Flash
Cytat z Kuba data 19 kwietnia, 2021, 22:14Jeśli we Flashu camea polegają na tym, ze Barry wpada na różne Ziemie i na jednej wymienia pare słów z Kilmerem a na drugiej ściga się z Routhem to nie bedzie to problemem.
A Keaton to swoją drogą chyba miał osobisty problem z lataniem w okresie pandemii bo w tych paru wywiadach brzmiał po prostu jakby nie chciał się narażać i nie było mu w smak latanie do UK. Co też jest ciekawe jaki był plan B gdyby powiedział, ze sorry, ale odpada
Jeśli we Flashu camea polegają na tym, ze Barry wpada na różne Ziemie i na jednej wymienia pare słów z Kilmerem a na drugiej ściga się z Routhem to nie bedzie to problemem.
A Keaton to swoją drogą chyba miał osobisty problem z lataniem w okresie pandemii bo w tych paru wywiadach brzmiał po prostu jakby nie chciał się narażać i nie było mu w smak latanie do UK. Co też jest ciekawe jaki był plan B gdyby powiedział, ze sorry, ale odpada
Cytat z Mierzwiak data 20 kwietnia, 2021, 06:21Cytat z Kuba data Kwiecień 19, 2021, 22:14A Keaton to swoją drogą chyba miał osobisty problem z lataniem w okresie pandemii bo w tych paru wywiadach brzmiał po prostu jakby nie chciał się narażać i nie było mu w smak latanie do UK. Co też jest ciekawe jaki był plan B gdyby powiedział, ze sorry, ale odpada
No właśnie, zawsze mnie to zastanawia a w tym przypadku przecież właśnie zaczęli zdjęcia. Mają kilka wersji scenariusza? Czy byłoby pisanie scen na planie ewentualnie później "ratowanie" tego dokrętkami? To drugie brzmi bardzo w stylu WB 🙂
Cytat z Kuba data Kwiecień 19, 2021, 22:14A Keaton to swoją drogą chyba miał osobisty problem z lataniem w okresie pandemii bo w tych paru wywiadach brzmiał po prostu jakby nie chciał się narażać i nie było mu w smak latanie do UK. Co też jest ciekawe jaki był plan B gdyby powiedział, ze sorry, ale odpada
No właśnie, zawsze mnie to zastanawia a w tym przypadku przecież właśnie zaczęli zdjęcia. Mają kilka wersji scenariusza? Czy byłoby pisanie scen na planie ewentualnie później "ratowanie" tego dokrętkami? To drugie brzmi bardzo w stylu WB 🙂
Cytat z Kuba data 20 kwietnia, 2021, 08:40Jedna ze scooperskich stron (m.in wiedziała o cameo w 1 odcinku Falcona czy długo podawał obecność Brolina w Eternals) twierdziła, że planem awaryjnym Warnera był...Bale. Co jest niemalże komiczne biorąc pod uwagę, że gość siedzi na planie Thora a tuż przed nim kręcił z Russellem. Ale też brzmi jak coś w stylu WB. Kto wie co im po głowie chodziło, Clooney zajęty z Kilmerem nie wiadomo.
Pamiętajmy też, że nie tak dawno w sumie wyrzucono ze skryptu Cyborga (czytałem gdzieś nawet spekulacje, że Supergirl została dopisana dopiero po tym zabiegu) a Fisher twierdzi, że niezbyt rozumie jak ma ten film bez niego wyglądać. Może w ramach odwrotu Keatona mieli alternatywą wersje z większa rolą Afflecka lub planowali przerzucić film na 2023? Na ten moment "The Flash" zapowiada się na film który nieco podkopie zaufanie w spójność wizji, przygotowanie i brak mieszania w wizjach artystycznych poszczególnych rezyserów pana Hamady 🙂
Jedna ze scooperskich stron (m.in wiedziała o cameo w 1 odcinku Falcona czy długo podawał obecność Brolina w Eternals) twierdziła, że planem awaryjnym Warnera był...Bale. Co jest niemalże komiczne biorąc pod uwagę, że gość siedzi na planie Thora a tuż przed nim kręcił z Russellem. Ale też brzmi jak coś w stylu WB. Kto wie co im po głowie chodziło, Clooney zajęty z Kilmerem nie wiadomo.
