdoli w tańcu i chce postawić na przyzwoity wygląd i jakość widowiska.
Co ewidentnie pokazuje, że jest nowy w tej branży. Przecież Batgirl w ogóle nie musiało być kinowym widowiskiem żeby być świetne.
Nie mam pojęcia co znaczy dwugodzinny pilot telewizyjny. Co roku wychodzi legion seriali które wyglądają lepiej niż wygląda na zwiastunach Black Adam czy wyglądało większość projektów DC i wiele, wiele z nich odnosi duże sukcesy. Lwia czesc MCU prezentuje się gorzej niż przeciętnie a sukcesu nikt im nie odmawia. Szkoda, że nie przekonamy się jak ten film wygląda.
Cytat z janko data sierpień 5, 2022, 23:00Coś w tym jest, Zasalv sprawia wrażenia gościa co się nie pierdoli w tańcu i chce postawić na przyzwoity wygląd i jakość widowiska.
Co ewidentnie pokazuje, że jest nowy w tej branży. Przecież Batgirl w ogóle nie musiało być kinowym widowiskiem żeby być świetne.
Nie mam pojęcia co znaczy dwugodzinny pilot telewizyjny. Co roku wychodzi legion seriali które wyglądają lepiej niż wygląda na zwiastunach Black Adam czy wyglądało większość projektów DC i wiele, wiele z nich odnosi duże sukcesy. Lwia czesc MCU prezentuje się gorzej niż przeciętnie a sukcesu nikt im nie odmawia. Szkoda, że nie przekonamy się jak ten film wygląda.
Cytat z Szaman data 23 sierpnia, 2022, 05:11https://twitter.com/DEADLINE/status/1561875189721231361?t=SPqQT-flSTmOtgr6NnWmHw&s=19
‘Batman: Caped Crusader,’ an animated series from executive producers Bruce Timm, J.J. Abrams and Matt Reeves, will not be moving at HBO Max, sources have confirmed to Deadline https://t.co/zxzqceCcqX
— Deadline Hollywood (@DEADLINE) August 23, 2022