aby założyć posty i tematy.

Batman

PreviousPage 9 of 18Next
Cytat z Szaman data grudzień 23, 2021, 10:02

Zajrzałem na forum KMF

Do obsikania chciałeś dodać jeszcze to drugie? 🙂

Szaman has reacted to this post.
Szaman

No poziom tam mocno się obniżył 🙂

Nowe zdjęcie

Cytat z Szaman data grudzień 23, 2021, 10:02

"W Polsce dostaniemy wersję z napisami oraz z dubbingiem."

To byłby chyba pierwszy film z R-ką, który w Polsce jest z dubbingiem.. Czy się mylę?

Byli Logan i przynajmniej jeden Deadpool. Logan to nawet przeklinał w dubbingu 😀

Barry Keoghan oficjalnie dołączył do Batmana. Mówiono, że były dwie wersje z (być może) jego postacią. Czyżby podjęli decyzję?

19 kwietnia

Dobrze że Filmożercy czuwają, sam bym nie wpadł na to jaka data wypada 45 dni po premierze kinowej Batmana.

https://collider.com/warner-brothers-45-day-theatrical-window-2022-amc-theatres/

Szaman has reacted to this post.
Szaman

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski

Kolejny miliarder, i nie mam tu na myśli Bruce'a Wayne'a. 🙂

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Jest miazga. Aż się boję tego jak wysoko te wszystkie fragmenty zawiesiły poprzeczkę.

Marek Pilarski and Szaman have reacted to this post.
Marek PilarskiSzaman

Najbardziej standardowy ze zwiastunów, nie urzekający już tak posępnie melancholijnym klimatem. Ale, o rany, nie ma tutaj ani jednej słabej sceny, ani jednego złego ujęcia. Po prostu widać, słychać i czuć, że trailer został zmontowany ze świetnego materiału.

Marek Pilarski and Mierzwiak have reacted to this post.
Marek PilarskiMierzwiak

Co tu dużo gadać. Wygląda to przekozacko.

Szaman and Mierzwiak have reacted to this post.
SzamanMierzwiak

Nie mogę wyjść z podziwu jak cudownie ten film wygląda. Coś niezwykłego. Obecnie nie widzę szans aby przynajmniej pod względem wizualnym nie była to topka kina komiksowego.

Zobaczymy jak ze scenariuszem, docierają do nas od czasu do czasu doniesienia o rzeczach które niekoniecznie zawsze wypalają - jak narracja z offu protagonisty. Ufam jednak Reevesowi, zwłaszcza po jego Małpach.

Dla mnie to wspaniała wiadomość, właściwie tam dla klimatu brakuje według mnie tylko narracji z offu i tej fortepianowej wersji Nirvany powracającej jako zapętlony motyw. Będzie miazga.

Ja też jestem otwarty. To czasami wychodzi super i do tego klimatu zdaje się świetnie pasować. Ale jest to jednak rzecz która źle napisana i wprowadzona umie film popsuć. Potrzeba tu naprawdę znakomitego skryptu aby tego uniknąć. Dlatego pozostawiam pewien margines, że może coś nie wyjść.

Ale robię to tylko dlatego, że po tym wybitnym marketingu i ekipie spodziewam się arcydzieła 😛

To oficjalna informacja? Bo jeśli nie to dzięki 🙂 Przestaję tu zaglądać.

Chyba nowe?

Ładne, w HD.

PreviousPage 9 of 18Next