Pamiętajmy też, że nie tak dawno w sumie wyrzucono ze skryptu Cyborga (czytałem gdzieś nawet spekulacje, że Supergirl została dopisana dopiero po tym zabiegu) a Fisher twierdzi, że niezbyt rozumie jak ma ten film bez niego wyglądać. Może w ramach odwrotu Keatona mieli alternatywą wersje z większa rolą Afflecka lub planowali przerzucić film na 2023? Na ten moment "The Flash" zapowiada się na film który nieco podkopie zaufanie w spójność wizji, przygotowanie i brak mieszania w wizjach artystycznych poszczególnych rezyserów pana Hamady 🙂
Cytat z Mierzwiak data 20 kwietnia, 2021, 09:05No tak, Bale nie dość że siedzi na planie u Marvela to wygląda bardziej jakby miał grać kolejnego wychudzonego więźnia wojennego a nie Batmana 😛
No tak, Bale nie dość że siedzi na planie u Marvela to wygląda bardziej jakby miał grać kolejnego wychudzonego więźnia wojennego a nie Batmana 😛
Cytat z Juby data 20 kwietnia, 2021, 09:05Cytat z Kuba data Kwiecień 20, 2021, 08:40Na ten moment "The Flash" zapowiada się na film który nieco podkopie zaufanie w spójność wizji, przygotowanie i brak mieszania w wizjach artystycznych poszczególnych reżyserów pana Hamady
Rozwaliłeś system tym zdaniem. 😀
Kilmer jest po poważnej chorobie, ledwie mówi, więc odpada, ale nie ukrywam, że Clooney'a przywitałbym z otwartymi ramionami. O'Donnella-Nightwinga też. 🙂
Cytat z Kuba data Kwiecień 20, 2021, 08:40Na ten moment "The Flash" zapowiada się na film który nieco podkopie zaufanie w spójność wizji, przygotowanie i brak mieszania w wizjach artystycznych poszczególnych reżyserów pana Hamady
Rozwaliłeś system tym zdaniem. 😀
Kilmer jest po poważnej chorobie, ledwie mówi, więc odpada, ale nie ukrywam, że Clooney'a przywitałbym z otwartymi ramionami. O'Donnella-Nightwinga też. 🙂
Cytat z Kuba data 20 kwietnia, 2021, 09:31Ale z drugiej strony Kilmer jest w obsadzie Top Guna, może jest nieco lepiej, nawet jak nie na tyle aby grać dużą role
Ale z drugiej strony Kilmer jest w obsadzie Top Guna, może jest nieco lepiej, nawet jak nie na tyle aby grać dużą role
Cytat z Szaman data 21 kwietnia, 2021, 06:04Jest kompozytor
https://twitter.com/comingsoonnet/status/1384661660238061569?s=19
Jest kompozytor
#MortalKombat Composer Benjamin Wallfisch Will Score #TheFlash Film https://t.co/0vheClzPA1
— ComingSoon.net (@comingsoonnet) April 21, 2021
Cytat z Marek Pilarski data 30 kwietnia, 2021, 19:33Myślałem, że to z planu Downton Abbey 2, bo nie zwróciłem uwagi, że to w temacie flashowym. 😛
W sumie skojarzyło mi się trochę z "polskim Hogwartem" w Mosznej.
Myślałem, że to z planu Downton Abbey 2, bo nie zwróciłem uwagi, że to w temacie flashowym. 😛
Cytat z robgordon data 30 kwietnia, 2021, 20:20Cytat z Marek Pilarski data Kwiecień 30, 2021, 19:33Myślałem, że to z planu Downton Abbey 2, bo nie zwróciłem uwagi, że to w temacie flashowym.
O tym pomyślałem 😉 Ile razy tam byłeś?
