aby założyć posty i tematy.

Flash

PreviousPage 3 of 12Next

Jeśli we Flashu camea polegają na tym, ze Barry wpada na różne Ziemie i na jednej wymienia pare słów z Kilmerem a na drugiej ściga się z Routhem to nie bedzie to problemem.

A Keaton to swoją drogą chyba miał osobisty problem z lataniem w okresie pandemii bo w tych paru wywiadach brzmiał po prostu jakby nie chciał się narażać i nie było mu w smak latanie do UK. Co też jest ciekawe jaki był plan B gdyby powiedział, ze sorry, ale odpada

Cytat z Kuba data Kwiecień 19, 2021, 22:14

A Keaton to swoją drogą chyba miał osobisty problem z lataniem w okresie pandemii bo w tych paru wywiadach brzmiał po prostu jakby nie chciał się narażać i nie było mu w smak latanie do UK. Co też jest ciekawe jaki był plan B gdyby powiedział, ze sorry, ale odpada

No właśnie, zawsze mnie to zastanawia a w tym przypadku przecież właśnie zaczęli zdjęcia. Mają kilka wersji scenariusza? Czy byłoby pisanie scen na planie ewentualnie później "ratowanie" tego dokrętkami? To drugie brzmi bardzo w stylu WB 🙂

Jedna ze scooperskich stron (m.in wiedziała o cameo w 1 odcinku Falcona czy długo podawał obecność Brolina w Eternals) twierdziła, że planem awaryjnym Warnera był...Bale. Co jest niemalże komiczne biorąc pod uwagę, że gość siedzi na planie Thora a tuż przed nim kręcił z Russellem. Ale też brzmi jak coś w stylu WB. Kto wie co im po głowie chodziło, Clooney zajęty z Kilmerem nie wiadomo.

Pamiętajmy też, że nie tak dawno w sumie wyrzucono ze skryptu Cyborga (czytałem gdzieś nawet spekulacje, że Supergirl została dopisana dopiero po tym zabiegu) a Fisher twierdzi, że niezbyt rozumie jak ma ten film bez niego wyglądać. Może w ramach odwrotu Keatona mieli alternatywą wersje z większa rolą Afflecka lub planowali przerzucić film na 2023? Na ten moment "The Flash" zapowiada się na film który nieco podkopie zaufanie w spójność wizji, przygotowanie i brak mieszania w wizjach artystycznych poszczególnych rezyserów pana Hamady 🙂

No tak, Bale nie dość że siedzi na planie u Marvela to wygląda bardziej jakby miał grać kolejnego wychudzonego więźnia wojennego a nie Batmana 😛

Cytat z Kuba data Kwiecień 20, 2021, 08:40

Na ten moment "The Flash" zapowiada się na film który nieco podkopie zaufanie w spójność wizji, przygotowanie i brak mieszania w wizjach artystycznych poszczególnych reżyserów pana Hamady 🙂

Rozwaliłeś system tym zdaniem. 😀

Kilmer jest po poważnej chorobie, ledwie mówi, więc odpada, ale nie ukrywam, że Clooney'a przywitałbym z otwartymi ramionami. O'Donnella-Nightwinga też. 🙂

Ale z drugiej strony Kilmer jest w obsadzie Top Guna, może jest nieco lepiej, nawet jak nie na tyle aby grać dużą role

To sprzed 8 miesięcy; nie było dobrze i niestety już nie będzie:

Ah, to przegapiłem kompletnie nagranie. Kurde..

Jest kompozytor

Wayne Mansion najpewniej

Myślałem, że to z planu Downton Abbey 2, bo nie zwróciłem uwagi, że to w temacie flashowym. 😛

W sumie skojarzyło mi się trochę z "polskim Hogwartem" w Mosznej.

Ale bym oglądał Keatona w Downton!

Marek Pilarski has reacted to this post.
Marek Pilarski
Cytat z Marek Pilarski data Kwiecień 30, 2021, 19:33

Myślałem, że to z planu Downton Abbey 2, bo nie zwróciłem uwagi, że to w temacie flashowym. 😛

W sumie skojarzyło mi się trochę z "polskim Hogwartem" w Mosznej.

O tym pomyślałem 😉 Ile razy tam byłeś?

Kilka, ale nie pamiętam kiedy ostatnio. 😛

Według Randolph leak jest w całości fałszywy - w kwestii DC względnie jej ufam, ale szczerze jakbym na to natrafił tak po prostu to byłbym gotów uwierzyć bo brzmi to bardzo prawdopodobnie i zgadza się w sumie ze wszystkim co usłyszeliśmy do tej pory.

Ogólnie wiele wskazuje, że "The Flash" (serial) może być wkrótce skasowany to ciekawi mnie jak z tymi cameami. Mam cichą nadzieje na Amella, moim zdaniem po prostu zasłużył aby zwieńczyć przygodę z DC w filmie głównej serii.

Cytat z Kuba data Maj 5, 2021, 09:01

szczerze jakbym na to natrafił tak po prostu to byłbym gotów uwierzyć bo brzmi to bardzo prawdopodobnie

No nie, dla mnie już wstęp dyskwalifikuje to jako prawdziwe bo brzmi po prostu głupio, a może po prostu jestem zbytnim, nieświadomym!, optymistą jeśli chodzi o scenariusz tego filmu 🙂

Na pewno będa chcieli wyciagnąć Allena z więzienia, Barry na pewno cofnie się w czasie. Affleck prawie na pewno jest tylko w 1 akcie a Muschetti potwierdził, ze będą bazować na wspólnym dramacie Wayne'a i Allena związanym ze stratą rodziców. Batman rzuci coś o podróży Allena w BvS i cyk, już.

Cytat z Kuba data Maj 5, 2021, 09:34

Batman rzuci coś o podróży Allena w BvS i cyk, już.

No tak, w końcu Barry nie zna swoich zdolności których użył w niekanonicznym (UGH!!!!) finale Snyder Cut.

Kawałek kostiumu Keatona!

https://twitter.com/CultureCrave/status/1400811691206615045

Tu prawidłowy link:)

https://twitter.com/CultureCrave/status/1400815021987299331

PreviousPage 3 of 12Next