aby założyć posty i tematy.

Batman

PreviousPage 17 of 18Next

Poza tym naprawdę wiele osób zastanawia się na co iść stojąc już pod kinem.

Druga sprawa - nie każdy ma HBO Max, więc jeśli pirackie kopie 4K / HD w dniu premiery nie były przeszkodą by Diuna zebrała u nas milion widzów, to tym bardziej żadną szkodą dla Batmana nie będzie możliwość obejrzenia go 1,5 miesiąca po premierze w płatnym serwisie.

Concept arty z Pingwinem

https://filmozercy.com/wpis/pingwin-mogl-wygladac-bardziej-jak-colin-farrell-zloczynca-z-the-batman-na-nowych-grafikach

He, padłem.

Sorry za stwierdzanie oczywistości, ale może nie tylko ja dopiero teraz się zorientowałem:

The Dark Knight - Rachel Dawes, zastępca Prokuratora Okręgowego, porwana przez Jokera, zginęła w wyniku eksplozji.

The Batman - Gil Colson, Prokurator Okręgowy, porwany przez Riddlera, zginął w wyniku eksplozji.

Oboje zagrani przez małżeństwo Maggie Gyllenhaal i Petera Sarsgaarda 🙂

Marek Pilarski, Szaman and 2 other users have reacted to this post.
Marek PilarskiSzamanrobgordonKuba

Do Batmana też powstała piosenka, a i nuta jakby znana

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

Dla przypomnienia:

Michael Keaton jako Bruce Wayne / Batman miał pojawić w trzech filmach:

- The Flash

- Aquaman 2

- Batgirl

Dwa z tych występów zostały już anulowane...

Dodając do tego jeszcze Morbiusa można powiedzieć, że coś on nie ma ostatnio szczęścia do ekranizacji komiksów.

Mierzwiak has reacted to this post.
Mierzwiak

To kara za to

Mierzwiak and Kuba have reacted to this post.
MierzwiakKuba

Dla Keatona bym obejrzał, ale skoro nawet Warner, eksperci od wysyłania crapów (WW1984) nie chcą tego wypuścić to kupsztal musi być niesamowity i całkowicie nie do odratowania.

Podobno opinie po pokazach testowych wcale nie były takie złe (lepsze od Black Adama przed dokrętkami), tylko film sprawiał wrażenie dwugodzinnego pilota serialu telewizyjnego swoim brakiem widowiskowości i wykonaniem (budżet $70-100 mln), a Zaslav chce aby DCEU stanowiły kinowe widowiska za grube miliony. Trudno mi uwierzyć że to byłoby gorsze od BvS, czy Suicide Squad.

Coś w tym jest, Zasalv sprawia wrażenia gościa co się nie pierdoli w tańcu i chce postawić na przyzwoity wygląd i jakość widowiska.

Cały problem w tym, że jak to zwykle bywa, nasza opinia opiera się na plotkach, opiniach i przeciekach, a nie na wiarygodnych informacjach. Cholera wie, jaki plan ma Zaslav. Bo to co jak dotąd przedostaje się do mediów, to jedynie ogólniki i korporacyjne pieprzenie. Jedyne co pewne, to że chce, by firma zarabiała. Ale co w związku z tym, to już pojęcia nie mam.

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski
Cytat z janko data sierpień 5, 2022, 23:00

Coś w tym jest, Zasalv sprawia wrażenia gościa co się nie pierdoli w tańcu i chce postawić na przyzwoity wygląd i jakość widowiska.

Co ewidentnie pokazuje, że jest nowy w tej branży. Przecież Batgirl w ogóle nie musiało być kinowym widowiskiem żeby być świetne.

Nie mam pojęcia co znaczy dwugodzinny pilot telewizyjny. Co roku wychodzi legion seriali które wyglądają lepiej niż wygląda na zwiastunach Black Adam czy wyglądało większość projektów DC i wiele, wiele z nich odnosi duże sukcesy. Lwia czesc MCU prezentuje się gorzej niż przeciętnie a sukcesu nikt im nie odmawia. Szkoda, że nie przekonamy się jak ten film wygląda.

PreviousPage 17 of 18Next