Cytat z Marek Pilarski data Kwiecień 30, 2021, 19:33Myślałem, że to z planu Downton Abbey 2, bo nie zwróciłem uwagi, że to w temacie flashowym.
O tym pomyślałem 😉 Ile razy tam byłeś?
Cytat z Marek Pilarski data 30 kwietnia, 2021, 20:32Kilka, ale nie pamiętam kiedy ostatnio. 😛
Kilka, ale nie pamiętam kiedy ostatnio. 😛
Cytat z Kuba data 5 maja, 2021, 09:01
Według Randolph leak jest w całości fałszywy - w kwestii DC względnie jej ufam, ale szczerze jakbym na to natrafił tak po prostu to byłbym gotów uwierzyć bo brzmi to bardzo prawdopodobnie i zgadza się w sumie ze wszystkim co usłyszeliśmy do tej pory.
Ogólnie wiele wskazuje, że "The Flash" (serial) może być wkrótce skasowany to ciekawi mnie jak z tymi cameami. Mam cichą nadzieje na Amella, moim zdaniem po prostu zasłużył aby zwieńczyć przygodę z DC w filmie głównej serii.
Według Randolph leak jest w całości fałszywy - w kwestii DC względnie jej ufam, ale szczerze jakbym na to natrafił tak po prostu to byłbym gotów uwierzyć bo brzmi to bardzo prawdopodobnie i zgadza się w sumie ze wszystkim co usłyszeliśmy do tej pory.
Ogólnie wiele wskazuje, że "The Flash" (serial) może być wkrótce skasowany to ciekawi mnie jak z tymi cameami. Mam cichą nadzieje na Amella, moim zdaniem po prostu zasłużył aby zwieńczyć przygodę z DC w filmie głównej serii.
Cytat z Mierzwiak data 5 maja, 2021, 09:32Cytat z Kuba data Maj 5, 2021, 09:01
szczerze jakbym na to natrafił tak po prostu to byłbym gotów uwierzyć bo brzmi to bardzo prawdopodobnie
No nie, dla mnie już wstęp dyskwalifikuje to jako prawdziwe bo brzmi po prostu głupio, a może po prostu jestem zbytnim, nieświadomym!, optymistą jeśli chodzi o scenariusz tego filmu 🙂
Cytat z Kuba data Maj 5, 2021, 09:01
szczerze jakbym na to natrafił tak po prostu to byłbym gotów uwierzyć bo brzmi to bardzo prawdopodobnie
No nie, dla mnie już wstęp dyskwalifikuje to jako prawdziwe bo brzmi po prostu głupio, a może po prostu jestem zbytnim, nieświadomym!, optymistą jeśli chodzi o scenariusz tego filmu 🙂
Cytat z Kuba data 5 maja, 2021, 09:34Na pewno będa chcieli wyciagnąć Allena z więzienia, Barry na pewno cofnie się w czasie. Affleck prawie na pewno jest tylko w 1 akcie a Muschetti potwierdził, ze będą bazować na wspólnym dramacie Wayne'a i Allena związanym ze stratą rodziców. Batman rzuci coś o podróży Allena w BvS i cyk, już.
Na pewno będa chcieli wyciagnąć Allena z więzienia, Barry na pewno cofnie się w czasie. Affleck prawie na pewno jest tylko w 1 akcie a Muschetti potwierdził, ze będą bazować na wspólnym dramacie Wayne'a i Allena związanym ze stratą rodziców. Batman rzuci coś o podróży Allena w BvS i cyk, już.
Cytat z Mierzwiak data 5 maja, 2021, 09:40Cytat z Kuba data Maj 5, 2021, 09:34Batman rzuci coś o podróży Allena w BvS i cyk, już.
No tak, w końcu Barry nie zna swoich zdolności których użył w niekanonicznym (UGH!!!!) finale Snyder Cut.
Cytat z Kuba data Maj 5, 2021, 09:34Batman rzuci coś o podróży Allena w BvS i cyk, już.
No tak, w końcu Barry nie zna swoich zdolności których użył w niekanonicznym (UGH!!!!) finale Snyder Cut.